Aykut Kocaman altı puan önde olan bir takımmışız gibi davranıyor. Defans da farklı isimler olması umarım bize bir aksilik vermez ve maçta ilk öne geçen taraf biz oluruz.
Printable View
Aykut Kocaman altı puan önde olan bir takımmışız gibi davranıyor. Defans da farklı isimler olması umarım bize bir aksilik vermez ve maçta ilk öne geçen taraf biz oluruz.
niang'ın golüyle 1-0 öne geçtik. maça çok iyi başladık, ataklarımız da devam ediyor. 2 gol daha atıp maçı rolantiye alırız galatasaray maçı için.
ilk yarı bitti. müthiş bir ilk yarıydı. 5-6 net pozisyonumuz vardı. yarısını değerlendirebilseydik daha iyi olurdu.
ayrıca oynanan futbol tat vermekte. seyir zevkini doyurmakta :)
stoch hala aynı. umarım bu kaçırdıklarımızı aramayız. bekir ve yobo sarı kartlı oyuncular. çok tehlikeli.
Biraz daha dikkat... Son paslarda ve son şutlarda...
Stoch çok kaçırıyor. Konya kalecisi iyiymiş.
Konyaspor fark yemese bari.Bu gidişle öyle görünüyor...
Maça yine son zamanlardaki müthiş baskımız ile başladık ve sonucunu alıp 1-0 öne geçtik. 4-5 tane net pozisyona girdik ancak son vuruşlarda şanssızdık.
Niang bugün mithiş hırslı ve sürekli kaleye gitmek istiyor. Çok iyi oynuyor.. Stoch ise gol atınca formayı kapacakmış gibi bir ruh haliyle oynuyor. Halbuki öyle olsa Topuz sene başından beri 11 oynamazdı. Verimli ve biraz daha basit oynamalı. Sanırım 2.yarı Aykut hoca çıkaracak onu gibi duruyor.
2.Yarının ilk 15 dakikasına da müthiş presle başlayıp bir an önce 2 farkı bulmalıyız. Aksi halde kaza golü işi zora sokar. Gerçi kondüsyon olarak müthiş bir seviyedeyiz maç berabere olsa da son 15-20 dakikada maçı çevirebilecek gücümüz var.
Umarım 1.yarıdaki temponun daha da üzerine çıkıp daha tempolu ve bol pozisyonlu bir ikinci yarı izleriz.
Ayrıca Aykut hoca Dia'yı ısınmaya gönderdi. Dia'yı alacak ta kim çıkacak. Tamam Stoch ama Emre'nin sarı kartı var ve Emre bu kırmızı görürse şaşırmam. O yüzden madem Dia'yı sokucan Emre'yi çıkar. Orta saha Topuz-Baroni olsun, kanatlar Stoch-Dia.. Stoch yorulunca da eğer sakatlığı yoksa ki kulübede oturuyor Selçuk oyuna girer ve eski düzene geçilir. Ancak ilk değişiklik yapılacaksa karttan dolayı ilk çıkacak isim bence Emre olmalı. Bu maç bi şekilde kazanılır ancak haftaya derbi için ceza olmasın yeter.
Rakibe 3 kişi basıyor, senelerdir böyle ısıran bir takım bekliyorduk ve artık yavaş yavaş görüyoruz. Ayrıca takım iyi gidiyor, o nedenle kazanırken hocanın da oyuncuların da kendine güveni fazla olur, bu nedenle bazı değişiklikler faydalıdır, Stoch'dan da artık yararlanmalıyız, o nedenle içeride ligin zayıf takımına karşı yapılan maçta şans bulması bence doğru hamle, haftaya Galatasaray maçı var mesela, hem Dia hem Stoch iyi seviyede olsa bu Fenerbahçe için kazançtır.
Çok iyi oynuyoruz ama skor yeterli değil. İkinci yarının başında 2. golü de bularak maçı bitirmeliyiz. Bu tip maçlarda hep aklıma geçen sene Ayman'ın 40 yılda 1 atacağı jeneriklik golü bize atması aklıma geliyor. Bence Stoch oyunda kalmalı. Uzun süredir şans bulamıyordu, ilk yarı itibariyle iyi oynadığını da söyleyebiliriz. İkinci yarı atacağı bir gol veya asistle moral depolayabilir.
