-
grubumuz basabas olsa da en buyuk dezavantajimiz deplasman maclarini kaybetmemizin yaninda hepsinden de ciddi bir fark yememiz oldu. bunu telafi etmek zor olacak, puan farkiyla onde olmak zorundayiz rakiplerden.rakipleri evimizde yensek dahi sayi averajini lehimize cevirmek cok zor olacak.
-
Efes'in toparlanma dönemine denk geldi maç yoksa normalde çok rahat yenerdi Fenerbahçe ancak başa baş bir mücadele bekliyorum ben.2 Takımında şansı hala var o yüzden şanslar eşit bence.Bizim yenmemiz gerekiyordu gerekeni yaptık Kuban deplasmanı çok önemli bizim için o maçı yenersek bence çıkarız gruptan ama çok zorlu olacak.
-
@Fearless Coward
nerelerdeydin hocam, kayboldun. sensiz yolumuzu sasirdik iddaada :n:
aynen dedigin gibi, butun is deplasmanda kubani yenmeye bakiyor. oyle bir hava var ki artik diger maclar formalite gibi. yalniz kuban yukardan bir takimi yenerse o ihtimal de ortadan kalkar maalesef.
efes cok formda ama semih geri dondu, efesin yumusak karni :n: o yokken cok daha iyilerdi, geri dondu yine istikrar bozuldu. mac ortada bence de. semih faktorunden dolayi %51 fener diyorum :D
-
Maç çok çekişmeli geçiyor ilk yarıyı 41-39 FB önde bitirdi. Her zamanki sıkıntılar devam ediyor Bogdanovic bomboş üçlükleri kaçırmaya devam ediyor, üstüne saçma sapan top kayıpları. Savunmaya zaten diyecek söz kalmadı. Galiba sonucu yorgunluk belirleyecek. Umarım oyun kurucumuz ve pivotumuz oynayabilecek duruma gelmeden önce galibiyet alırız. Tabi pivottan çok umutlu değilim ama oyun kurucu gerçekten çok önemli.
-
Çok güzel bir maçın sonunda Anadolu Efes'i 63-71 maglup ettik.
-
Maç çok zevkliydi gerçekten sonunda kazandık tebrikler.
Ama takımın bazı sorunlarına acil çare bulması lazım, umarım pivot ve oyun kurucu takıma dahil olduğunda sorunların bir kısmı çözülür. Özellikle top kayıplarına çare bulmamız lazım sırf Bogdanovic 6 tane falan top kaybı yaptı, başka takım olsa kesin yenilmiştik. Tahmin ettiğim gibi yorgunluk sonucu belirledi, Efes son çeyrekte ayakta kalamadı.
-
avrupa maci olunca fener taraftari nasilsa ceza gelmez diye lugattaki butun kufurleri saydirdi koro halinde. icini bosaltti, bu bir ay idare eder herhalde :zuhaha
2.yari savunmalar konustu, ozellikle fenerbahceden beklemedigim olcude iyi savunma gordum. tabi efesin de katkisi oldu bunda. oyun kurucu rolunde sikinti buyuk, artik bu sezon icin gec kalindi. onumuzdeki sezona mutlaka bu bolge icin yeni isimler dusunmeliler. zaten obra goruyordur durumu. alan savunmasina karsi kitleniyoruz resmen. hemen topu bojana verip ne yapacak diye izliyorlar. bojanin bu kadar top kaybi yapmasi normal o yuzden.
-
Bayern'de Kuban'ı yeniyor şuan umarım kazanmayı başarırlar. :)
Edit : 82-79 Kazanmış Munih güzel oldu bu. :)
-
Efes iyi bir oyun sergiliyor son periyotta 5 sayıda geride girecek.
-
Çok zevkli maç 15 sayıdan gelip 7 sayı ile önde Efes son 2 küsür dakika. NtvSpor'da
-
Çok yazık uzatmaya kaldı maç.
-
-
-
Semih bütün bir takımı yaktı yazık oldu Efes'e...
-
İddaada Barcaya verdim Efes müthiş geri döndü.Şuan izleyemiyorum ama o Osman nedir arkadaş ya genç çocuk.Hiç eli titremiyor adamın 3 tane 3lük attı adam çok rahat.
-
Yazık oldu Efes'e valla.Biz de kafa kafaya gidiyoruz Maccabi ile yenersek büyük olay olur.
-
ah be semih! 1 saniyeligine is dustu, onu da beceremedin. napicaz biz seninle. gordonun, planinicin, keremin, jedinin hepsinin emeklerine yazik oldu, 1 saniyede harcadi semihcim. fakat ben bu semihten bir ariza cikacagini son saniye de olsa tahmin etmistim, arkadasa da dedim o sira 'ah be semih diyecez bak simdi gor' diye. nasil bu hale geldi bu adam, sasilacak sey.
-
Yazık oldu Anadolu Efes'e, kendi elleriyle verdiler maçı.
-
dusko falan da serbest atis kacirdi, tamam ama efes bence sonuna kadar cok iyiydi. butun ariza semihte. bir adam macin kaderini ancak bu kadar belirleyebilir. 1 saniyeligine oyuna giriyorsun, butun isin ribaundu almak. yapamiyorsun. hatta alma, topa dokun bisey yap, zaten sure bitecek. efese takim olarak tek kelime edemem, maci veren eller sadece semihe aitti ne yazik ki.
her ne kadar efesin 4. olmasi uzak bir ihtimal de olsa bu sekilde kaybetmek koyuyor insana. semih bitmis.
-
NBA'den nerelere geldi adam bir de 100. maçıymış yazık valla.
