Hahahah harbiden ha simdi gördüm. :D ŞL'yi kazansa kendini keser heralde. :D
Edit: Ama Gs'nin buralara gelmesinde büyük payı var Gaziantep BB macında devlesmisti. :zuhaha
Printable View
Hajrovic'e bir başörtü taksan o evlendirme programındaki teyzelere benzeyecek bu fotoğrafta. :n:
http://i.imgur.com/MsggKvH.png
Bir de şu açıdan yorumlayın :n:
Ufuk azda olsa sakinlesmis. :D
Felipe Melo: Ben Galatasaray'ı sevmeyi Abdurrahim Bey'den öğrendim
Alemde ki en manyak adamdan öğrenmiş :n:
https://twitter.com/GsGazete/status/456519914077958146
İnşallah doğru haberdir :n:
Çok iyi ya :n:
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/19896.php
:zuhaha:zuhaha:zuhaha
Koptum ya harika imiş bu haber. :icon_biggrin:
Beyler kupa finali de Passo Lig kart ister değil mi ?
Ankara'da olursa final e-bilet gerekecek ve ben yine gitmeyeceğim.Gelecek sezon uygulamaya koyulsaydı keşke bu iğrenç uygulama.
TFF dün kupa maçları için geçerli değil demişti sanki.
Eğer öyleyse,kesinlikle bilet alırım,en azından denerim :D Tabi Ankara'da olması gerekiyor :n:
Kupa maçları icin gecerli degilmis bugunkü Antalyaspor-Eskisehirspor maçında gecerli degil dünkü maçta da gecerli degildi finalde de olmaz heralde.
İzmir bir final özledi yaaa
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
44' Lamine Diarra
Antalyaspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sonunda attı Antalya. 2 tane net gol kaçırdılar hele biri ibretlikti.
Antalya gelsin Antalya,son yılların intikamını alırız inşallah.Tereddütsüz ligde en çok nefret ettiğim takımdır kendileri,Ömer Çatkıç sağolsun :n:
50' Emre Güngör (KK)
Antalyaspor 1-1 Eskişehirspor
Dalga gecer gibi kacırdıgı pozisyonların acısını cekmez insallah Antalya.Gol geliyorum diyor Eskisehir yükleniyor.
Ve gol göstere göstere geldi.
Çok belli oldu golün geleceği.
61' Diomansy Kamara
Antalyaspor 1-2 Eskişehirspor
Gol be 2-1 oldu. Helal Eskişehir'e. Bana göre kupayı Galatasaray alsa bile finalist direk Avrupa'ya gidiyor. Eğer Antalya düşerse büyük ölçüde kadro dağılacak ama Eskişehir en azından ülke puanı için 1-2 tur geçebilir belki gruplara da kalabilir. Eskişehir'in finale çıkması daha iyi bence.
Eskişehir daha iyi olur onlar gelsin. :D Antalya bize uğursuz geliyor. :(
Yahu Eskisehir Antalya'da en son 09-10 sezonunda kazandı simdi gidip bu maçı kaybederlerse uyuz olurum ne güzel avrupa maçı izleyecektik. :D
74' Necati Ateş
Antalyaspor 1-3 Eskişehirspor
Eskişehir fişi çekti.
4 4 4 4 :d
Oooo küfür iyiymiş.
İnşallah gözlemciler görüyordur Eskişehir tribününü.
Ziraat Turkiye Kupasi Finali Konya Ataturk Stadi'nda oynanacak.
Final Konya'da.Bakalım,belki gidebilirim,hızlı tren falan.
Çok uzak olmuş ya, direk Eskişehir'e verselermiş..
Bence İzmir en mantıklısıydı,olması gerekendi.
Önce Urfa düşünülmüş hatta Eskişehir resmi sitesinden açıklama yapmış her iki takıma da çok uzak değiştirilsin diye, sonra Konya'da karar kılınmış.
http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=1938
Quote:
7 Mayıs tarihinde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Final maçının Şanlıurfa'da oynanmasının planlandığı federasyon tarafından tarafımıza iletilmiştir.
Eskişehirspor olarak 27 yıl sonra yer alacağımız final maçının, finalist takımların ikisine de 1000 kilometreden fazla bir uzaklıkta olması, taraftarlarımızın hafta içi bir günde o şehre ulaşıp, takımını desteklemesini neredeyse imkansız kılacaktır.
Kulüp Başkanımız, Federasyon Başkanı ile görüşerek bu durumun değiştirilmesi konusunda ricada bulunmuş ve sonuç beklenmeye başlanmıştır.
Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu
İzmirde olsa NE OLURDUUUUUU
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbuldaki statlar + Urfa, Erzurum, Trabzon ve Kayserideki statlar dışında tüm statların kalite ve zemin problemi var. Yani neresi verilirse verilsin durum aynı. Şu stat çalışmaları hızlı bir şekilde bitirilse de kaliteli statlar artık Türk futboluna kazandırılsa.
Bu stat konusunda daha demokratik bir ortam olabilirdi. TFF kendince 6-7 şehir belirleyip sanal ortamdan yapılacak bir anket ile final şehri seçilebilirdi.
konya zemini cok kotu