Ula Stoch kaleciyi panter yaptın he.
Yuhhh Stoch!!! İkinci Guiza oldun bu gece. Nedir bu yahu. 7.32 m. kaleye sokamadın topu
stohh olm az finişhing çalış la:D
Maçı yeni açtım daha 10 dk oldu izlediğim 10 dk'da Canerin ne ofansda ne defansda tek olumlu hareketi yok.
Stoch çıktı Dia girdi. Amma kaçırdın be Stoch 4-5 olduydu maç
dia girdi ortalığı karıştırdı:D
Konyaspor orta sahası pas yapmaktan aciz..
Baraja baraj kurduk. Alex vurdu az farkla dışarı :)
Nasıl olsa öndeyiz diye bekliyoruz artık. Atmasak ta olur modundayız ancak bunlar tehlikeli işler. İlk yarının en iyilerinden Emre sarı kartı olduğundan ikili mücadelelere girmiyor doğal olarak ortalıkta yok. Bence Emre çıkıp Selçuk falan girmeli . Ya da Uğur girsin,Topuz Emre'nin yerine Dia sağa geçsin. Bir şekilde daha aktif bir orta sahamız olur ki bu dakikalarda ihityacımız var. Tehlikeli işler yapıyoruz.
uykum geldi ya bitse şu maç
semihhh 2-0
Neyse ki dinlendiğimiz dakikalarda nöbetçi nöbeti devraldı. Semih attı 2-0 oldu.
Genç Semih attı 2 oldu :n:
Haydaaaa adamın sarı kartı var çıkarsana işte ikinci yarının başında. Al işte haftaya yok Emre...
emre derbide olur umarım
http://img543.imageshack.us/img543/7825/50601406.jpg
emre sakatlığın ve hırsın verdiği sinirden ve üzüntüden ağlıyor.
Haftaya kırmızı filan görür, bizi eksik bırakırdı. Zaten Galatasaray maçlarında iyiperformans gösteremiyordu. İki hafta dinlensin.
arka adelesinde yırtık şüphesi varmış.
kadıköyde samanyolu keyfi muhteşem :)
Emre'nin sakatlanmasına üzüldüm umarım haftaya oynayabilir.
Tebrikler Fenerbahçe'ye.
Emre'de umarım bir şey yoktur.
Haftaya yüksek ihtimal TT Arena'dayım.
Emre'yi kaybetmek kötü oldu, durumu nedir çok merak ediyorum. Artık sıradaki maça bakacağız. :)
Baştan sona üstün götürdüğümüz, 3 puanı bol pozisyonla aldığımız, liderliği tekrar ele geçirdiğimiz maç oldu ama Emre'nin sakatlığı tüm sevincimi aldı götürdü.
Konyaspor gibi Bank Asya tehlikesi yaşayan takımlara karşı maçı erkenden koparmak güzel olacaktı. Golü erkenden bulduk ancak devamında son vuruşlardaki şanssızlık 80. dakikaya kadar iyi oynasak dahi tedirgin olmamıza neden oldu.
Emre geçen haftaki güzel asistinden sonra bu hafta da muhteşem bir asist yaptı. Hatta bana göre golün %30'u Niang, %70'i Emre'ye aitti. Emre, uyguladığı şok presle topu aldı, darbeye rağmen devam etti ve Niang'ı gördü. Niang da kalitesine yakışır bir vuruş yaparak öne geçirdi. Niang yorulduktan sonra oyuna giren Semih de noktayı koydu.
Bugün Fenerbahçe'de öne çıkan isimlere gelecek olursak; Emre, Niang, Stoch, Bekir iyidiler. Emre özellikle ilk yarıda yaptığı presle, oyunu yönlendirmesiyle, pas alışverişleriyle çok iyidi. Niang, transfer döneminde alındığında yaşadığımız sevinci boşa çıkarmıyor. Rakip defansı sürekli karıştırıyor. Bir sağ kanada kaçıyor, bir sol kanada kaçıyor, geriye geliyor; rakip defansı allak bullak ediyor. Stoch belki önemli pozisyonlardan yararlanamadı ama iştahı, çalışkanlığıyla bugün öne çıkan isimlerdendi. Bence 90 dakika oyunda kalmalıydı. Nitekim yerine giren Dia'yı hemen hemen hiç görmedik. Bekir hatasız oynamasının yanı sıra ortasahaya verdiği destekle iyi iş çıkardı.
