Riggott iyi bir kafa vuruşu yaptı.Az farkla dışarıda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dempsey sert şut çekti ama kalecinin üstüne attı..
Bu arada Kamara'nın tekniği çok yüksek..
Printable View
Riggott iyi bir kafa vuruşu yaptı.Az farkla dışarıda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dempsey sert şut çekti ama kalecinin üstüne attı..
Bu arada Kamara'nın tekniği çok yüksek..
Olamazzzz..:(
Cattermole attı..
2-1 oldu....
2-1 tahminde gittik:mad::mad:
Tahmin yattı be..:(
Ama Aliadiere atağı güzel başlattı, güzel top sürdü ve dönüp Cattermole'un önüne topu bıraktı.O da çarprazdan yerden bıraktı kaleye..
2-1 oldu boro attı 90.dk
Tahminde 4'te 2 yaptık şu ana kadar..
Tuncay çıkınca Boro açıldı..:D
bence maçın hakkı fulham'ındı neyse artık Boro'nun kazanmasına sevindik
Birde adamı çıkarmalıydı dediniz.:D
Neyse yaa.Tahmin oyunu tutmadı ama temsilcimizin takımı galibyet almış oldu.:)
2-2 oldu......
Yok hocam çizgiyi geçmedi
İnanılmaz gol kaçtı..:(
Yapma be Fulham, yapma..
ya bu fulham ne pislik takım uğursuzlar ilk yarıda iki sakatlık yaşadılar.hele o kaleci dengesizin önde gideni o kalede ben olcaktım ya tahminim tutmuş olcaktı.birde öne geçmişlerdi.kalecinin inşallah ayağı kırılır 6 ay sahalardan uzak kalırsın.daha sonra türkiye 2.lig b kategorisi c grubunda karın tokluğuna futbol oynarsın kötü kaleci.geçen haftada yaptı böyle bir hata.uffffffff ya.ne bu çabuk gol atın fulhamlı oyuncular.:uzgun:
2-2 mi:eek:
Olum Aykut...:D
olmadı...:D:D
Ben de uzun suredir Arsenal fanıyım
Uzun süre sonra Wenger'in bu sezon izledigi transfer politikasına olumsuz gözle baktım özellikle son iki senede takımdan ayrılan oyuncular Arsenal'in iskeleti idi tabiyki her takım zamanı gelince bir revizyona gitmeli fakat bence bunun zamanı degildi. Yeni kadro ile inşallah başarılı oluruz fakat ing. premier lig şampiyonlugu yine hayal gibi..!
Fulham kalecisi yaktı bizi.87' öyle gol yenir mi? Nasıl bir kademe anlayışıdır bu?
Tuncay'ın takımının kazanması bizi sevindirdi..:)
bence gecti cizgiyi
Bu Warner harbiden bomba kaleci
Çizgiyi geçmiş gibiydi. Fulham'ın golü yendi. Bu arada İngiliz seyirciler sinemaya gelmiş gibiler.
ilk golunu de attı
Boro yendi ama bu takımdan bişey olmaz.Kümeye oynar ancak bu performansla neyseki Mido biraz toparlamış takımı..
bitti...:p
Top çizgiyi geçmişti.Haksız bir kararın kurbanı oldu Fulham..
Tahminde yattı tabi..:D
İlk maçında golle tanıştı her ne kadar kalecinin büyük hatası olsada..
İngilizler böyle.Hep seyrederler.:D Tabii bunun iyi bir yanıda var.Herkes maça gelebiliyor.Yaşlısından çocuğuna kadar.
hani bir deyim vardır...bundan ne köy olur,ne kasaba...bu söz tam m.boro ya uyuyor.tuncay a yazık oldu.
Menajerleri daha yeni Mahmut abi.Daha takım oturmamış gözüküyor.İleride belki düzelirler.Tuncay'ın şansızlığı bu.Geldiği takımda bir hazır bir sistem yok.
Mido çok savaşcı bir oyuncu.Umarım gollerine devam eder.Temsilcimizin takımı kötü gitmez.
Emre'nin maçı başladı ama yedek sanırım
Süper spiker yine iş başında.Geçmiş olsun..:)
Emre ilk 11'de değil..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carew süper vurdu uzaktan.Kaleci kornere çeldi..
Kaptan gibiydi liderlik özelliği bulunuyor orda yedek kalmaktansa burda 11 başlaması daha iyi
Aston Villa çok saglam gol kacırdı .
Emre bu takımda oynayamayacak bence...
Emre yoksa seyretmenin bir anlamı yok.:D
Raul - R.Madrid
Totti - Roma
Sheva - Milan
ve Henry - Arsenal bu adamların yeri doldurulur belki ama bi sure bayagı ararlar ve Sheva örneginde oldugu gibi Henry'nin Sheva kadar kötü olmasa da Barca'da Arsenal'dan daha iyi oynayacagını sanmıyorum.
Carson'da süper kurtarış..