Alabilirsek çok iyi olur......
Printable View
Alabilirsek çok iyi olur......
Adriano'yu alabileceğinize inanmıyorum.
"Adriano F.Bahçe'ye gitmem demiyor"
Fenerbahçe'de transferi tekrar gündeme gelen Adriano'dan sarı lacivertli kulübe yeşil ışık. Sezon başında Roberto Carlos'u transfer ederek dünya transfer piyasasında büyük yankı uyandıran Fenerbahçe, uzun süre İnterli Adriano'yu transfer etmek için girişimlerde bulunmuş, ancak bu transferden bir sonuca ulaşamamıştı.
Ancak son olarak İnter'in Adriano'yu kiralık vereceğinin duyurulmasından sonra Adriano, Fenerbahçe'nin gündemine bir kez daha geldi. Adriano, takımdan kesinlikle kiralık olarak ayrılmayı istemezken, futbolcunun menajeri Gilmar Rinaldi ise bu gelişmelerini ardından soluğu İtalya'da aldı. Brezilyalı menajer, DHA'ya yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile en son 1 ay önce görüştüğünü ifade ederek, "Adriano kesinlikle kiralık olarak takımdan ayrılmak istemiyor. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bunu İnter'e ilettik. Şu an için beklemedeyiz. Adriano'yu isteyen kulübün Inter ile görüşüp bonserviste anlaşması gerekiyor. Şu an nereye gideceği konusunda ve ne olacağı konusunda net bir şey yok. Bekliyoruz" dedi.
Gilmar Rinaldi, "Adriano Fenerbahçe'ye gelir mi" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Adriano Türkiye'ye veya Fenerbahçe'ye gitmem demiyor, böyle bir düşüncesi yok. Ama dediğim gibi beklememiz lazım. Fenerbahçe ile en son 1 ay önce bir görüşmemiz olmuştu. Onun dışında Fenerbahçe adına başka bir gelişme yok." Fenerbahçe daha önce Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi ile görüşmeleri Alex ve Lugano'nun da menajerliğini yapan Juan Figger aracılığı ile yapmıştı.
Çok geç kalındı artık...
ya adriano ben kiralik gitmem diye kiralanmayi reddetti zaten ...
Burada Adriano'yu konuşmak bu zamandan sonra saçma gibi geliyor bana, Fatih Tekk'yi konuşmak varken;)
Yahu bunlar eski malzemeleri isitip isitip önümüze seriyor...
Artık bıktık.:)
Bu saatten sonra transfer felan olmaz. Olsada hayrı dokunmaz
bu arada adriano umudu olanlar varsa kessinler cunku menajeri oyuncum takimdan ayrilirsa interden dusuk seviye bi takima gitmeyecek dedi...
Ya bende şöyle bir şey duydum;
Inter Başkanı Moratti açıklama yapmış:''Adriano için Parma ve Fenerbahçe'den cevap bekliyoruz'' diye...
Yine dediklerine göre Fenerium'a ''10 ADRIANO'' yazılı formalar gizli bir şekilde sokulmuş stoklardaki yerini almış bile...
İnşallah doğrudur :)
Nereden duydun :)
Fotomaç'tan tanıdığı vardır :D
yaf kezman yollansın bi kaleci transferi yapılsın serdar sezonu kapatacakmış çarşamba günü de yoq cl ye kalırsak serdarında olmadığını düşünürsek mutlak yabancı we ii bi kaleci bulmak şart
Yakın bir arkadaşımdan öğrendim o da Fenerium'un nakliye görevlisinden duymuş...
Eğer doğruysa Adriano formalarının bir kısmı Fenerium'un Suadiye kolunda,benim gibi tüm Fenerbahçe'li kardeşlerime hayırlı olsun...
Sallamasyon çıkmaz inşallah,buraya yazdığıma pişman olmamış olurum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serdar sezonu kapamadı!Adalesinde ufak bir yırtık varmış sadece Anderlecht maçında yok Volkan'a iş düşecek zamanı gelmişti onunda.Kezman'a katılmıyorum yanına Colin Kazım'ı koydun mu bak nasıl takır takır oynuyor,olmadı Adriano gündemde ;)
Adriano Hayalini unutun arkadaşlar hepsi sallama haberler ...olursa f.tekke olur o kadar
Kerem doğru söylemiş kanımca..:p
Zaten şuan da Tekke'den başka oyuncu alamayız, alsakta yararlı olmaz
Fatih Tekke, hem Türk hem Fenerbahçe'yi biliyor hem de uyum sorunu çekmez...