Emre'nin sakatlığı sanıyorum ciddi. Çünkü kendisini çok iyi tanıyor ve eğer durumu ciddi olmasaydı bu kadar üzülmezdi. Umarım Emre yanılıyodur. Haftaya derbinin olması dolayısıyla Emre'nin deplasmana gitmemek için böyle bir şey yaşadığını ima etmeye çalışan senaristlere Emre'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk sezon ASY deplasmanına çıktığını hatırlatmak isterim. Gerçi zaten sakatlandığı dakikadaki görüntüleri izleyen birinin böyle bir düşünceye kapılacağını zannetmiyorum ama maksat hatırlatmak olsun.
Toplamda 9/9, 2. yarıda ise 8/8 yaptık. Takımımıza tebrikler.
Edit: Telegol'de 4-5 hafta yok deniliyor. Galatasaray, Bursa, Gaziantep, Eskişehir gibi zorlu bir virajda en önemli oyuncularımızdan birinden faydalanamamak çok kötü olur.
Çok fena basıyoruz ya çok iyi maçtı tek eksik goldü,kazanmamız çok güzel oldu.Emre'nin sakatlığı benim garibime gitti inşallah benim art niyetli düşüncemdir.
Stoch gol kaçırma rekoru kırmasa çok rahat 4-5 olacak maçtı.Baştan sona futbol olarak oldukça üstündük Konyaspor'dan.Konya'da Zayatte,Meija gibi tecrübeli futbolcuların yaptığı basit top kayıpları bizim takımın daha da iştahlı olmasını sağladı.
Emre,Stoch,Niang galibiyette fark yaratan oyunculardı.Stoch'un bugün bir gol atmasını çok isterdim ama olmadı.
Emre'nin sakatlığı ciddi gözüküyor.Umarım en kısa zamanda takıma katılır,çok zorlu bir fikstür var önümüzde çünkü.
Şimdi yazmasam çatlarım. Pek "muhterem" başkanımız ne zaman başı sıkışsa Fenerbahçe bir futbol kulübü değil, SPOR kulübüdür diye demeçler verir, ona göre değerlendirin derdi. Şimdi futbol takımı kazanıyor, güllük gülistanlık... Oysa salon sporlarında sapır sapır dökülüyor, maskara oluyoruz. Son yılların en facia,en utanç verici sonuçları ard arda geliyor. İki günde iki derbi kaybettik. Dün Erkek Basketbol takımı 10.000 Fenerbahçe taraftarı önünde Beşiktaş'a yenildi, bugün Kadın Basketbol takımı Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray'a yenildi.
Bakalım, kazanılan şampiyonluklardan sonra Fenerbahçe SPOR Kulübü diyenler, bu gerçeği şimdi de hatırlayacak mı? Aziz Yıldırım'ı müdafaa için amatör branşlara yatırımı öne sürenler bu sonuçlara ne diyecek? Demek ki Beşiktaş ve Galatasaray yatırım yapmadan bizimle yarışabilecek potansiyele sahip... Bir de yatırım yapsalar halimiz n'olurdu acaba, merak ediyorum.
Konyaspor maçını kazanan takımı tebrik ediyorum. Şu hafta sonunun tümden zehir olmasını onlar engelledi. Zaten kazanırsa onlar kazanacak şampiyonluğu. Ne basketbolda, ne voleybolda kimse şampiyonluk hayali kurmasın bu sene.
Kusura bakmayın, futbol takımı kötü giderken SPOR kulübü diyenleri hatırladım da, yazmayı bir borç bildim.
Sayın Aziz Yıldırım! Şimdi neye göre değerlendireceğiz Fenerbahçe'yi? Başarılı mı, başarısız mı?