Takvim yaptır işte, kadıköyde pasajların arkasında dijital basım yerleri var. İnternetten bir takvim programı bul, resimleri ekle. Sonra orada bastır. On numara hediye. 25 TL falan.
Takvim yaptır işte, kadıköyde pasajların arkasında dijital basım yerleri var. İnternetten bir takvim programı bul, resimleri ekle. Sonra orada bastır. On numara hediye. 25 TL falan.
Takvim yaptıracaksan yaptırmak yerine kendin yap daha güzel olur. :)
Bir tane gül al, bir tane yüzük al, bir tane de oyuncak bir bebek al. Yüzüğü kurdeleye geçir kolye gibi bebeğin boynuna as, gülü de bebeğin eline tuttur. Bebeği ver doğum günü olan kişiye. :)
Nasılım? :D
Aygün sen kendin hediyesin zaten. :)
Gül 5 TLQuote:
Vaay Yalnız bende o kadar para yok
Yüzük 10-15 TL
Oyuncak Bebek 15-20 TL
Maksimum 30-40 TL'ye halledersin. O kadar para yok derken bu kadar para da yoksa boşver hediyeyi falan.
Aygün bende sana önerimi yapayım. Şu anda ŞOK'ta Peluş oyuncaklar var, Canımsın - Seni seviyorum - Herşeyimsin falan filan diye şeyler yazıyo peluşların önünde. Elinde tutuyo bazısı, bazılarının ağzında. Her neyse bu peluşlar 3.90 TL'ye düştü :n: 1 tanede kalp şeklinde kutu al, oda 8 -10 tl arasında değişiyo büyüklükleri. Pintilik yapma 2 tane gül al yapraklarını kutunun içine dağıt ve peluşu koy. Taş çatlasın 20-25 TLye patlar.
Fincan almak istersen onlardanda vardır 3.90 TL şu anda fincanlarda sevgililer gününde gelmişti, güzel modeller var.
Oyuncak bebek yüzükten pahalı :D Abi 10-15 TL'ye de güzel yüzük olmaz pek :icon_smile: Ayrıca geçen yıl almıştım yüzük :D
Abi öyle ucuz bir şey olmasın :D 20-35 arasında bir şeyler alırım :D Bu peluşlara bir bakmam lazım hoş bir şey gibi görünüyor eğer güzel şeyler varsa olabilir (:
giyinebilir battaniye alın.
Aygün sende öyleye geliyon ne böyleye ya :n: Ucuz olmasın, pahalı olmasın ne olacak :zuhaha
Bu başlık iyi olmuş iyi :D
Aygün bir tane ayna al madem 25-30 liraya. Hatunlar aynaya bayılır. Üzerine bir not iliştir "Sana verilecek en güzel hediye gül yüzündür" gibi bir şey. Artık bu nota ne yazacağın yaratıcılığına kalmış.
Bence annesinin haberi varsa ondan habersizce annesinden küçüklük fotoğrafını iste... Ondan sonra da o fotoğrafla, şey yapabilirsin... Çok iyi bir hediye olur bence...
Orasını düşünmedim :D
Ama mesela cidden annesiyle işbirliği yapıp;
Bebeklik fotolarından 2-3 tane küçük çocukluk fotolarından 2-3 tane biraz daha büyümüş fotolarından 2-3 tane yapıp güzel bir el yapımı albüm yapabilirsin... Yanınada bir gül yada başka bir obje ile süsleyip paketlersen bence güzel bir hediye verirsin. Tabi kızın hiç bir işine yaramaz dersende daha işlevsel birşey düşünmek lazım.. Ama böyle bir hediye bence parasal açıdan yüksek teknolojik bir aletten daha manalı olurdu şahsen biri bana bu tarz bir hediye alsaydı...
biraz daha ekleme yapıp 50 60 liraya çanta al her dakika kolunda olur(indirim var heryerde bulursun bu fiyata) :) öğrenciyse eğer bu 15 20 liralık kalemler var faber castell pembe falan bayılırlar onlardan alabilirsin, ayıcıklar var kutu içinde satılıyor kimisi şarkıda söyler odasında hoş durur,evde giymesi için twigy nin hayvanlı patikleri var onlardan alabilirsin 25 tl falan,izmir'de bunları rahatca bulabileceğiniz yerler var yardım ederim ama her ilde vardır bulunur hepsi.
