Transfer dönemindeyiz arkadaşlar, şu anda oynuyoruz, transfer dönemi yeni hocalar tabi çabuk geçmiyor...
Printable View
Transfer dönemindeyiz arkadaşlar, şu anda oynuyoruz, transfer dönemi yeni hocalar tabi çabuk geçmiyor...
Türkiye Kupasında Berabere...
http://www.resim-yukle.com/img01/13/267728bjk.JPG
3 Yeni oyuncumun sahaya çıktığı ilk maçtı.Oldukça ofansif çıktık sahaya ancak Martinez'i aşamadık...
http://img482.imageshack.us/img482/6...ed12ic5.th.jpg
Pek bir yorum yapmıcam. Mükemmel oynadık istediğimiz skoru elde ettik. Maçtan evvel Trabzonspor Teknik Direktörü Serhat Bey'in açıklamaları da vardı. ama onu da eklemeyeceğim. Bu galibiyet sonrası Serhat Bey'e BİR BARDAK SOĞUK SU İKRAM ETMEK İSTİYORUM!
Oldu 7 kişi :) Ömür biter bu lig bitmez :)
Valla görüldüğü gibi biz zaman buldukça ve beraber oldukça oynuyoruz oyunu. Çok da zevkli geçiyor oynarken. O yüzden bence bu lig biter. Ama önümüdeki sezon oynanır mı onu bilemem. Çünkü büyük ihtimalle çoğumuz yaşlanmış oluruz. :zuhaha
Abi o zaman FM 2020'ye geçeriz büyük ihtimal o eski versiyonlardı kalır :) Zaten Şampiyon belli(Galatasaray) 2.kim acaba :)
Öf be 7 kişi oldu burası:)
Siz hazır takım alıyosunuz abi. Ben küme düşmeye oynayan bir takım aldım. Bak aldığımdan bri de çatır çatır top oynuyor Rize... Sen git 4. takımı al. Benim takımım 18. idi. Sen ne diyon Coşkun ? :zuhaha
Başarılar Coşkun abi :)
Başarılar.
Konu adı ve anket hala 6 kişilik :) Coşkun abi bak dışlıyolar seni :D
Yahu Coşkun mu şampiyon olacak? Olamaz diye eklemedik.:icon_lol::icon_twisted:
başarılar şampiyon fenerbahce olur
kariyer ligi gibi oldu:D
Konuda 7 takım tek şampiyon yazıyor da bu 7 takımdan sadece 4 bilmedin 5 inin şamp. şansı var.Rize bile kabul ediyor kümeye oynadığını..
Yakında 10 olursa şaşırmam:D
Yaz'ın belki 18 kişikik bi ortak kariyer yapaarız :D:D
7 kisi ilerlemesi zor biz 5 kisiyle ilerliyemedik:D
Samet demekki aramızdaki fark bu :D
hepinize basarılar fenerbahceliyim ama cagrı abi sampiyon olsun istiyorum(her ne kadar ilk mesajım olsada kariyerin hepsini okudum ve 2 haftadır takip ediyorum) son sözüm basarılar cagrı abi
birazdan birisi daha gelir
"Ben de artık kariyerdeyim..Hayırlı uğurlu olsun.."
Tarzı şeyler daha sonra olabilir... :D
arkadaşlar artık şu bu kariyer bitmez yakında 18 takım olur falan filan muabetlerini bıraksak çünkü hiç bir yararı yada bir önemi yok bu tip yorumların.
Herkes bu sıralar biraz yoğun öss var finaller var ama biz yinede vakit oldukça oynuyoruz merak etmeyin yarıda kalmaz bu kariyer
Bu arada avatarlarımız hayırlı olsun sitede yenileme tamamlanmış galiba:D
insallah devam edersiniz
şuan en çok ilgi gören konu burası.. 10.000 görüntülemeye ulaşmış..
bu arada avatarları ekleyelim bari. güzel oldu :D
Devam ettiniz mi?
Bari avatarlarınıza da "Kin Nefret Şiddet 7 takım 1 şampiyon" diye yazsaydınız..
devam ederler yawwwww.heralde...
Arkadaşlar bilmem size ne ifade ediyor ÖSS ve FİNALLER....
Ancak bizim için çok önemli yine de birbirimizi gördüğümüz anda oynamaya çalışıyoruz.
Mümkünse devam ettiniz mi? edecek misiniz ? gibi laflar artık kullanmayalım.
Bu laflar oldukça kalp kırıcı,insanda şevk denen bir şey bırakmıyorsunuz...
ÖSS'ye çok az kaldı.Buradaki girecek bütün abilerimize başarılar şimdiden.
Anlayışın ve dileklerin için çok teşekkür ederim Ceko:)
Öss ye zaten şunun şurasında ne kaldı ki....Öss geçtikten sonra sezon çabuk biter gibime geliyor...bazılarının geleceğe yönelik transferleri de kariyerin tek sezonluk olmadığını gösteriyor...
Öss'de başarılar abiler........biran önce girin ve alnınızın akıyla çıkın........
Vela'yla anlaşmıştım 1 sene öncesinden, onun attığı golleri görmeden bu kariyerin bitmesine izin vermem.:D
Haydi gençler ben son sınava girdim ve bitirdim bu dönemi. Siz de hayırlısıyla atlatın şu sınavı tam gaz devam edelim.:icon_lol:
Bu arada ben de değişik fikirler düşüneyim daha renkli bir kariyer için...:icon_cool:
şevk istek demek Aygün