Bu gece Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe alamadı dedi F.Tekke için.
Galiba vazgeçtiler.
Mehmet Yıldız büyük ölçüde, %95 gibi bir oranda Fenerbahçe'de. Hayırlı olsun.
Fatih Tekke'den daha ucuz olduğu için Mehmet Yıldız tercih ediliyor sanırım.
Fenerbahçe'nin yabancı forvet yerine yabancı kaleci alması lazım hepsinden evvel...
Ben Mehmet Yıldız'ın da alıncağını zannetmiyorum.
Bence Transfer Fenerbahçe için kapandı.
Eğer Mehmet Yıldız gelirse artık bu futboldan çıkar. Bu bi forvet katliamı olur. Semih'e de günah bi yerde. Hem H.Berlin gibi büyük klüp istior Satmıyosun ! Bizim evladımız diyosun. Sonrada Üstüne 3-4 tane forvet transfer ediyosun bu mu senin evlatllık anlayışın.
M.Yıldız mı hayır istemiyorum ben.Onun yerine İlhan Parlak,Semih,Colin var oynayabilecek.
Dün gece Futbolig'de ekrana geldi Sivasspor Başkanı ile tel. görüşmesi yapmışlar... Başkan dedi ki:''Mehmet transfer olursa bir an evvel olsun yoksa Mehmet'in yerini dolduramayız,zorlanırız''. Resmi teklifimiz yok ama fiili olarak bir yakınlaşma var Mehmet için o da gelmek istiyor zaten...
Bu saatten sonra mehmet yıldız gelirse diger gencler forma sansı hiç bulamaz..
Deivid yerine ben yabancı bir forvet bekliyorum ama oda zor gibi zico izin vermiyor galiba..
Mehmet Yıldız gereksiz olur
o Sivasta kalsın bence
BOBO FENER’E
BEŞİKTAŞ’IN ele avuca sığmayan golcüsü Bobo için Fenerbahçe büyük sürpriz hazırlığında... Siyah-beyazlı yönetimin 9 milyon euroya St. Etienne’e satmadığı Brezilyalı golcü konusunda Fenerbahçeli yöneticilerin ‘el altından’ ezeli rakiplerine haber uçurdukları ve nabız yokladıkları öne sürülüyor... FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın da ikna olduğu Bobo konusunda Beşiktaşlı yöneticilerin Zurich maçını bekledikleri, Şampiyonlar Ligi’ne girilmesi halinde bu oyuncuyu satmayacakları bildirildi. Öte yandan bu haberleri öğrenen Beşiktaşlı taraftarların yönetime büyük tepki gösterdikleri de sızan bilgiler arasında.
http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c14176.jpg
Fotospor
saçma bir haber bence..Bjk boboyu kolay kolay satmaz ..hadi sattı diyelim fb ye hiç satmaz ;)
Yahu bu kadarda saçmalamak olmaz olacak iş mi bu
Fotospor neden Efsane oldugunu bir kez daha dosta dusmana kanitladi....
abi çok güldüm ya
son 20 yılda hangi büyük takım başka bir büyük takıma Bonservisli adam satmış
Mehmet Yıldız'mı Fb'yi avrupada başarıya götürcek?
Laf soktuğum yok!Gördüğüm kadarıyla inanan bir tek sen varsın.O yüzden sana özel söyledim..Fikrilerini değiştirmek gibi bir amacım yok.Gelmediği zaman burda sen rezil olursun ben değil...Ha gelirse ben rezil olmaya razıyım!Dünyada olmayacak işler vardır.Bu da onlardan biri;;)
M.Yıldız için Beşiktaş da devrede.Bence 2 takımın da ihtiyacı yok.Sivasta kalcak bence....Fatih Tekke transferinin gerçekleşme oranı da azaldı biraz sanırım;)
Bobo haberi komedi.
beyler adriano ile ilgili haberde mehmet yıldız da yalanlanmadı bence bu açıklamadan sonra fener adriano ile görüşecek ama adriano italyada kalmak istediği için parmayı tercih edecek ayrıca size güzel bir haberim var deividin sakatlığı ciddiymiş çapraz bağlarda yırtılma varmış yaşasıııınnnn daha önce hiç bir futbolcunun sakatlığına bu kadar sevinmemiştim