niang 2-0 güzel gol
Printable View
niang 2-0 güzel gol
Mamadou Niang, 2-0.
Kara boğa geri döndü. Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor Ayrıca Gökhan'a helal olsun.
Man U izliyorsa Gökhan'a bye o zaman :D
Lugano ve Niang 2-0 Takım İstekli Hırslı Presli Başladı . İlk Yarı Gol Yemessek Maçı %60 Kazanırız Gibime Geliyor ..
2. golden önce Jaja'ya tekme atmış Emre. Demiştim Bünyamin Gezer yapar birşeyler diye...
Niang yine vuruş dersi verdi.
bünyamin gezer dengesiz maç yönetiyor sacma sapan kararlar vermeye başladı gollerden sonra.maçı bize vermeye calıştığı falan yok cok gereksiz sacma bi yorum olmuş.
cok istekli arzulu başladık ve golleri bulduk ancak son bölümlerde cok kapandık geriye ikinci yarı bu kadar geride değil de biraz daha top yaparak oyunu soğutmayı denersek dia ve niang'ın hızıyla kontralarla farkı arttırabiliriz.
takım cok iyi hazırlanmış kafa olarak maca, her maça böyle cıksalar keşke selcuk bile gözüme bi hoş geldi ilk yarıda..
Mehmet ne oynadı be.
@Clayman
Cale-Niang pozisyonunu izlemeni öneriyorum.
Güzel mac oluyor tempo bir hayli hizli goller de cok güzeldi Lugano'yu o kadar cekiyor Giray durduramadi, ikinci gol de cok güzeldi bitiris hazirlanis acisindan. Ama iki golde de Giray'in hatasi var.
Jaja Emre pozisyonu bana göre fauldü. Cale'nin yaptigi ve Fb lehine verilmeyen bi pozisyon vardi.
Spiker Jaja Emre pozisyonunda hakem avantaja birakti dedi :D
Trabzonspor'un mantalite olarak sampiyonluga hazir olmadigina cok iyi bir ornek bu macin ilk yarisi , FB resmen surkulase etti TS'yi
Hakem resmen cevap verdi Orhan sana.
Selcugun da kirmizi kart görmesiyle 3 büyüklerin üc orta saha oyuncusu kirmizi kart görmüs oldu
3 büyüklerin de orta saha oyuncuları kırmızı kart gördü ilginç :)
Tüh benden önce söylenmiş :D
Sonunda atıldı Selçuk. 10 kişi Fenerbahçe.
Cok sari kart cikmaya basladi
Trabzonspor da 10 kişi, Glowacki atıldı.
Glowacki'de kızardı :D
Eyyamci Bünyamin mac boyunca her iki tarafa da cok kötüydü
maç ne güzel başlamıştı hakem maçı bu hale getirdi.
Gılovaçki de gitti.2 dakikada 2 kart Noumanın rekorunu kırdı.:D
Trabzonspor bu maçı alacak bir oyun ortaya koymadı, maç daha bitmedi ama burdan çevireceklerini sanmıyorum, Fenerbahçe haketti ve kazandı.
Hakeme gelince, bence hiçbir takıma yaranmaya falan çalışmıyor, tamamen kötü ve eyyamcı bir yönetim sergiledi. Hatalı karar veriyor, sonrasında telafi etmek için başka bir hatalı karar veriyor, zaten bizim hakemlerimizin en büyük sorunu bu. Sonuç olarak ne Fenerbahçe hakem ile kazandı, ne de Trabzonspor hakem yüzünden kaybetti.
Hakem kötüydü ama ilk yari cok güzel mac oldu su dkdan itibaren TS'nin gol atacagini sanmiyorum tebrikler Fb bu galibiyet cok iyi olacak onlar icin
Bugünkü mağlubiyetimiz hiçbir şeyi değiştirmedi.Bırakın Beşiktaş'ı Galatasaray bile şampiyonluk yarışına dahil olabilir böyle giderse.Trabzon taşıyamaz bu ağırlığı sanmıyorum.Daha iyi bir oyun beklerdim.
Fb taraftari Bjk'nin marsini mi söylüyor ben mi yanlis duydum
Tayfun terlemeden kirmizi kart gördü :D
Bu maç burda biter ve Fener kazandı..... Oleyyy be :D
İşte bu ! helal olsun çocuklar. Baştan sona hakkımızdı. İlk yarı attık işi bitirdik.
Bu Bünyamin Gezer hep böyle, geçen senede Sami Yen'deki Bursaspor maçında Neill'i attıktan sonra saçma bir şekilde Zapo'yu atmıştı. O kararın ardından bizim tribünlerden eyyamcı tepkisi gelmişti. Bu adamı tutup maçlara veriyorlar bir de.
Anlamıyorum Trabzon'un 10 kişi kalmasında ne gariplik var ki bence doğru karar. Yanlış olan hakemin 2. yarıda oyunun kontrolünü kaybedip önüne gelene sarı kart göstermesiydi. Kırmızılar çok doğruydu.
Aykut Hocaya olan güvenim 10 kat daha arttı. Şampiyonluk için epey yol var daha. 4 puan farkla lider Trabzon. Hala avantajlı olan onlar. Ama büyük takımların birbirleriyle oynayacakları maçlar ligin kaderini belirleyecek...
Takımımız ilk yarı çok iyi oynadı. Oynatmadı Trabzon'u. İyi bastık. Golleri buluncada kapanarak skoru koruduk ama ben çokta memnun kalmadım bundan. Biraz daha ileri çıkmalıyız. İleri çıkınca çok etkili oluyoruz pozisyon bulmak açısından. 2 taneyi attıysak 3. yüde atmalıydık. Trabzon ile oynadığımız için bu dediğimi geri alabilirim ama bundan sonraki maçlarda bu kadar çok geriye yaslanmasak daha güzel olacak...
Sözüm sadece bu takım çalışmamış devre arasını boş geçirmiş diyen renkdaşlarıma, gördünüz mü fiziği yetersiz dediğiniz takımı. Tebrikler Fenerbahçe,tebrikler aykut kocaman.
Aygün ben sana demedim mi? :)
O neydi arkadaş öyle? Özellikle ilk 30 dakika sanki bütün takımın içine Ömer Onan kaçmış gibiydi.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Öncelikle tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum güzel ve önemli bir galibiyet elde ettik ama böyle önemli maçları kazandıktan sonra gidip Anadolu takımlarına puan kaybederlerse bu kazandıkları önemli puanların hiçbir anlamı kalmıyor...
Eğer Fenerbahçe şu maçı kaybetse ne yorumlar yapılacaktı çok merak ediyorum.
Ahmet Çakar: " Bünyamin Gezer skandaldı."