Rıdvan Dilmen'in demesine göre
Fizik gücü yetersiz olduğu için sürekli ekstre idman yaptırılıyormuş.Seneye hazırlanıyormuş.
Printable View
stoch'un yetenekler tartışılmaz tabikde ama şöyle düşünüyorum geçen sene twente şampiyon oldu stoch 'un payı büyüktü opsiyon hakkı twentedeydi chelsea 5milyon euro istedi twente teklif bile yapmadı Fener ile Cimbom kapıştı transferde şuan topuz kiralık olsa Fener sene sonunda bonservisini almaya uğraşır ardından chelsea yedeklerinde bi ton gereksiz genç dururken bence onlardan faydalı olan stoch'u niye gönderdi bence dia stochtan daha faydalı ve daha çabuk uyum sağladı.
Bu maçtan hiç umudum yok nedense. Puan kaybı bekliyorum ben .
Liderliğin tadını aldık bir kere. Kazanmak lazım. :)
Trabzon maçının stresini yaşamaz umarım oyuncularımız.
Zor deplasman fakat nedense Alex'in o Gençlerbirliğine karşı olan inanılmaz performansı bu maçın zorluğunu unutturuyor bana.
Daha Trabzon maçının stresi için çok erken. Kocaman bir 10 hafta olacak sonrasında. Ama yıllardır Ankara'da takıma bir haller oluyor. Bu maçı geçersek sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Stoch ve Okan yok, Güiza sonunda Kadroya girdi :D
İnanın kadroda olsa Selçuk,Maldonado,Josico,Deniz Barış vs vs bunlarda kadroda yer alırdı.
Çünkü Daum'un lanet düşünce yapısı Aykut'u sarmış durumda.
Düşme potasındaki bütün takımların yenilmiş olması Gençlerbirliği için hem rahatlık hem de avantajdır, Maça 1-0 geride başlayan bu geceki Trabzon galibiyetinden sonra Stresli olacak Fenerbahçe'dir.
Şans yanımızda olsun ne diyelim.
Takımımız gerekeni yapacaktır.Erken gol bulursak daha rahat olur.
Abi ne adamlarsınız ya. Hemen Aykut Kocaman'a sallayanlar olmuş. Okan ve Berk şu anda U-19 Milli takım kadrosunda oldukları için kadroda değiller. Gökay İravul'da var kadroda ama büyük ihtimalle o maçtan sonra katılacak Milli takım kadrosuna.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=11971
Zor maç açıkcası maç öncesi kadroda bir soru işareti var acaba sağa Özeri alıp Mehmet mi ortaya geçecek yoksa Dia'nın yerinde Özer oynayıp Cristian mı oynayacak.Bu maç için önemli bir nokta.Bana 2.si daha mantıklı geliyor gibi çünkü sağda Bekir'in zaaflarını Mehmet Topuz kapatabilir fakat Özer oynarsa ve Gençlerbirliği sol kanadı iyi kullanırsa etkili olabilirler.
Ne olursa olsun bu maçı kazanalım Pazartesi maçlarından korkum bir yana birde Ankara deplasmanlarındaki şansızlığımız.Umarım kazasız belasız atlatırız maçı.
Hala Selçuğu Beğenmiyonuz Ayıptır Yahu Adam Daha Ne Yapsın Bir Ağzıyla Kuş Tutmadığı Kaldı.
Gerçek Fenerbahçelilerden Biri Selçuk. Adam Kaptan Bile Olsa Vallahi Yeridir:)
mağlubiyet serimiz başlamaz umarım.
daum olsaydı kesin mehmet topuzu oynatırdı gökanın yerinde :D
defanstan çok atak futbolcularımızın formu belirleyecek bu maçı fırsatlar değerlendirilirse öen de geçersek farkı da bulursak üç puanı alırız yoksa zor :D
Ben milli takımda olduğu için alınmadığı sanmıyorum neden mi ?