-
olympiakos macini kazanmanin yaninda 14 sayi farkini da yakalamamiz cok onemli, deplasmandaki farkli maglubiyetin faturasi maalesef cok agir oldu. hic kolay degil boyle bir farki yakalamak. bu pek mumkun olmadigi icin tek farkla da olsa kazanalim yeter. tamam mi devam mi maci diyebiliriz bu maca. grup ufaktan sekillenmeye basladi cunku. artik evimizdeki her maci kazanmak zorundayiz.
-
Perperoglou ve Spanoulis sakat geldi İstanbul'a. Umarım Spanoulis oynamaz.
-
Vur Kır Parçala formül bu olmalı.
-
Spanoulis bu aralar inanılmaz düşüşte önceki maç sadece 4 sayıyla falan oynamış asist yok.Tabii Türk takımına karşı ayrı oynar.Ben yeneceğimizi düşünüyorum fark olmasa bile maçı alacağımızdan eminim.
-
Fenerbahçe Ülker evinde bu maçı vermez Olympiakos'a diye düşünüyorum, Spanoulis insan üstü oynarsa o ayrı tabii, fakat Obradovic her türlü önlemler,kombinasyonlar vb. yapmıştır çoktan.Başarılar Fenerbahçe.
-
Maça çok hızlı baslarız 7-8 fark yaparız bence ama sonra o oyunu korumamız önemli.Genelde sonradan bozup maçı basa bas hale getiriyoruz ama Oly şakaya gelmez hep aynı düzeyde oynamamız lazım 1-2 dakikada 9-10 fark eritebilecek bir takım rakip.
-
Bilyoner'in kupon oynamadan da maç izletme özelliği sayesinde CSKA maçını izleyebildim. CSKA son anda 94-93 kazandı ve bizim için büyük önem taşıyan bir maçı kazandı. Aynı ülkedeler diye satış olabilirdi ancak CSKA çok iyi bir geri dönüş yaptı ve maçı kazanmayı başardı bizim için de çok iyi oldu bu galibiyetleri. Şimdi Fenerbahçe maçını izleyelim bakalım bence Olympiakos her şeye rağmen bir adım önde umarım kazanır temsilcimiz.
-
Spanoulis in olmadığını duymuştum yalan habermi :(
-
Spanoulis yok ancak Oly yine aynı Oly laps laps sokuyorlar sayıları. Maça çok hızlı giriş yapmıştı Fenerbahçe ama hemen toparlandı Oly ve ilk çeyreği 22-21 önde kapattılar.
-
İlk yarı Fenerbahçenin 41-38 üstünlüğü ile tamamlandı şu anda 2.yarı başladı
-
49-42 yeniyoruz Fenerbahçe iyi oynuyor.
-
Tebrikler Fenerbahçe Ülker!
-
Gene zora soktuk ama kazandık. Kleiza ve Bo harika oynadı.
-
Çok güzel maçtı Tebrikler Fenerbahçe.
-
Mükemmel oldu be helal olsun takıma.Kleiza beni utandırmaya devam ediyor.Haftaya Barcelona deplasmanında namaglup ünvanını bozarsak Barcelona'nın hedef 2.lik olur.
-
Tebrikler FB artık özgüvenimizi geri kazandık, umarım haftaya da bir sürpriz yaparız. Kazanmak gerçekten çok zor ama en azından Efes gibi bir mücadele gösterirsek kalan 5 maçımızı da kazanabiliriz. Bu maçı da 10 sayı üstünde bitirebilecek fırsatları defalarca yakaladık ama ne yazık ki olmadı.
Bogdanovic sayı atmaya başladı ama en kritik zamanlarda hep top kaybı yapıyor. Emir de uzun süredir formsuz.
Kleiza da artık kendisine göre oynamaya başladı. Maçlar zorlaştıkça daha iyi oynuyor, gerginlik arttıkça daha iyi şut atıyor. Adamın liderlik gerçekten kanında var.
-
bizim yerimizde baska bir takim olsa bu gece olympiakos en az 20 sayi fark yemisti. hucumda biraz daha akilli olabilseydik ikili averaji lehimize cevirmemiz isten bile olmayacakti. su son dakika beceriksizligimizi de uzerimizden atabilmis degiliz hala. diger takimlar oly, malaga, milano hep bu dakkalarda bizi nakavt ederken, biz maci ancak kazanacak seviyeye dusuruyoruz hep. neyseki gardi dusmus bir oly vardi da maci tutmayi basarabildik en azindan. basimizda obradovic var, yine de bu hastaliktan kurtulabilmis degiliz.
tabi bu arada 1 dakika kala bogdanovicin yaptigi top kaybinda acik bir faul vardi, donusunde de basket faulu yedik ve mac tahlikeye girdi bir anda. hakemler yuzunden bir mac daha gidiyordu elimizden az daha. tabi buna izin veren fenerin de sucu yok degil, daha sakin ve derli toplu bir hucum etme becerimizin olmasi gerekir boyle zamanlarda.
-
Spanoulis olmamasına rağmen direnç gösterdi Oly o olsaydı kazancaklarmış demekki. Tebrik ediyorum temsilcimizi kritik bir galibiyete imza attılar. Grupta işler karıştı Milano 2. sıradaymış adamlar efsane çıkış yaptılar valla.
-
@Fearless Coward
milano kadrosu zaten cok kuvvetli hale geldi. sienanin butun agir toplarini aldilar onlar elenince. final 4 da milanoda oynanacakmis. o yuzden bu sene cok onem veriyorlar. biz istanbulda yapildigi sene boyle bir hamle yapamadik maalesef. milano ne yapar eder bu f4e katilir.
-
Bo McCalebb & Linas Kleiza A.Ş.