Paralı Üyelik mi Var, Yoksa Ondan Olabilir:)
Printable View
Büyük ihtimal uzun süredir indirilmediğindendir. :) Sonradan aklıma geldi.
doktorlarımı kovar, fizyolojisi 20 olan 2-3 doktor getiririm.
99 dan beri CM-FM oynuyorsam şayet bu oyuncu bana biraz edit geldi..En basiti 5-6 ay sakat olan bir oyuncunun tüm özellikleri düşüş gösterirken bu oyuncu tam aksine uçuyor..Üstelik 117 Ca ile teknik özellikleri coşmuş vay be :)
Hile yapacaksan ya tam yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. Oyunda gerçekçilik istiyorsan zora düştüğünde hile yapmayacaksın. Bak Milan Baros'a adam kronik sakat... Hagi editöre girip sakatlık eğilimini azaltabiliyor mu? Hayır. O zaman hile yapmanın da bir anlamı yok. Ha yapmak istiyorsan 1 saatini ayır tüm oyuncuları mükemmel yap elinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olur. Eğer bir oyunumda tek bir kez bile hile yapmışsam o oyunun hiç bir özelliği kalmaz benim için. Sonuçta gerçekçilik aradığımız için tonla eleştiri yapıyoruz oyuna. Eğer zora düştüğümüzde hile yaparsak oyunu oynamanın bir anlamı yok. Ama oyunda takımını kolay yolla dünyanın en iyisi yapmak istiyorsan dediğim gibi tüm oyuncularının özelliklerini yükselt kolay yoldan hallet.
zor bir durumda değildim. Düşüncelerimiz çok farklı. Elimde zaten stabil 4 tane oynatabileceğim forvetim mevcut Nihat Bobo Almeida Bu adam. bu giderse 3 tane kalır ve ben hiçbirşeyde zora girmem. Sadece bu kadar iyi bir adamın özelliklerinde düşüşü göze almak istemedim. Olay bu. Ona kalırsa gerçekte bacağı kırılan bir oyuncu eski performansına dönebiliyor yarım sezonda fakat oyunda en az 1 sezonda güç özelliklerini anca toparlayabilirsinki diğer özellikleride toplaman farklı 1 sene daha demek olur..
Ya ben zaten oyun çok gerçekçi gerek yok demiyorum. Oyunda insanı gıcık edecek bir çok mantıksızlık var ama hile yaptığın zaman o mantıksızlıklar düzelmiyor sadece daha rahat oynamış oluyorsun. Oyun kolay olduktan sonra, bir çaba sarfetmedikten sonra bir anlamı yok oyunun, bunu demeye çalıştım.
Valla FM 10 bana göre daha iyiydi 11 de birşeyler farklı gibi 2. sezonun ortalarında bilemedin 3. sezon başında sıkılıyorum hep ve kapatıyorum hangi takımı alırsam alayım hedeflerim bile olsa sıkıyor belirli bir süre sonra. Nedenini bilmiyorum ama 10 da böyle bir şey olmuyordu bana..