kewell baba olmuyor bu iş be böyle :(
Printable View
kewell baba olmuyor bu iş be böyle :(
Adelesinde sertleşme oluşmuş dün. Tedbir amaçlı kadroya alınmamış Kewell.
Anıl Dilaver Konyaspor maçında bizi yanıltmamıştı bu maçtada inşallah yapacağı katkıyla Hagi ve bizi utandırmaz.
Keşke Kewell'ın yerine Anıl'ı sokmuşken, Balta'nın yerine de Insua'yı alıverseydi.
1-0 gerideyiz Zapata beşlikten yedi...
Harika başladığımız maçta kalecimiz sokaktaki cocugun tutabilieceği bir golü yedi BRAVO.
Forvet diye Stancu'yu alıyoruz Hagi sol açık oynatıyor ne diyim.
Bu Zapata kaleci değil tamamdır.. O topu ben bile yemezdim ya..
Kadro kalitesi falan tirt da, Hagi resmen komedi dukkanina cevirmis takimi. Hagi'nin mac oncesi konusmasi:
Hakan sen hic bindirme yapmiyorsun aferin, solbeke gec.
Serkan sen de ayni Hakan gibisin aferin, sagbeke gec.
Sabri, ne o oyle bindirmeler top surmeler falan, kanattan hucuma mi kalkalim, orta sahaya gec sen.
Cana, aferin cok guzel agresif ve faullu oynuyorsun, stopere gec ki bol bol kritik hata yap.
Neill, hic mi Cana'dan ornek almiyorsun, ne o oyle defansi toplamalar falan, sen hemen orta sahaya gec bakalim.
Servet, aferin aynen boyle devam.
Culio, sen nasil adam gecip iyi orta yaparsin, neredeyse gol atacagiz, sende gec orta sahaya bakalim.
Stancu, ne o oyle iyi vuruslar goller falan, seni sol aciga koyayim da gor gununu.
Yekta, sen cok iyi oynuyorsun, sana sahada bile yer yok!
Tuh ulan, Baris da sakat, olsun ikinci devre Ayhan ve M.Sarp'i alirim eheheh.
Ulan forvete adam kalmadi, boyle dandik tecrubesiz kimi koysak, Baros olmaz Stancu olmaz Kazim da biraz hareketli falan, en iyis gel Anil sen oyna.
Beklerin takıma katkısı 0.Koskoca bir 0.Hagi al şu İnsua'yı,çek forvete Stancu'yu,60 dan sonrada Baros'u al.Yekta'yı al.Yap bir şeyler.Hakan Balta'nın ilk yarı bi kere ileri koşup,bindirme yapıp orta açtığını görmedim.Ne kadar hantal bir adam.Umursamıyorlarki arkadaş formayı.
O nasıl bir danstır öyle yarabbi ahahahahahahahah.:D:D:D
Adam döktürdü. Şimdi meşhur olur Facebook'da felan:D
Gerçekten mekan oynatıyormuş takımı,bunu anlamış olduk.Şu anda kapattım tv'yi.İzlemeye daha fazla tahammül edemeyeceğim.
Yekta süper aldı topu iyi pas verdi Culio da harika vurdu ama direkte patladı.
20. dkdan sonra kapattim maci radyodan dinlemeye basladim. Sabri 20.dkya kadar ne adam kovaladi ne de mücadele etti yazik.
Yalçın'dan bir kasap havası izledik de allahtan denk gelmedi...
Artık şu saatten sonra Türkiye Kupası'ndan başka hiçbir şey bu takımı Uefa'ya taşıyamaz.Onu da bu Antep'i eleyip,sonra Beşiktaş'ı geçerek almamız zor görünüyor.Lig bizim için bundan böyle sadece iç sahadaki maçlardan ibaret.Deplasmandaki maçlara hiç umut bağlamamak en iyisi.
Ayrıca yönetim baksın da şu Antep'i azıcık örnek alsın.Kurdukları kadro derslik bir kadro.
Zapata tam bir kova.Uzun zamandır böyle kovasını görmemiştim.Bırak maçı kurtarmayı bi şut kurtaramıyor.Ne gelirse alıyor içeri frikik,beşlik dinlemez Zapata alır içeri affetmez derecesine geldi artık.Yemişim maç eksiğini.Zapata'yla yabancı kontenjanını israf etmek yerine koysunlar Ufuk'u kaleye daha iyi.Adamlar defanstan top şişiriyor korkuyorum kaleyi bulacak da gol olacak diye.
hakan arıkanı verelim size karşılığında ne futbolcu ne para biraz daha pazarlık yaparsanız toromanı da verebiliriz
Her zaman dediğim gibi,bunu yine söyleyeceğim.Kaleci transferine yüksek bonservis bedeli ödenip,önemli bir ligden herhangi bir takımın as kalecisi alınmadığı sürece Türkiye'ye iyi bir yabancı kaleci gelmez.
Servet'i de Gs kaptani olarak gördük diyemicem maci radyodan dinledim iyi ki görmedi bu gözler onu kaptanlikda. Neill varken cok sacma Servet'in kaptan olmasi hocasini ve takimini satan adamdan bahsediyoruz.
Bu arada Insua kadroda var miydi?
