boumsong juveye gitti arkadas doru sölüyo
http://www.juventus.com/it/news/deta...203000&ID=8476
Printable View
boumsong juveye gitti arkadas doru sölüyo
http://www.juventus.com/it/news/deta...203000&ID=8476
4.8 milyon veremezdi beşiktaşım zaten. daha ekonomik adamlar lazım bize
bu haberde komik olan ne anlayamadım?Quote:
Originally Posted by nurisahin
burada yazdım
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18735
beşiktaş ikinci başkanı murat aksu gelecek yıl için nuri şahin le anlaştıklarını açıkladı Almanya'da mutsuz olan nuri'nin ailesiyle görüştüklerini ve okey aldıklarını açıklayan aksu dortmund la görüşmeye başlanıcağını açıkladı..
Aksu kesinlikle önümüzdeki yıl nuri beşiktaş forması giyecek dedi...(dd)
kay6nak ne kardes hiçbiryerde göremedim benQuote:
Originally Posted by nurisahin
bence yalan haber
kaynak vermeden haber yazmayalım..
asparagas haberlere gerek yok..Beşiktaşın da asaparagas'a ihtiyacıda yok
kaynak fotospor arkadaşlar...
zaten fotospora bakarsan tüm dünya yıldızları bu sene Türkiyede top koşturacak:D
Quote:
Originally Posted by koray_capello
ortalikta bi mavuba ismi dolasio, o adami alsalar herkes yerinde oynamaya baslicak kleb onlibero da can cekismekten kurtulcak
ama dedign gibi cok para harcandi bu sene %5 lik bi hisse satisi yaptilar rico nun transferinden sonra , bide mavuba almaya kalkarlarsa klubun varliklarindan satmaya falan kalkarlar
ayrica yonetmde caktrmadan para bulmak icin gelecekteki gelirlerimiz temliklio, yine yayin hakkini falan satcaklarsa hic almasinlar , italya yada ispanyadan tecrubeli bi adam getrsinler yeter :)
besiktas zet knight i adlı oyuncuyla anlaşmak istiyor kiralık olarak
beyler size birsey mi diyimi bence bu besikas luciano alcak fenerbahceden ayrılınca demedi demeyin
Mavuba'yı Bordeaux bu sezon bırakmaz,maliyeti de bir hayli yüksek çıkacaktır,bununla beraber bence Murat Aksu şanzelize'de 2 tur atıp alışveriş yapıp geri döner,Beşiktaş'ın şuan transfere ihtiyacı yok,şu geldi bu gelecek söylentileri yüzünden takım bir türlü oturmuyor,Tigana farkında mıdır bilmem...
yok artık sakat adamı napacaklar ki?Quote:
Originally Posted by anakonda52
orası kesinQuote:
niye sakat adam alalım ki. hem defans aramıyoruz biz orta saha arıyoruz. ayrıca alacak olsak lucianodan daha iyisini alırız.
Öyle haberler var ama neden yabancı kontenjanını Luiano gibi biriyle doldursun ki ??? O takımda sırıtır ...Quote:
luciano 3 ay sakat yahu sakat adam transfer edilirmi
şaka bir tarafa bence alırlarsa iyi bir iş yapmış olurlar...gerçekten şaka yapmıyorum fenerbahçe nin göndermesinede bir anlam veremedim zaten sırf transfer olsun diye edu drecena yı alıyorlar bence...Quote:
sırf transfer olsun diye luciano yollanıp edu alınır mı sence bu mantıklı bir şey mi luci sakat ve yaşlı olduğu için gönderildi edu'da onun yerini aldı sadece trabsfer yapmak için transfer değil yani ;;)Quote:
Originally Posted by rhan_17
kardes ortasaha aldınız daha ne ortasahası bu oyuncuların hangisi oynucak tekara söylüyorum fenerbahce luciano kontratı fes ediyormus bunu kesin besiktas alcak cok büyük iddaa ediyorummmQuote:
Originally Posted by eraser212
yahu iyi hoş diyorsunda adam sakat 3 ay oynamıcak ameliyat olma durumu bile var sakat adam transfer edilirmi?Quote:
tamam haklısın tarık abi hiç belli olmazzzz adam bulamyınca mecbur alcaklar sonra diyecekler ki türkiyeyi bilen ve tanıyan birini tercih ettik hiç belli olmaz
BJK yönetimi aptal değil (en azından o kadarda aptal değil diyelim :D)
sakat oyuncu alacak kadar...
Abartmasak. Ben daha nobre transferini ghazmetmemisim.Birde uzerine Luciona. Bunu Bizim yonetim bile yapmaz
En iyi transferleri bjk yaptı bu sene ricardinho delgado burak nobre bobo baki
Zet Knight da gelsin
2 gun kaldi kimi alacaklarsa alsinlar. buyuk bir yildiz zaten beklemiyorum besiktasin saten cok parasi kalmadi. ama belki genc birisini alirlar yoksa yasli ucuz birisini alirlar.
luciano villarreal le görüşüyor imiş...Quote:
Son sambacı
Öncelik Pascal'da
Beşiktaş'ın transfer harekâtı her geçen gün rota değiştiriyor. Edmilson ve Boumsong'u alamayan siyah-beyazlılar, bir yandan Pascal Cygan'la ilgilenirken, öte yandan F.Bahçe'den ayrılacak olan Luciano'yu da transfer listesine dahil etti. Tigana'nın önce vatandaşı Pascal'ı istediği, olmaması durumunda ise rotanın diğer alternatiflere çevrileceği belirtildi.
Sıcak yaklaşıyor
İkinci başkan Murat Aksu'nun "Pascal Cygan'la prensipte anlaştık. Ancak kulübüyle henüz anlaşma sağlamış değiliz" açıklamasının, Luciano'ya da Beşiktaş kapısının açık olduğu anlamına geldiği ifade edildi. İspanyol ekibi Villarreal ile görüşen ancak sakatlığı nedeniyle anlaşamayan Luciano'nun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
luciano türkiye yi ve turkcell süper ligi çok iyi tanıyor hem uyum sorunuda yaşamaz...bence beşiktaş transfer etsin...Quote:
Originally Posted by eGowiCh