Bence kendini kutuya koy kargoya versin baban... Doğum gününde süpriz olarak kutudan sen çık... Ve not yaz birde yakana:
En büyük hediye benim diye :D
Bence hediye kalıcı olursa çok daha güzel ve anlamlı oluyor. Oldukça kalıcı bir önerim de var; su kaplumbağası. :) Pek bir maliyeti yok, küçük sevimli bir hayvan. Alacağınız kişi hayvanları seviyorsa ve buna bağlı olarak düzgün bakarsa 40 yıla kadar yaşama şansı var. :)
İşin o kısmı da var tabii. :D Dikkatli seçmek lazım o "biri"lerini. :)
Ben yaklaşık 10 gün önce kız arkadaşıma aldım, şimdilik pek bir koku yok yahu. Başta maliyeti düşük dedim yani genel olarak 7.5 liraya satıyorlar kaplumbağayı bir de yanında kap,yem, vitamin olan bir paket veriyorlar o da aynı fiyat. Yalnız verdikleri kap küçük, yem ve vitamin de biraz dandik oluyor. Bizimkisi yemedi mesela. :D Biz daha geniş bir kap, koku ve su değiştirme derdini minimuma indirmek için küçük bir filtre, bir de kış aylarında üşümesin diye küçük bir ısıtıcı aldık. Bir de iyisinden yem, toplamda 35 lira falan oluyor herhalde.
Aslında kaplumbağa yerine yavru timsah daha güzel oluyor... Sevimli oluyor... Ondan alabilir baktı biraz büyüyor geri verir Aygün'e :D
Megavizyon'da peluş kedi-köpekler 70 lira civarı bir fiyata satılıyor, fakat çok tatlılar, nefes alıp vermesiyle karınlarının şişmesi gibi efektler var. Canlı gibi görünüyorlar, parasına değer mi bilmem ama enfes bir hediye olduğu kesin.
Once sayfalarda emre abinin ve diger arkadaslarin soyledigi kutulari bulavilecegim yerler neresidir acaba acil soylerseniz muthis olur.
Tam bende bir iki öneri diyecektim önceki sayfalarda El Barto yorumları sayesinde hallettik.
İstanbul'dasın sanırım. Avrupa yakasına gelebilme imkanın var ise çok fazla çeşidin olduğu ve benim alışveriş yaptığım Bakırköy'de bir dükkan var oraya bakabilirsin. Eğer gidebilirim dersen özelden yaz ayrıntılı tarif edeyim sana dükkanı. :)
Olmazsa mudolara bakabilirsin oralarda da oluyor bu tarz kutular.
Bir öneri daha Megavizyonlar. Megavizyonlar'da çok değişik, faklı hediyelik eşyalar bulabiliyorsun. Misal en son suda büyüyen bir kristal vardı kavanozun içinde. Kristal büyüdükten sonra kavanozun kapağında da bir led ışık var renkli oluyor hoş bir şeydi. Oralara da bakabilirsin.
Eyvallah. :)
Bütün hediyelerin karması gibi bir şey yaptım abi :) Dediğin gibi bir kutu aldım boyner'den, sepet gibi gerçi ama kutu sonuç olarak :D İçine Yağız'ın dediği o nefes efektli köpekten aldım, kurshuni'den küpe aldım bir de fotoğrafımızı çerçeveye koydum hepsini kutuya paket paket koydum. Sanırım hoş oldu :)
Beyler benimde sıkıntım var değer verdiğim bir kız arkadaşımın 2 hafta sonra doğum günü var şimdiden telaş sardı beni ne alacağım bilemiyorum. etkileyici bir hediye almak istiyorum sıradan olmasını istemiyorum uygun fiyatlara önerebileceğiniz hediye var mı ?
Parfüm al Hakan. Ama ucuz bişey olmasın yani. Ben geçen yıl kıza parfüm almıştım,oldukça da mutlu olmuştu. Ondan sonra hergün o parfüm kokusuyla geldi okula :p
Kızlar değişik renklerde kutuları çok severler. O tarz kutular satan dükkanlar vardır bulunduğunuz yerde zaten oradan orta boy bir kutu alabilirsiniz bana kalırsa, içine de yine orta büyüklükte bir süs eşyası tarzı woswoslar var onlardan alıp koyabilirsiniz. Çok pahalı bir fiyat olacağını sanmıyorum bu ikisinin.