Esasen görmek gerekiyor ama görürsek küme düşeriz diye korkuyorum ve ben de görmezden geliyorum. :D
Printable View
Vay öndeyiz hemde deplasmanda, hem de golü Aydın attı. Beyler 2012'de olacaklar kendini belli etmeye başladı :D:D
1-1 oldu, şaşırmamız gerekmiyor sanırım.
Saçmalıklar silsilesi ve ardından bir Galatasaray klasiği, sonuç olarak golü yedik.. Rüzgar terse döndü...
Hagi falan diyoruz da su yedigimiz golde o ne yapsin salak sacma hatalar pozisyon hatalari.
Halis Özkahya olmayan fauller üretmeye başladı, bir 10 dakikadır yarı sahayı geçemedik bu nedenle. Tebrik ediyorum buradan...
Önce Aydın güzel vurdu direkten döndü, sonra Pino öyle vurulmaz dedi resmen, müthiş vurdu.. 2-1 öne geçtik.
Lan Pinooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D:D:D
Pino müthiş vurdu...Güzel goldü...Pino da olmasa zaten takım gol atamayacak...
Naptın lan Pinooo ? :n:
Bu Barış ne ara iyileşti.Baros olsa 10 ay yoktu:D.Yardır Pinooooooooo:D.
Halis şov devam ediyor. İnanılır gibi değil gerçekten...
Şaka gibi şimdi de olmayan faulden sarı kart gördü Çağlar. Çok garip işler oluyor...
Arda girsin artık.
Ankaragücü baskıyı arttırdı Rajnoch vurabilse orada goldü...
BAM üclüsü sahada ugur da Arda'ya cok sert girdi allahtan sakatlanmadi
Sarp iyi şu ana kadar hayretle izliyorum :D
Ve gol olur :D şaşırmadık değil mi ?
Hakan Balta 2.asistini yapti
Barış ne yapıyorsun ya
Bomba bir maç daha 3-2...
Rezalet savunma 3 oldu Sarp etkisini aninda gösterdi :D
Şu anda çok sinirliyim, yediğimiz golden değil ama. Uğur Uçar'ın yaptığı faulün ardından Arda yerde yatarken oh oh diyen ankaragücü taraftarına sinirliyim. Maç öncesi vefat eden Galatasaraylı için pankart açıyorlar, sonra yaptıklarına bak.
Hagi ettin takımın içine buneya...Bu kadar korkulmaz Ey hagi,Pinoyu neden çıkarıyon..
BAM sahada gol yiyeceğiz dedik yedik..
Bu skora sevinilir Hagi'nin yolu açık :D
Hagi yaptigi oyuncu degisiklikleriyle maci verdi
Allah Allah olamaz ya Bu Sestak bize de böyle yapmıştı...
Pino yerine sarp girerken herkezin dediği şuydu 3-2 yeniliriz..
Çok büyük oyuncuydun ama çok küçük teknik direktörsün Hagi, yaptığın değişikliklerle bir çuval inciri berbat ettin.
I love you Hagi.Seni seviyoruz çünkü 2-1 den sonra bütün kazma adamları oyuna aldığın için.Seni seviyoruz çünkü 2-1 den sonra hücum yapmaya tenezzül etmediğin için.Seni seviyoruz çünkü fena savunma yapmayan bir savunma kurgusunu bozduğun için.
Zapata sen kaleci misin?Üstüne gelen topu çıkaramazsın,hafif hızla gelen topu kurtaramazsın.Amatör bir kaleci geçsin kaleye,yemin ediyorum bu golleri yemez.
Teşekkür ederim bizi bir maç sonunda daha çıldırtmayı başaran herkese.
Ben böyle bi kaleci görmedim.Ne gelirse içeri alıyo yeter be böyle kaleci olmaz olsun:mad:
Hiz üzülmüyorum hatta seviniyorum gidersin umarım Hagi.
Tebrikler Ankaragücü'ne
Hakem ve spikerler mutlu oldu en azından renktaşlarım, hata bizde dışarda bu kadar güzel hava varken, zaman bu kadar değerliyken oturmuş maç izliyoruz.
İyi oldu bence yenseydik Hagi gitmeyecekti hatta üstüne 2-3 yıllık sözleşme daha önerirlerdi...
Neredeyse her maç duran top golü yiyoruz.Ey Hagi;sorarlar sana kaç tane duran top golü attın bu sezon diye?Hiç mi duran top çalıştırmazsın takımına be adam?
Hagi yine gitmez.
GS'nin 1-0 yendiğini görünce sevinmiştim sonra baktığımda 2-1 yeniyordu demiştim derbi öncesi kovmazlar artık hagi'yi şimdi bakıyorum 3-2 yenilmiş olucak iş değil ama bence Hagi'ye Zaman verilmeli :D
Ne kötü birgünya..Ordudan sonra Galatasaray..Hagi sabote ediyor takımı
Abi,tamam Hagi gitsin de,yönetim ne olacak?Adnan Polat hala pişkin pişkin istifayı düşünmüyorum diyor.2-3 hafta sonra takım 14.sıraya düşecek.İstatistikler o kadar içler açısı ki,Buca'nın,Kasımpaşa'nın istatistikleri bizden iyidir.Ne zaman bırakacak Adnan Polat başkanlığı?
Kaan abi sana ne dedim ben Barış girerken :D:D