Bu ne ya valla kafayı yicem nasıl bir futbol ruh gibi dolanıyorlar sahada
Printable View
Bu ne ya valla kafayı yicem nasıl bir futbol ruh gibi dolanıyorlar sahada
Çok yaşlı bir takım Beşiktaş yav çok yaşlı...
3 oldu .. Schustere yol görünür heralde.
http://yukleresim.com/images/51829484187540455346.jpg
Schuster, Shakhtar atkısını takıp gezsin Ukrayna'da hiç İstanbul'a gelmesine gerek yok.
5 yediğimizi hatırlıyorum, 6'yı da, 8'i de. arada bir 7 kalmış. Haydi Kartalım. :p
İmzamı basarım.. Tamam hani bir yerde tecrübeye ihtiyaç duymak gayet normal ama günümüz futbolunda orta alanda mücadeleyi yüksek tutanın başarılı olduğu bir ortamda senin 3 orta alan oyuncundan 2 si +30 ise orada sıkıntı vardır..
Bu arada şu yediğimiz golleri gördükçe aklıma tek bir cümle geliyor , kendi içimden geliyor sadece 'Ersan bir an önce iyileş be Gülüm'..
Guti dışarda Onur Bayramoğlu oyunda... iyi bir değişiklik.
Zaten hiç bir iddaan kalmamış başlasana Onur'la ve diğer genç oyuncularla.
Ve Sheva attı 4-0 oldu...
UEFA kıyak geçti El Barto :n:
http://yukleresim.com/images/15794903890686759556.jpg
Sheva iyi alıştı bize
Guti daha el hareketi çeksin sağa sola. Skor olmuş 4 - 0 .
http://www.yukleresim.com/images/844...1262098503.jpg
Schuster farkı getirdi..İyice saçmalamaya başlamış..Ferrarinin onbirde başlaması daha sonra oyundan çıkarması..Ne yaptığını anlamadım..
Yarın ki haber manşetlerinde kesin Yıldırım demirören'in Ukrayna'da Lucescu ile görüştügünü yazacak :D
Aref'e söylesek Schuster'in aklından geçenleri bize söyler mi acaba ??
Simdi gördüm skoru bu kadarini beklemiyordum gercekten üzücü.
Sonunda bitti.
Hadi geçmiş olsun kupayı alıp seneye bir şeyler yaparız umarım..
Yok bu schusterle bişi olmaz.İnşallah toplantıda istifasını açıklarda rahatlarız.
Beşiktaş taraftarına geçmiş olsun... Türk futbolu adına da kötü bir gece oldu. Türk takımları, özellikle de büyükler ne zaman birbirleriyle ve hakemlerle didişmeyi bırakıp Avrupa'da oynanan futbola bakacaklar merak ediyorum :) Çağ dışı bir anlayış ve rezalet fizik kondisyon. Süper ligde biraz koşan takım olunca büyükleri neden darmadağın ettiği anlaşılıyor işte... Kesinlikle profesyonel bir şekilde yediğine, içtiğine ve yaşam tarzına dikkat eden oyuncular yok istanbul büyüklerinde.... Parayı cukka edip takım 2-0 öndeyken top oynayan, Rakip zayıfken çalım atan ama zora gelince de yerlerde sürünen oyunculardan kurulu takımlarla bırakın finali,yarı finali falan , ilk turlarda adı sanı duyulmamış Avrupa takımlarına elenmediğimize bile dua eder hale geldik....
Abi her kısmı doğru ancak buraya ayrı katılıyorum. Takımın en dirençli oyuncularından biri olarak bildğimiz Bobo bile son dakikalara doğru çaprazdan karşı karşıya kalacaktı adam 10 metre geriden geldi müdahale etti. Üzüldüm Bobo'ya şahsen , adam dalga geçer gibi bir bakış attı topa dokunduktan sonra..
Schuster'in sözlesme maddeleri cok agirmis ama baskanda para var istifa etmezse maddi olarak zorlanabilir Bjk.
Tahmin ettiğim gibi 4 tane yedik.
Anlamadığım bu takım her iki maçta da 4 atabilecek bir takım değil, bu iş nasıl oldu...