Onu da geçen hafta maç sonunda ki sözleriyle Aykut Kocaman söylesin
Fenerbahçe forumlarında takip ettim Stoch da şeyden alınmıyomuş fizik yetersizliği çok eksikmiş yükleme yapılıyormuş seneye yetiştirilmeye çalışıyormuş aynen böyle yazıyorQuote:
Aykut Kocaman, genç Okan’ın 18 kişilik kadroda yer almamasıyla ilgili soruya ise İkinci yarıdaki maçlar artık telafi sınırının kalmadığı maçlar. Yüksek tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyuluyor” yanıtını verdi.
hey allahım şans yanımızda olsun ne diyelim :D
Nedense bu seneki Ankara deplasmanımızdan çok umutluyum... İçimde tarif edemeyeceğim bir pozitif enerji var bu maçla ilgili :)
Ankara'da büyük ihtimalle kar bekleniyormuş. Hava -4 derece civarında diyolar.
futbolcular stres altında olacaklar. ama bence zorlansak da kazanırız. dia nın oynaması gerektigini düşünüyorum. topuz sağ beke çekip dia yı sağ açık niang ı sol acık semihi de forvet yapabilir..
Yaklaşık 10 gündür güzel bir hava vardı Ankara'da. Şansımıza dünden yağmur başladı ve bugün kar şekline dönüştü. Şuan yağan şekliyle zemin kar olmaz gibi ama şiddetini arttırırsa zemin hırpalanır.
Kesin yenilcez de bari fark yemesek..
Bir de kar olabilir hatta olucak gibi. İşimiz iyice zorlaştı.
Şu an çok yavaş ve az bir kar yağışı var. En azından benim bulunduğum bölgede. Günün geri kalanında böyle yağarsa sıkıntı yaratmaz ama artarsa şiddeti ve akşam havanın daha da soğuyacağını düşünürsek sıkıntı olabilir.
Yeneriz yeneriz pozitif enerji yaratıp takımımıza gönderelim :)
bence olumsuz konuşup totem yapalım :D
Mehmet Topuz bugün sağ bek oynayabilir. Hava şartları çok iyi olmasada sahada hem fizik hem teknik açıdan üstün tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmamız şart olan bir maç.
Mehmet sağbek, Gökay on libero , Özer sağ açık en ideali.
bazı arkadaşlar bence gereksiz karamsarlık içinde, Fenerbahçe kazanır bana kalırsa bu maçı.
Gençlerbirliği'den sürpriz bekliyorum.
Çok zorlanacağımızı düşünüyorum. ciddi eksiklerimiz var. Sağ taraf hiç çalışmayacak zaten bugün. Alex ağırlığını koyarsa kazanırız ama önce rakip kadar mücadele etmemiz gerek. Benim görüşüm beraberlik umarım yanılırım.
Gerek yok böyle karamsarlıklara Fenerbahçe çok rahat 3 puanı alacaktır oradan.
emre ve topuz ortada bekir sağ bek
valla burası buz gibi 3 gün önce hava günlük güneşlikti t-shirt mont geziyorduk bugün kazaklar kabanlar geri çıktı dün sabaha karşıda iyi bi kar başladı öğlene kadar devam etti bazı yerlerde fenerin tek sıkıntısı bu olabilir bende rahat kazanır diye düşünüyorum.
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Burak
Aykut
Mehmet
Cem
Serkan
Azofeifa
Oktay
Hurşut
Mununga
FENERBAHÇE
Volkan
Bekir
Lugano
Yobo
Santos
Özer
Mehmet Topuz
Emre
Dia
Alex
Niang
Fenerin 11'i Güzel Kadro Maç En Az 3 Farkla Bitecek:)
Gençlerbirliği 4 stoper ve 3 forvetle sahada. İlginç olacak.
Sağ bek Bekir olunca Gökhan'ın rakip savunmanın dengesini bozan bindirmelerinden mahrum kalacağız. Çünkü Mehmet Topuz'da göbekte olunca sağ kanat ofans anlamında tümden bitmiş demektir. Özer'den birşey umut edilir mi? Çıksın ve bizi utandırsın?
Gençlerbirliği yerinde olsam bütün savunma kurgusunu Fenerbahçe'nin solunu kapatmak üzerine kurardım.