İsmail'e yapılan nedir ?
Printable View
İsmail'e yapılan nedir ?
Giray'ın oyun anlayışı budur, sezon boyunca gösterdi zaten hızlı oyuncularla birebir kaldığında...top geçer adam geçmez :)
Schuster Ekrem-Hilbert'in yerlerini değiştirse daha çok verim alır. Hilbert'in bireysel yetenekleri oldukça kısıtlı.
Bobo penaltı gibi bir pozisyonu kaçırdı.
Serkan atıldı
Serkan kırmızı kart gördü dakika 43...
Hangi maçı izliyorsunuz ama Giray'ın ilk müdahalesi topa, sonra tek ayakla kontrolden çıkıyor doğal olarak. 5 kere tekrarını gösterdi el insaf. Top geçer adam geçmezmiş.. Neyse.
ilk yarının en iyi oyuncusu Serkan ikinci yarıda tam rezalet, kartlar dışında da inanılmaz basit pas hataları yaptı, ikinci yarı zor olacak, takımın moralinin kötü olduğu her şekilde belli, işimiz çok zor.
Serkan'ın 2.sarı kartı güzeldi , güldürdü hakem bizi (:.
Giray'ın İsmail'i biçmesi her ne kadar topa müdahele etse de bence kırmızı kartlıktı. Topa müdaheleyi ayağını o kadar kaldırarak yapamazsın. Hem de taban kaldırarak. Neyse ki Serkan ultra bir profesyonellik göstererek ikinci kırmızıyı gördü.
Takımını bu kadar ucuz bir şekilde 10 kişi bırakana mutlaka ceza verilmeli bence. 11-11 kişi mücadele olsaydı maç muhtemelen berabere ya da Trabzon üstünlüğüyle biterdi. Ama şimdi Beşiktaş için bir şans doğdu Serkan sayesinde.
Aydın'a katılıyorum ve hala trabzonun kazanmaya daha yakın taraf olduğunu ancak son dakikalara kadar böyle giderse beşiktaşın alacağını düşünüyorum.
Bobo çok net bir pozisyondan yararlanamadı.
Fernandes değişik bir oyuncu bir kaç çalımı pası güzeldi ama katkı sağlıyor mu sağlamıyor mu karar veremedim.Bir pozisyonda geriye koşması gerekirken olduğu yerde bekledi sadece defansif anlamda yardım etmesi gerekiyordu orda
İkinci yarıda Fernandes'in yerine Nobre var. Rakibin sayı olarak az olmasını avantaja da çevirebilir. Orta sahada daha fazla boşluk kalması açısından dezavantaja da.
Fernandes yerine Nobre oyunda
beşiktaş attı ama ofsayt ..
Lig Tv'nin ofsayt çizgisi çok ilginçmiş..
Golümüzde ofsayt falan yok..
Bobo attı 1-0. Hilbert sezon başından beri ilk kez düzgün orta yaptı o da gol oldu.
Bobo Attı 1-0
Bobo attı 1-0 önde Beşiktaş...Zaten belliydi atacağı Beşiktaş'ın...
Ceyhun Attı 1-1
Gol Ceyhun 1-1 yapıyor durumu...Adam 61'de girmişti duran toptan attı :D nedir bu BJK'nin duran toptan yediği goller...
1-1 oldu, Ceyhun.
1-1 oldu yürü be trabzon saldır Trabzon....
Sivok 2. sarı kırmızı
Sivok atıldı Saldır Trabzon..
Sivok kırmızı yedi.Şimdi Trabzonspor alabilir maçı...
Ceyhun attı 1-1 oldu.
Yan top hastalığımız devam ediyor.
Sivok kırmızı kart gördü.
Bu penaltıda verilmez mi Hakem !
Penaltı + Kırmızımı Gerekirdi Pozisyona ??
Trabzonspor'un net penaltısı verilmedi...
Çok ama çok net penaltı bu pozisyon. Bu kadar kötü maç yönetilmez.
Yahu Burak niye kendini yere atsın zaten topa yakındı atardı hemen golünü saçmalık resmen...%100 Penaltıyı vermedi hakem...Hakemler bu sene çok ama çok kötü...
Hayır o yanlı yönetim oluyor vermesin olur mu öyle.Verse yarın çıkar biri der 'Trabzonspor'un penaltısını irdeleyelim'.
Gollllllllllllllllllllllllllllll Burak Yılmaz Golllllllllllllll Gollllllllllllllll Golllllllllllll Helal olsun Trabzonnnnnnnnn