Bu çocuklar kim :D
Printable View
Bu çocuklar kim :D
Mancini Vur Dedik Öldürdü Adamı :D
umut gundogandan yetenek akiyor resmen , su ana kadar bi oguzhani begenmedim manisadan gelen
ilk yari itibariyle , korayi begendim , oguzhan sonradan toparladi oda iyiydi , ontivero fizik olarak guclenmesi lazim daha oyunu gorusu falan cok iyi guzelde sut cekti bir tane salihde fena degildi , emre colak yeteneksiz su guzelim takimin oyununu baltaliyor , umut gundogan 1-2 hatasi disinda iyi biraz daha az oynarsa topla birseyler olur.
Hakem sertliğe çok müsamaha tanıyor,çocukları biçtiler resmen.
Kimin kim olduğunu çıkarabilsem bende yorum yapıcam ama ... :uzgun:
Eboue var işte savunmada. İyi oynuyor. Bi de kalece Aykut var. O da güzel oynuyor şuana kadar. Diğer oyuncular da oynuyorlar işte kendi aralarında.
Bursaspor, Akhisar'ı 3-0, Eskişehirspor da Sivasspor'u 1-0 yenerek yarı finalist oldular. Liderlik mücadelesinde de G.Saray ile Antalya 0-0 berabere kaldı ve Antalya grubu lider tamamladı.
Çapraz eşleşme olayı varsa Bursa-G.Saray, Eskişehir-Antalya eşleşmeleri oluşuyor böylece.
Salih bomboş oyuncu sağ bekte.Emre ve Umut çok yavaşlatıyorlar atakları.Oğuzhan'ı beğendim,Berk ise kötü olmasa da biraz kaçak oynadı.Emre Can gereksiz hareketler dışında güven verdi.Koray ise koy 11'e sırıtmaz.Ontivero'da çizgiye ya çok yakın oynadı ya da çok uzakta kaldı,tam pozisyon alamadı.
Şimdi asıl sıkıntıya gelelim.Yekta-Emre-Umut üçlüsü o kadar çok gereksiz ve atakları öldürücü bir paslaşma içine giriyorlar ki ben çıldırıyorum.Oğuzhan olsun,Ontivero olsun bir çok kez boşa kaçtılar kanatlarda ama hiç oynamadılar oraya paslaşa paslaşa kasap Antalya defansının arasına gidip aynı saçma paslaşmayı Berk'e de yaptırdılar,sonuç olarak her atak öldü.
Boş adamlar: Emre,Salih,Umut G.
Güven verenler : Koray,Oğuzhan,Burdisso,Yekta,Aykut
Hazır olmayanlar : Berk,Ontivero,Emre Can,Hamit
Normal olan : Eboue :n:
2. olarak çıkmak daha iyi olmuş, Bursaspor daha zayıf Eskişehirspor'a göre. Yine yedeklerden kurulu kadrolar ile mücadele çıkıp finale çıkabiliriz umarım.
Bölük pörçük izledim, izlediğim kısımlarda Koray Günter'in forma giymek için baya bir çalışması gerektiğini gördüm. Soğukkanlı davranmaya çalışıyor ama ağır hareket ettiği için riskli bölgelerde riskli hatalar yapıyor.
Umut Gündoğan'ın kumaşı iyi, ayrıca soğukkanlı ve dar alanda çabuk. Şu an yanlış işler yapsa bile bu özellikleriyle yakın zamanda takıma katkı yapacak duruma gelebileceğinin sinyallerini veriyor.
Salih için daha önce düşüncelerimi yazmıştım ki bugün "beyinsiz" bir futbolcu olduğunu konusundaki fikrimi değiştiremediğini aksine rakibin karnını delme çabalarıyla bu düşüncemi daha da perçinlediğini söyleyebilirim.
Oğuzhan'ın kumaşını beğendim. Bu oyuncu Manisa'da bile topu topu 4 maç oynamış çok tecrübesiz bir isim onu unutmamak lazım değerlendirirken.
Berk kendini göstermek istiyor ve bu yüzden çok gereksiz koşular yaparak hem kendini yoruyor hem de pozisyonların dışında kalıyor. Daha sakin daha kendine güvenli oynamazsa işi zor.