Çarşı 5'e Karşı:n:
Umudumuz Yoktu Ama Biraz Takımda da Gurur Olmalı Her 2 Maçta da 4 Yemek Nedir Yahu?
İki maçta da 4 olmasının tek nedeni halı sahada yenmeyecek goller yememiz. Bu kadar basit. Konsantrasyon sorunu var ve bunun sonucunda çok kolay gol yiyoruz. Bu takım Porto'yu iki maçta da sahadan sildi birinde Hulk çarptı birinde saçma sapan bir penaltı. Hatırlayın o maçları da. Ama az önce de yazdığım gibi o maçların ikisinde de ERSAN GÜLÜM faktörü vardı!
Trük futbolunun içler acısı hali durumu.Ülke futbolunun lokomotivi dediğimiz takımların daha düşük olarak gördüğümüz takımlra yenilmesi üstelik rekip takım tatildeyken yenilmesi çok üzücü.Demekki işler sadece futbolcu almakla olmuyor.İyi futbolcudan çok iyi yönetici lazım bizim takımlara.Bi bir ders olsun dyecemde bu kaçıncı ders.Diyecek pek birşey yok geçmiş olsun
Tek nedeni Ersan değil tabiki Aygünüm ama o varken bu kadar basit goller yediğimizi hatırlamıyorum. Rakip , kalecimizle karşı karşıyayken kaleye koşup çizgiden top çıkaran bir Ersan vardı
şimdiyse rakibi kovalamayı kesip ofsayt yapayım diye kolaya kaçan , direkten dönen topu ekran başındaki bizler gibi izleyen bir defansımız var. Dikkat et ikisi de gol oldu ;)
Ama dediğim gibi tek neden tabiki Ersan değil. Futbol bir takım oyunu klişe laf yani. Ersan'ın etkisi büyük sadece..
Besiktas'in son 3 macinda yedigi gol sayisi 12 , su ortalama alti D. Kiev'den 2 macda 8 yiyorsan zaten avrupa'da falan isin yok , boylelikle Avrupa'da takimimzda kalmadi daha subat ayinda , Turk futbolunu sisirmeye devam etsin basin
Basın : İstifa etmeyi düşünüyor musunuz ?
Schuster : Maç daha yeni bitti.
Böyle bir basın toplantısı ...
Futbolda Avrupa'yı takip edemedik. Teknik adamlarımız klasik yöntemlerle takımları yönetmeye devam ediyor. Hala pasa dayalı, teknik oyun oynayamıyoruz. Topu ayağına alan yarım saat bekliyor bizde. İşin kötüsü Türkiye'ye gelen yabancı iyi oyuncular da bizim futbolumuza ayak uydurduğu için onlar da kötü oynuyor. Halimiz yaman. İşimiz zor. Futbol tükenmek üzere Türkiye'de.
o bu olur da bu ülkede spor yorumculuğunun duayeni denen insanlar bu 17 de 17 yi çıkardı, iki reytingim fazla olsun diye şişirildi Beşiktaş, spor basınımız bile anlamıyor futboldan ne yapalım müstehak bize.
Dedim bu seferde havada suc bulur ama guvene bagladi. Yine gunu kurtardimi dersiniz ?
Belki bazılarınız gülecek bana ama Beşiktaş, Galatasaray ya da Fenerbahçe kadrosunu Avrupa liglerinden birine ve bu liglerde iyi işler yapan bir teknik adama verirseniz eğer oyuncular hocalarının istedikleri gibi bir yaşam tarzı yaşarlarsa, sağlıklı beslenip antremanlarda falan gereğini yaparlarsa en kötüsü dün akşamki Dinamo kiev'i çok rahat eler :n: ama maalesef Türkiye ligi yıllar geçtikçe Katar ligine dönecek gibi duruyor :D Ligde şu anda en iyi futbolu Gaziantepspor oynuyor ki onları dışa salsak onlar da 5 yer gelir :D şaka gibi ama çok kötü durumdayız yahu!
Tebrikler Kiev... Hani kendi sahanda 4 yemişsen deplasmanda da 4 yemen normaldir,işin orasında değilim. Maç skorunun yanında tur skoru yazıyor ya ''8-1'' yazan. İşte o zaman çok utandım,içim acıdı...