Originally Posted by
gulerba
ilhan abi gercekten de bu kariyer simdiden bir efsane olmustur, ozellikle transfer politikan mukemmel, lakin ben fm'yi biraz sacma bulmaya basladim. 4-4-2 disindaki taktiklerle basarili olmak cok zor(mesela bence sam allardyce'in 4-3-3 sistemi de en az 4-4-2 kadar iyi, ki zaten gercek hayatta gecen sezon bolton 56 puan topladi ve 7. oldu ; bence bolton gibi bir kadro icin basaridir) si games insallah 2008'de motoru biraz gelistirir yoksa ben birakacagim. Ne yani basari icin illa 4-4-2 oynamak, bir defansif bir ofansif mc ile oynamak, bir target man ve bir fast striker ile oynamak sart mi? ben nice taktikler denedim ama bu saydigim seyleri yapinca bin kat daha basarili oldum ve istikrar yakaladim. Ilhan abi sen de galiba bu taktikle oynuyorsun eger hataliysam lutfen duzelt. Kariyer ciddi anlamda mukemmel..:s_nantes:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada nice taktikler denedim derken yanlis anlasilma olmasin bu taktikleri kendim yaptim. Bazi insanlar taktik indiriyor fln ben bu insanlari anlamakta gucluk cekiyorum, soz meclisten disari..