Ontivero için bir şey diyemiyorum henüz, enteresan bir oyuncu. Ama bugün oynayan oyuncular arasında kısa zamanda as takımın lig kadrosuna girecek düzeye gelebilecek 3 oyuncudan biri Burdisso ve Umut G. ile birlikte bence.
Burdisso'yu taraftarlar bir süre sonra çok sevecek gibi geliyor bana. Bizim uzun süredir rakip forvetleri caydıracak sertlikte bir stoperimiz yoktu. Burdisso'da bu özellik var. Hava toplarında da iyi ve duran toplarda gol atma potansiyeli var. Özellikle bizim ligde bir çok takımın duran top savunmasını iyi yapamadığı düşünülürse Burdisso oynadığı taktirde sezon sonuna kadar 4-5 gol atabilir bence.
Salih, klasik, Kayserispor'dan gelen gereksiz oyuncular kervanına katılır yakında.
Berk'in önünde çok yol var.
Diğerleri kötü oynamadılar, çok da göze batmadılar. Bu toplama ve genç kadroyla gol yememek bile başarıydı.
Özellikle Lucas'ın Boum müdahale ederken topu taşıması dikkatimi çekti. Topuk pasını atabilseydi iyi olurdu. Genelde maçta kaybolsa da ara sıra parladı, o anlar da skoru değiştirmeye yaklaştığımız anlardı. Küçük Umut'da da iş var. Orta sahada Emre, Yekta, Umut gibi rotasyon oyuncularımız iyi seviyede. Koray ve Emre Can nadir bireysel hatalar dışında iyiydiler. O hataları yapmamaları lazım çünkü stoper hata yaparsa telafisi çok zor oluyor. Daha önlerinde çok yol var, öğrenirler. Oğuzhan'da da iş var gibi. Gelecek adına sevindirici böyle gençleri izlemek.
europ umut nasil oyunu yavaslatir ya valla ayagina top cok yakisiyor teknigi muthis oyunu okumasida iyi ama dedigim gibi topla cok oynuyor , oda zamanla halledilir ben umuttan bekliyorum birseyler sahsen arda potansiyeli goruyorum onda.. bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum umut maclarda pes deki oyuncular gibi kosuyor dengesiz sekilde :icon_lol:
napiyor bu adam ya su cikarttigi kadroya bak yahu
Galatasaray'ın ilk 11'i ;
Muslera, Sabri, Burdisso, Hakan, Telles, Ceyhun, Sneijder, Melo, Selçuk, Burak, Umut
Bursa'nın 11 daha da ilginç iki tane sağ bek var Telles'in bindirmelerini durdurmak için mi yapmışlar acaba.
Elimizde alabileceğimiz tek kupa bu kaldı mecburen as oyuncularla çıkacaz artık.
En azından Selçuk-Sneijder ikilisinden birinin dinlendirilmesi gerekirdi bence. Özellikle Selçuk bu kadar formsuzken ısrarla taraftarın önüne atmanın hiçbir mantığı yok.
Burak ortaladi sneijder temiz vurdu 1-0
sneijder aslanim guzel trip atti selcuk ve buraga ve boylelikle bu 3 lunun arasinda anlasmazlik oldugu ortaya cikti
Sneijder inat etmeden Burak ve Selçuk'a gol attırmaya çalıştığı halde atamayan yerlilerimiz Sneijder bombos olduğu zaman ısrarlar Sneijder'e past atmadılar. Sneijder kalsın diğerleri gitsin.
Yalnız Bursa çok iyi geliyor.
Net penaltiydi 2.de caldi hakem sonunda..
Güzel maç oluyor
Burdisso dökülüyor.
Selçuk bu performansla anca düğünlerde oynar.
Burak Yılmaz'ın üstünü çizdim bugün, bilerek pas atmıyor.
Galatasaray 2:1 Galatasaray
iki takım da allah ne verdiyse sistem falan dinlemeden saldırıyor.seyir zevki yüksek ama pas hatalarıyla dolu bir maç... galatasaray kayseri maçından sonra, sağlam bir yumruk yiyen boksörün düşerken rakibe vurmaya çalıştığı gibi can havliyle saldırıyor fakat bu işler böyle olmaz... önce formayı hak etmeyenlere 2-3 hafta kesik atması lazımdı mancini'nin...