Maç 1-1 bitecek rüyamda gördüm .
Anca rüyamda görürüm zaten :D
Printable View
Maç 1-1 bitecek rüyamda gördüm .
Anca rüyamda görürüm zaten :D
stad dolu olacakmış güzel maç olacak
Ne güzel bir GEÇEN haftaydı?
Yetmedi.
Ne güzel bir BU haftaydı?
Havada, karada, denizde, basketbolda, voleybolda, futbolda, kadınlarda ve erkeklerde, içeride ve dışarıda, kiminle nerede oynadıysak kazandık. :)
Allah nazardan saklasın.
Şimdi yüzdük, yüzdük ve zurnanın zırt dediği yere geldik. Her sene ne zaman başımız göğe erecek olsa "en zayıf karnımız olan" futbol takımı illa burnumuzu sürtecek ve sevincimizi kursağımızda bırakacak birşeyler yapardı. Ama artık inanıyorum ki, onlarda hata yapma kredilerinin olmadığını, kalmadığını biliyor. Fatih Demirkol'un haberine göre bugün otelde bütün futbolcular Erkek Voleybol Takımı'nın şampiyonluk maçını birlikte izlemiş ve coşkuyu hep beraber yaşamışlar. Şimdi coşturma sırası kendilerinde. Şampiyonluğun kokusunu duyurma sırası onlarda.
Haydi, bu hafta da güzel bitsin! Bunca sevinç burnumuzdan gelmesin. Şimdi tam gaz ve elbirliği ile bu maça konsantre olabiliriz.
Allah mahcup etmesin.
Taraftarımız takımımızı yalnız bırakmamış :)
http://img163.imageshack.us/img163/6382/51854829.jpg
Bucaspor öne geçti 1-0. :)
Helal olsun Buca'ya :)
Emre Belözoğlu harika bir vuruşla maça dengeyi getirdi.
1-1.
emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
appyahın şalkeye attığı gole benzer bi gol attı
Helal olsun Buca'ya yazıyordum Emre'nin golü geldi çok güzel gol.Güzel maç oluyor.
Organize gelişen Buca atağında Abdullah Bucasporu tekrar öne geçirdi.
2-1.
Bugün savunma rezalet 2-1 oldu .
Helal olsun Buca'ya :zuhaha
Bu futbolla bu maç dönmez. Emre'nin golü bile uyandırmadı takımı. Kaçınılmaz son. Umarım toparlanırlar yoksa bu tempoyla gerçekten zor.
Semih ve Alex sahada yok.
Fenerbahçe'de konsantrasyon eksikliği var. Aykut Kocaman devre arasında takımı konsantre edebilirse Fenerbahçe maçı alabilir.
çok kötü oynuyoruz
Buca sinirlenmiş olmalı sanırım stadın %90'ı FB'li :D
Yazıklar olsun bu takıma. Bumu şampiyonluk ruhu? Ben burda evimde her hafta aynı stresi yaşamak zorundamıyım. O formanın hakkını verin.
Tüm sezonun anlamı olabilecek bir maçta bu kadar durgunluk kabul edilemez. Defansta araya atılan toplar tehlike yaratıyor. Yalandan bir hücum anlayışımız var. Boş boş paslarla zaman tükettik. Oyuncular sanki ilk defa biraraya gelmişler gibi. Hücumda Alex-Semih çok durgun. İkinci yarı Caner yerine Stoch girmeli. 45 dakikada 2 gol zor olacak. Umarım kazanırız.
Emre'nin golü muhteşemdi.
Semih hiç bir topu alamadı ileride aldıklarınıda rakibe verdi.Alex çok durgun.Kanatları iyi kullanamıyoruz 1 sezon boyunca yapmadığımız defans hatalarını bu maçta yaptık.Buca'nın da hakkını vermek lazım iyi mücadele ediyorlar.İkinci yarı ciddiyeti sağlayıp maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Bu arada hiç vakit kaybetmeden Caner-Stoch değişikliği şart.
Defanstaki Bu Kadar Hata Affedilebilir Gibi Değil. Genede Liderliğe Oturmanın Vereceği Umutla 2. Yarı 4-2 Kazanacagız Gibi İçime Doğuyor .
niang'ın yokluğu aranıyor. buradan hüseyin göçek'e selamımızı da edelim.
2. yarı stoch girerse oyun lehimize dönebilir.
beraberlik iyidir.
Emre ne gol atmış be arkadaş izledim şimdi.
Sakin olun, buraya kadar gelen takım bu maçı vermez. İkinci yarıda göreceksiniz.
Bence asıl sorun forvet ve orta saha... Orta sahadan çok rahat çıkıyorlar. Niang çok yıpratıyordu rakip stoperleri. Bugün çok rahatlar. Semih onları hiç rahatsız etmiyor. Alex transfer işleriyle uğraşmaktan olsa gerek pek maça gelememiş. Malum, gelecek sezon için yanına oyuncu arıyor. Mehmet Topuz ise 2. golü yiyene kadar müdafaada çok aksadı. Cristian ısıran bir stoper değil. Caner bal yapmaz arı gibi. Yani defansa gelene kadar ön taraf müthiş aksıyor.
bizim takım şampiyonluğu ilan etmiş de öylesine bi maça çıkarmış gibi oynuyo:D
3-1 ..........
üç oldu...
Şok olmuş durumdayım!
50. dakikada Gökhan Gönül yan hakemin yanında topu yere fırlattı ama kart görmedi. Bence sarı kart gerekiyordu.
Abdülkadir harika bir gol daha attı ve fark 2 ye çıktı.
3-1.
Böyle olacağı belliydi.
Buca'ya helal olsun yahu ligde kalırlar umarım...
stoch hazırlanıyor
penaltı tam zamanında geldi
3-2 haydi ateşlesin bu gol bizi
1 ken 0 ne kadar veriyordur ? :zuhaha
belki bu gol ateşlendirir takımı. hazır stoch da girmişken oyuna.