ben zaten tanınmamış adam almaktan yanayım Ribery'i kim tanıyordu daha önce?tabiki kimse ama adam harikalar yarattı takımda
2 tane onun gibi genç ve yetenekli oyuncu alınırsa daha faydalı olur bence
Printable View
ben zaten tanınmamış adam almaktan yanayım Ribery'i kim tanıyordu daha önce?tabiki kimse ama adam harikalar yarattı takımda
2 tane onun gibi genç ve yetenekli oyuncu alınırsa daha faydalı olur bence
hadi bakalm işallh ribery gibisini bulurlar
Birinci agzıdan PİRES transferini yorumlayayım İngiliz Gazetelerindeki demeci
PAZARTESİ İSTANBULDAYIM demis.
bu duydugum kadarıyla gelir yada gelmez orasini kendi bilir.
Beşiktaş Azar Karadaş'ı almış. Yine bir Norveçli yine John Carew gibi fizikli ve en büyük artısı TÜRK STATÜTÜSÜ'nde oluşu. Hayırlı Uğurlu olsun
Azar baya ii oyuncu, hayırlı olsun, bir ara Galatsaray'ın listesinde hatta kendisinin sitesinde Galatasaray fotoları falan wardı, gazetelerde çıkmıştı....
bence tamamen boş bir transfer.Quote:
Originally Posted by m_ulu85
beşiktaş bir cok yıldız forvet oyuncusunun peşinden koştu ama hiç biri olmayınca mecburiyetten azara imza attırdı.komik
Besiktas AZAR'i almıcak gibime geliyor.
Adam fanatik GALATASARAYLI.sitesine bakdım sırf bu yüzden zaten teklifi geri çekmişler diye duymusştum.
Evet adam hasta galatasaraylıymış. Bu nedenle imzayı bekletiyorlar. Yani adam tamam demiş. Adamda sorun yok eğer Jestroviç olmazsa imzalar atılacak. ama Jestroviç gelirse bile Azar'ın gelme ihtimali var Türk statüsünde Olduğu için
Not: Adam bugüne kadar sadece kalede oynamamış.
fenerbahçe juventuslu appiahı 8 milyon euro karşılığında aldı.dört yıllık sözleşme imzaladı.
TÜRK fıtboluna hayırlı ve uğurlu olsun...
Sahsen ben fenerden daha bomba bir transfer bekliyordum.
APPİAH'i kulubun tesislerinde misafir edip kullanmayanlar utansın ne diyim.
Tamer Güney zaten futboldan anlasa sasardim.
ayrica appiah 8m edmez benim fikrim bu baskalarininki beni ilgilendirmez.
Appiah aslında tam mevkisinin adamı.. Bana göre iyi bi transfer.. Hızı da var çok iyi hem de... Bu adam 16-17 yaşındayken tesislere geliyodu yaf.. hatta bende bunun fotoları vardı. Benim arkım vardı altyapıda oynayan o çektirmişti :mrgreen: bizde gülüyoduk naapcaklar bu yaştaki yabancı çocuğu diye.. ama gerçekten iyi bi kumaş appiah.. fbyi tebrik etmem lazım. gerçekten güzel transfer (ı)
Güzel transfer, bence, FB çok gerekli olan bir yere çok ii bir transfer yaptı...
Hayırlı olsun....
Bizimkilerde, kaçırdıkları -kaçırıdıkları bile denmez, beğenmeyip, yolladıkları- adamı şimdi daha yakından izleme imkanı bulurlar...
+1Quote:
Originally Posted by emirduman
Ailton Beşiktaşa geliyooo... Yıldız alamadınız diyenlere kapak olsun. Apiahsa apiah Ailtonsa Ailton HODRİ MEYDAN...
Bir tanede Galatasaray'dan istiyoruz...
Beşiktaşlılara hayırlı olsun, çok güzel bir transfer....
alamadı alamadı dediniz alın size yıldız ailton alın size yıldız youla daha ne isteyelim adam iki sezon önce bundesliga gol kralı
darısı alamayanların başına(GS)
BESİKTAS gibi her sene 10 tane adam alıp sene sonu 5 ni postalayacagıma hic transfer yapmam daha iyi.
Ailton güzel transfer ama 2 sene önce bombaydi su anda ne durumda bilinmez.
Ha bu arada Besiktaslılar sizin Galatasarayla derdiniz ne siz yatıp kalkıp bize dua edin Cünkü LUCESCU'yu biz kendi elimizle size verdik ve 100.yılınızda sampiyon oldunuz.öle laf carpıtıp durmayın daha transfer dönemi devam ediyor bakalım görecez
İnsalah galatasaray bi tanede osla yıldız alırda bu dediklerinizi bi düsünürsünüz.
NOT:gelecek cevaplara göre yazılarım devam eder sakınmam.
