Türk filmleri gibi oldu. Düğün evi bizim nikahımız için hazırlanmıştı. Mahalleden biri geldi ve gelini kaşla göz arasında elimizden aldı gitti. Son yıllarda Fenerbahçe SPOR Kulübü olarak yaşanan kaçıncı rezalettir. Bizi mazoşist ettiler adeta.
Printable View
Türk filmleri gibi oldu. Düğün evi bizim nikahımız için hazırlanmıştı. Mahalleden biri geldi ve gelini kaşla göz arasında elimizden aldı gitti. Son yıllarda Fenerbahçe SPOR Kulübü olarak yaşanan kaçıncı rezalettir. Bizi mazoşist ettiler adeta.
Gözde yüzünden Vakıfbank'ı tebrik etmek istemiyorum, karşısına büyük bir camia yı aldı.
"Bu gece biraz canınız yanacak ama yarın yeni birgün" diye alay etti.
Gerçi bizde bu kadar midesiz sözde taraftar varken, biz ne desek boş. Geçen yıl trübüne parmak işareti yapan Neslihan'ı da alkışlarlar, Gözde'yi de... Eyyam dedin mi, işgüzarlık dedin mi bizde taraftarın öylesinden sürüyle... Ne mide arkadaş ya.
Zaten o lay lay lom seyirci olduğu sürece ben hiçbirşey beklemem. Elimizde ki kupayı hediye ettik.
En çok Sarı Meleklere güveniyordum bu sene,fakat ben de büyük hayal kırıklığına uğradım.Jan de Brand ve Gamova'yı aramıyor değildi gözlerim.Final four'daki kadromuzun istikrarı biraz daha fazla olsaydı biz bu kupayı bırakmazdık.