Bremen sürekli fiyat artışına gidiyor. 40 M YTL'ye kapatabilirim fakat Rafael Van der Vaart ilk tercih, olmazsa Diego Liverpool'da.
Yeni transfer Defoe'ya yol verilmeli diyorsun yani :)
Printable View
torres hava toplarında iyi ama uzun boylu değil :( dün arjantin-brazilya maçında ömer üründül'ün yaptığı mükemmel yorumlara katılmamak elde değil :) yani kapalı savunmaları açmak bazen çok zor olabiliyor, torres&palacio maçların %80'inde kilidi açmaya yeterli olacaktır ama bir tane hırçın dana'dan zarar gelmez bence. Ucuzda olsa tanınmamış da olsa bence güçlü, en az 1.88 boyu olan ve jumping, hedaing, off the ball özellikleri iyi olan bir yarma takıma güç katacaktır ve bazı maçlarda kilidi açacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki bu benim nacizane görüşüm, büyük kaptana güvenim sonsuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaptan, en son cümleni(yedek bir dana olabilir) okumadan yapmıştım bu yorumu. Katılıyorum yedek bir dana iyi olur.
dana olarak Liorente ve Caracciolo iyidir.bunları alabilirsin fiyatlarının 20yi geçeceğini sanmam.
Yahu dana olarak eddie johnson var, ne uğraşıyorsunuz başkalarıyla.
Eddie johnson zaten Manchester United'e Transfer oldu gecen sezon performansindan memnunum..
Giuseppe Rossi gibi bir potansiyel yıldızı var Manunun bence bir santrofara hiç gereği yok
Manunun Zigici alma girişimleri için sölemiştim.De sanki Manunun menejeriymişsin gibi konuşuyorsun.
Johnson büyük takımların oyuncusu değil bence. Teknik ve mental açıdan zayıf bir adam.
Manuya Kral Pazzini yakışır...
Arkadaslar Forvet transferini tamamladik gordugunuz uzere Dimitar Berbatov ile 4 yillik sozlesme imzaladik Artik Forvet alma gibi bir dusuncemiz yok..
Ama 2 tane futbolcu daha izliyoruz bunlar forvet degil Orta saha'ya donuk ve kanatlari iyi kullanan futbolcular..
Güzel kariyermiş. Oyumu Man UTD için kullandım..
Muhammed abi, sana iyi bir "dana" olarak Luca Toni'yi öneriyorum. Belki iyi bir fiyata kapatabilirsin.
muhammed abi bence dana ya öküz e falan hiç gerek yok.eğer bir forvet daha alacaksan gene palacio torres tarzında al ya da hiç alma.eğer murat abi higuain i almadıysa onu al fiziği çok ii hem de hızlı.
Eğer Toniyi almak masraflıysa Caraccioloyu al ,çok güzel kafa golleri atıyor.
kaptan bence tuncay şanlı yı forvete almalısın çok iyi
Guardadoyu al Liverpoola Robbenden çok şey öğrenir
Carragher o zaman:D.
Geçen sezon ortasında kiralanan Higuain Madrid kulübünden bonsevisi ile alınmıştır...
Hayırlı olsun Murat... Hıguen iyi oyuncu...
higuain guzel bir transfer shevain yerini aratmaz
FRANCESCO TOTTİ CHELSEA'DE !!!!
http://www.as-roma.dk/images/totti_jubel_gol_parma.jpg
Transfer döneminin hızlı takımı CHELSEA...
Gago,Doyle,Riquelme,Zigiç ve Higuain ile kadrosunu genişleten MAVİLER son bomba olarakda Francesco TOTTİ ismini İngiltereye getirdi....
Bu takımda kavga cıkar.
Geçen sene hemen hemen bu şekilde oynuyordum...
http://www.resim-yukle.com/img01/13/226357asd.gif
Süper transfer Murat... Gerçektende çok büyük Transfer...