Not'una NOT: sanalman_34 ve RoCCo_42 yazdıklarınız fanatizm içerdiği zaman silerim ve sizi uyarmak zorunda kalırım, sakınmam! (b)Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rocco 42 yazdığım yazıyı iyi oku ben fanatizm yapmadım sadece gsnin de iyi bir transfer yapması için darısı başına dedim bunda kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ve iyi bir transfer yapmalarını isterim tabi çünkü türk futbolu kazanıyor sonucunda
İlk olarak Genghis Khan silersen sil o senin görevin sildigin zaman neden sildin diye sana hesap mı soracam o senin görevin.ala alla
ikinci olarak sanalman kardesim heralde iyi transferler yapılmasi iyi bisey ama yazdıgını karsı taraftan birinin okudugunu varsayarak yeniden okumanı rica ediyorum senden ondan sonra bi kara ver arkadasım.ayrıca o mesajda sanalman diye yazılmıs bir ibare yok sanırsam orada cogul konusulmus yani kendi üzerine alınmanı gerektirecek bir durumda yok sanıyorsam ortada.
ayrıca ben daha fazla yazmayım konun baslıgının dısına cıkmayalım iyice istersen saolasın.
Boşverin böyle tartışmaları. Heralde Siz bize, biz size dostane bir şekilde sataşacağız ki (Bazı arkadaşlar Dostane lafını pek anlayamıyorlar ama neyse kullandım bi kere) taraftarlıktan zevk alalım. Yoksa birbirimize laf söylemezsek tadı çıkar mı?
m ulu 85 sana katılıyorum bu konu fazla uzamasın takılmaktan anlamayan taraftarlara takılmam bundan sonra
Azar KARADAS Portsmouth'la bir yıllık kiralik sözlesme imzaladi sanırım opsiyon hakkıda mevcuttur.Portsmouth ayrıca kaleci Sander WESTERVELD'i de renklerine katti.Daha öncede Once Caldas'dan 26 yasında John VİAFARA yı almıslardi.
Diger baslıca transferler:
Richard Morales osasunadan malagaya 1.4m euro ya transfer oldu.
Fernando MENEGAZZO Sienadan Bordeaux'a transfer oldu.
ALAVES Santander'den 22 yasındaki brezilyalı forvet ARTHURO HENRİQUE'yi aldi.
Aleksandar RANKOVİC V.Arnhem'den ADO Den Haag'a geçti.
Genkden faslı Akram ROUMANİ RBC Roosendaal'a transfer oldu.
FC Rouen den Jeremy MOREAU Nice geçti.
abi cimbob piresi bir alsa..................
insallah insallad'da özhan canaydınla olmaz bu is walla ben özhanın oldugu yerde yıldız alınacagının sanmıyorum allahın pintisi.
sanki fenerle besiktasın borcu yok onlarında war(bizim kadar degildir o ayrı mesele (b) )
ona ragmen adamlar yildiz alıyor.bizim en büyük transferimiz özhan canaydin olacak insallah bi gidse....
Özhan Canaydın'ın kendisi yıldız zaten.Baksanıza geleli daha 4 sene olmadı ama kulübün durumu ortada. (c)Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Joao Casemir Marques BATİSTA S.donetsk'den KONYASPORUMA gelmisdir.
Bu sene ligde insallah ilk 5'de olacaz ben buna canı yürekden inaniyorum zaten hazırlık maclarindada yenilmedik Ankara TSYD'yide alırsak hic sasirmam.
Sinan Kaloglu(kiralik)Gürol Azer,ve Kayseriden Mithat Yavas V.Manisa ile sözlesme imzaladilar.
Alpay Özalan 1.FC Köln'e giddi.
Malatyaspor Toleto'dan sonra Caxias da oynayan 26 yasındaki CRİS'le anlasdi.
Kocaelispor Denizlispordan Kaleci Bulut BASMAZ'i bir yıllıgına kiraladi
Galatasaraydan Sedat DEBRELİ İstanbulsporla 2 yıllık sözlesme imzaladi
Ersen Martin Denizlispordan Ankaraspor'a 700bin avro arti Hüseyin Kartal karsiliginda transfer oldu.
2.LİG B Kategorisi takımlarından Giresunspor Konyaspordan Okan ÇEBİ'yi bir yıllıgına kiraladi.ayrica Z.Burnu'dan Erkut Erkan Bursaspordan Yusuf TOKAÇ Yozgattan Mutlu DERVİSOGLU ve İst.BŞBden Mehmet Uyanikoglunu almıslardi.
Bu kadar türk transfer haberinden sonra bide avrupadan yazayım
Edgar DAVİDS İnter'den Tottenham Hotspurs'a transfer oldu.
Batista'nın gelmesi iyi olmuş.Lige renk katar.
Julio Baptista=) SeviLLa dan ReaL Madrid e
Shunsuke Nakamura=) Reggina dan Celtic e