Zapatayı Ben Transfer Olmadan Bile Daha İlk Başta Dedim, Haklıydım Demek İçin Erken Ama Hala Net Söylüyorum Büyük Takım Kalecisi Değil.
1.Sabri ' nin ne işi var orta saha da ?
2.Neill ' in ne işi var orta saha da ?
3.Sabri varken Serkan ' ın ne işi var sağ bekte ?
4. Stancu'nun ne işi var Sol açıkta ?
5. ve en önemlisi ZAPATA yürü git Allah aşkına.
Bunların hepsinin cevabını arar oldum.
Hala bu hakan balta israri nedir bi ara Caglari gördüm yedeklerde onu oynat bari Insua'yi oynatmiyorsan. Yekta da girdikten sonra sol kanata gecmis diyorlar eger öyleyse Hagi ne yapmaya calisiyor anlamak mümkün degil.
Ligi 7-10 arasinda bitiririz kupadan eleniriz Hagi sezon sonu gider.
Hagi takımla çok oynuyor, artık ligden umudunu kesip gelecek seneyi planlamaya başlamış da olabilir, ya da doğru bir düzeni bulduğunda onla devam edecek. Mustafa Denizli bile bu kadar oynamamıştı ki onun elinde çok yönlü daha çok oyuncu vardı(Ekrem Dağ, Tello).
Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua-Cana-Yekta-Culio-Stancu-Baros-Kazım 11'iyle çıksaydık şu maça ne olurdu sanki. Hadi Baros sakatlıktan yeni çıktı 11'de Anıl başlasın, hem kanattan hem ortadan mis gibi ataklar yapardık.En azından bundan kötü olmazdı.
Galatasaray'ın kadro kalitesi Avrupa için kötü olsa da bu lig için fazladır. En kötü duruma düşsek bile Kayserispor ile aynı puanlarda olmamız gerekirken maç kazanamıyoruz.
Bir sene kadro kötü olur, yönetim iyi olurdu. Yönetim kötü olurdu teknik direktörü iyi olurdu. Kadro kötü olurdu seyirci iyi olurdu. Bu sene yönetiminden futbolcusuna ordan teknik direktöre ordan taraftara, ahçıya, malzemeciye kadar herkes kötü olduğu için Galatasaray iflah olmaz.
En baş değişirse ne Hakan Balta kalır ne Hagi.
Galatasarary'in kadrosu yetersiz, ama Hagi ondan da yetersiz. Bu kadroyla muhtesem futbol beklenmez, ama bu kadronun karsiligi da bu futbol degil. Oyunculari kendi mevkisinde oynatsa bile bir ilerleme olur takimda. Hagi GS'yi kaldiramiyor maalesef, ne zaman iyi oyuncularin her zaman iyi antrenor olamadigini anlayacagiz merak ediyorum. Aykut Kocaman, Hagi, Riza Calimbay, bunlarin artik futbolcu olmadigini ama antrenor oldugunu kavramamiz lazim.
Pozisyon anlamında kısır, mücadele anlamında üst düzey bir maç oldu. Gaziantepspor kurduğu kaliteli kadronun meyvelerini yiyor ve maç fazlasıyla da olsa 5. sıraya yükseldiler. Olcan gibi kaliteli bir adam yedek kalabiliyor ve maç esnasında ben şöyle bir düşündüm acaba kimin yerine girebilir diye, bir türlü bulamadım. Popov, Sosa, Wagner hepsi iyi oynuyordu, belki savunma anlamında bir tanesi zaafiyet yaratır onun yerine girebilir diyorum ama yok hepsi rakiplerini kovalıyor. Julio Cesar, Serdar Kurtuluş gibi isimlerden de şimdilik faydalanamıyorlar. Sanırım yakın zamanda büyük kulüpler Gaziantep deplasmanı için 1 puan fena değil gözüyle bakmaya başlayacaklar.
Galatasaray'ın istikrarsız görüntüsü lig sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. 21 maçta 10 mağlubiyet Galatasaray için korkunç bir rakam. 17. sıradaki Konyaspor'un da 12 mağlubiyeti var. Yani yaklaşık 2 maçtan 1 tanesini Galatasaray kaybetmiş. Galatasaray için asıl sıkıntı kupadan olası bir elenme durumunda ortaya çıkacaktır. Çünkü şuan zaten çoğu kişinin ligde Galatasaray'dan beklentisi olmadığından eleştiriler öyle yerden yere vuracak şekilde değil. Galatasaray'ın kaderini Gaziantepspor'la İstanbul'da yapacağı rövanş maçı ve geçmesi halinde Beşiktaş'la yapacağı maç çizecek.
Gaziantepspor'a tebrikler.
Keşke Bank Asyaya Düşse de Gs Maçlarını Gelecek Sezon Evde Koltukta Herkes İzlese:D Hem Yeni Bir Yapılanma Olur, Hemde Bank Asyada da Şampiyonluk Kupasını Alıp Alınmadık Kupa Kalmaz Müzede:n:
Sıkıldım artık valla. Ya bütün maçları ya kaybedin ya sürekli mücadele edin. Bi umut veriyorlar bi vermiyorlar. Şu lig bir an önce bitsin artık. Seneye napıyorsak yapalım.
Tebrikler Gaziantepspor... Gerçekten kaliteli bir kadroları var ve bunun hakkını son zamanlarda vermeye başladılar.