Gönlüm Dallas'la beraber bir OKC'li olarak. :)
Printable View
Gönlüm Dallas'la beraber bir OKC'li olarak. :)
bastır dallas.
Şeytan diyo uyuma hiç. Gece maçı izle sabah 7de işe git. Valla başlıcam böyle işe ya. Final serisinin biteceği maçta ben sabah gidiyorum tersine.
Heyecanla bekliyoruz..
Wade bırakmaz bu seriyi. Lebronu falan bi kenara bırakıp efsanevi bi performans sergileyeceğini düşünüyorum. LetsGoHeat!
Let's go Mavs .
Jason Terry super oynuyor gercekten, allah nazarlardan saklasin :)
Nowit bekleneni veremedi 2 faul yaptı daha ilk periyottan 2 sayısı bulunuyor ayrıca :D ...İlk periyot takımı Terry sırtlıyor şuan...
Stevenson neler yapti oyle :)
Nowit'e hiç gerek yok valla Stevenson ve Terry yetiyor şuan :D 40-28 oldu...
İşte asıl seri bu 14-0
kavga var.
olay var...
Yalnız kavgadan sonra Haslem tekniği aldıktan sonra nasıl baktı yahu , TV başından içim ürperdi :D .
terry go go go, şampiyonluk geliyor.
Stevenson atıldı mı?Orayı göremedim.
terry çılgın atıyor. nowitzki berbat.
stevenson tek teknik faul aldı.
Terry Coştu Şampiyonluk geliyor ......
Nowitzki'den sadece 3 sayı katkı alabilmelerine rağmen devreyi önde kapattı Mavs . Eğer Kaptan Dirk dönüş yaparsa , kazanacaklardır . Jason Terry ise alev aldı adeta , ne atsa giriyordu bir ara .
Nowitzki'nin 1/12 gibi inanılmaz kötü bir yüzdeyle şut attığı, sadece 1 tane saha içi isabet bulup 3 sayı üretebildiği ilk devreyi Dallas 53-51 önde kapattı. Jason Terry 19 sayı.
Yalnız şu Kaan Kural Miami apaçiliğini bıraksa iyi olacak. Sesini kısma noktasına geldim televizyonun.
Nowitski 12'de 1'le oynuyor, Terry taşıyor şu an takımı. Wade ile LeBron iyi sayılır, LeBron iyi başladı, Wade devamını getirdi. House da 3'lüklerle beklenmedik bir performansa sahip. Yalnız Nowitski'nin yaptığını LeBron yapsa loser damgasını yemişti.
Nowitzki neler yaptı öyle.Bir ara yok artık LeBron dedim:D
Nowitzki hazır bu kadar kötüyken Wade'e eşlik eden biri çıksa Miami şuan önde olabilirdi.Miami'nin öyle veya böyle galip geleceğini düşünüyorum.Özellikle Chandler'in erken faul problemine girmesi zaten rotasyonu kısıtlı olan Dallas için büyük handikap.Dua etsinler Terry aştı kendini.
Nowitzki LeBron'un 4. çeyrek performanslarını taklit ediyor; ilk yarı itibariyle... :D
novi o boş şutu kaçırınca dedim herhalde artık basketbolu bırakıcak :D
Dallas gool gool goool!
ŞaMPİYONLUK geliyor! :D
Son çeyreğe 81-72 Dallas Mavericks üstünlüğüyle giriliyor.. Nowitzki'nin bu kadar kötü oynadığı bir günde bile Dallas Mavericks şampiyonluğa koşuyor !!
Süre dolarken 2 kritik isabet. Kidd'in üçlüğü ve Mahinmi'nin periyot bitimi kendisinden beklenmeyen orta mesafe şutu...
Fark kapanmıyacak bir fark değil ama Mahinmi'nin son saniye sayısı "Lambaya püf de" gibi oldu.Zor ama bakalım.