Nevriye de dokturuyo yalniz. Bi tek smac yapmadigi kaldi, hersey var masallah. Saziye de beklenen patlamayi bu macta yapti. 3luk yuzdesi superdi. Sanirim olimpiyatlara katilmayi garantiledi kizlar.
Nevriye de dokturuyo yalniz. Bi tek smac yapmadigi kaldi, hersey var masallah. Saziye de beklenen patlamayi bu macta yapti. 3luk yuzdesi superdi. Sanirim olimpiyatlara katilmayi garantiledi kizlar.
"Takım olarak çok iyi bir üçüncü çeyrek geçiren Türkiye, maçın son periyoduna 8 sayı farkla 41-33 önde girdi. Son çeyreğe iyi başlayan Karadağ oldu. Farkı 6 sayıya kadar indiren Karadağ, Türkiye'nin de yaptığı top kayıpları ile maça yeniden tutunmayı başardı."
8 sayı farkla başlayan çeyreği 6 sayıya kadar indirmeyi başarabilen Karadağ takımı oyuncularını tebrik ediyorum. Bir de NTVSpor'da bu haberi yazan arkadaşı tebrik ediyorum.
Şaşırmadım desem yalan olur.
38-31 öndeyiz ilk yarı bitti.
son 5 saniye 4 sayı farkla öndeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kazandık budur be işte budur :D
Finaldeyiz be finaldeyiz :D
FİNALLLLLLLLLLLL
süper bi duygu ya helal olsun kızlar
PeriLer inanıLmaz işLer yapmaya devam ediyor. Biz böyLeyiz maaLesef. MiLLi takımLar seviyesinde sporun hangi daLı oLursa oLsun grup maçLarında zorLanır, sonra çeyrek ve yarı finaLLerde işi son saniyeye bırakarak destan yazarız. Bizim insanımız o yüzden kaLp probLemLerini fazLa yaşıyor zaten.
Helal olsun size!!!
Muhteşem bir iş başardılar. Şampiyon olmasak da finale kadar gelmek inanılmaz.
Alınlarınızdan öpüyorum.. tebrikler... :)
Sizin varya Allahınıza kurban ya size helal olsun ne diyim #potaninperileri (:
Maçın başlamasından itibaren mükemmel mücadele ve savunma yaptık.Böyle mücadele ettiğimiz sürece zor yeniliriz.İnşallah şampiyon olup gelirler.Gerçekten hakettik bunu.
İnşallah,finale çıktık buda iyidir şampiyon olmasakda olur düşüncesine kapılmazlar.Şampiyonluk için asılırlar final maçına.
Geçen sene erkeklerde öyle bir hava vardı ilk periyot maç bitmişti zaten.
Müthiş oldu bu ! . Rusya'dan da finalde rövanşı alıp şampiyon olacağımızı düşnüüyorum . Tebrikler periler .
Helal ya müthiş eminim ki rusya'yı finalde yeneceğiz :)
Şike muhabbetlerinin gölgesinde kalacak bir maç oldu galiba ama böyle bişey yapmak bu peri masalına haksızlık olur. Bu şike muhabbetine gerçekten unutuldu gitti. Kendi adıma konuşuyorum her ne kadar izlemekten zevk almasamda bayan basketbolundan yinede bu başarıları ödüllendirilmeli ve destek olunmalı . Haydi kızlar bi süpriz daha yapıp kupayı getirin buraya.
İlk çeyreği 19-8 geride kapadık.Hücumda çok tutuk oynuyoruz.
Antrenorumuzun yuzunu yikayip bir hava almasi gerek.
33-23 ilk yarı bitti.Gerideyiz.
malesef çok kötü oynuyoruz 11-0 lık bir rusya serisi var
59-42 kaybettik.
Nevriye Yılmaz en iyi 5'e seçildi.MVP Elena Danilochkina.
Rusya baya iyi takımmış.Hepsi fizikli ve çoğu oyuncunun dış şutu var.Bizde bugün dış atışlarda baya kötüydük.Yinede buraya kadar gelmek büyük başarı.Kaybetsekde yinede tebrikler takımımıza.
Rusya buralarda olmaya alışmış bir takım, altyapı ve birikimlerini karşılaştırmamız yersiz.. Şimdi bunun üzerine koyma zamanı bizim için, en azından artık yarı finallerde olmayı alışkanlık haline getirmeliyiz, umarım devamlı olur..
Işıl-Birsel'i yanyana oynatmama takıntısı yaktı resmen bizi. Bahar Çağlar takıntısını da çözemedim Ceyhun Yıldızoğlu'nun. 1. periyotta direksiyonu onlara verdik adeta. Ne olursa olsun, tarih yazdınız kızlar. Helal olsun hepinize.