Bilica'ya verene kadar kaptanlığı Gökay'a versen daha iyiydi.
Printable View
Bilica'ya verene kadar kaptanlığı Gökay'a versen daha iyiydi.
Caner kırmızıyı gördü. Bilica'da biraz önce kart görebilirdi.
Bu Caner olmayacak, mümkün değil.
Guiza dönüşü yaptı. 6 pastan auta gönderdi :)
Valla formunda yine. Ne gol kaçırdı öyle.
İşte ben bu yüzden kızıyorum Aykut hocaya. Al arkadaş Berk'i oyuna ya. Hiç değilse kaçıracaksa o kaçırsın.
Ben Guiza diye bağıranlar hangi takımın taraftarı, onu merak ediyorum.
Güiza diye her stada gitmemde bağıran bir fenerbahçe taraftarıyım. Güçsüzlüğüne güçsüzlük katmış zor düzelir bundan sonra ama seviyorum ve bağırıyorum yine gittiğimde yine bağırırım.
Caner atılana kadar iyi futbol oynadık diyebiliriz. Ama karttan sonra süreye bakmaktan maçı izleyemedim gerçi izlenecek birşeyde yoktu zaten sahada.
Valla ben iyi bir futbol göremedim açıkcası. Dün Beşiktaşın ilk yarı futbolunu, Trabzonspor'un ikinci yarı futbolunu gördükten sonra, bizim takım Bank Asya futbolu oynuyor gibi görünüyor.
Oyuncularımıza sürekli basit oynayın basit oynayın diye diye iyice basitleştirdiler oyuncularımızı. Güzelim yetenek Özer'i de mahvetmişiz, herhangi bir sıradan oyuncu gibi, sahada herhangi bir yetenek göremedim bu maçta. Bu kadar çok sıradan futbol istiyorsak, bu kadar paralar dökmemize gerek yok, kimi koysak oynar zaten o futbolu, pas al pas ver, bundan kolay birşey yok yani. Biraz cesaretli olması lazım oyuncularımızın. Messi her çalım atmaya çalıştığında atabiliyormu, hayır, her ara pası denemesi geçiyormu, hayır. Ama deniyor, geçmezse sadece top kaybetmiş olur geçerse gol pozisyonu olur.