Abi Volkan Yaman gerçektede böyle mi yoksa benim oyunda bir problem mi var?
http://img53.imageshack.us/img53/2363/vyamanns1.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/236...2d08e1288e.jpg
Printable View
Abi Volkan Yaman gerçektede böyle mi yoksa benim oyunda bir problem mi var?
http://img53.imageshack.us/img53/2363/vyamanns1.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/236...2d08e1288e.jpg
Dayanıklılık ve güçde bu şekilde mi çıkıyor ?
Bende de bu şekilde çıkıyodu 16-17 seviyesinde...
arkadaşlar ben gs futbolcularıyla lgili şöyle ca ve paları düşündüm
aykut ca 129 pa 142
orkun ca 126 pa 140
uğur ca 121 pa 145
emre g. ca 125 pa 149
servet ca 148 pa 159
volkan ca 127 pa 147
hakan ca 142 pa 151
linderoth ca 145 pa 155
mehmet topal ca 135 pa 158
arda ca 160 pa 177
lincoln ca 148 pa 170
barış ca 134 pa 149
hasan şaş ca 121 pa 140
ferdi ca 109 pa 135
sabri ca 142 pa 151
ayhan ca 140 pa 146
carrusca ca 119 pa 145
serkan ca 110 pa 140
ümit ca 148 pa 160
nonda ca 150 pa 165
yaser ca 128 pa 140
pa'lar hakkındaki düşüncelerini paylasabilirsin fakat özellikleri degerlendirmeden ca konusunda fikir beyan etmek pek gerçekçi sonuçlar ortaya koymaz ve pek birşey katmaz arastırmaya.
-Hasan Sas 121 ca vermen birçok özelligini ısık hızında düşürmen demek Hasan sadece fiziksel olarak çok az bi gerileme göstermiş olabilir.Bu da neredeyse 140lardan 120ye düşmesini saglamaz.
-Nonda için 150 ca biraz yüksek.Karan'ın da 148 seviyelerinde olması zor gözüküyor ama 140-145 aralıgında bi degerde kalır o da.
-Sabri için 151 pa biraz yüksek.Arda da 160 ca alamaz.
-Volkan Yaman ve H.Balta arasında uçurum yaratmışsın.ikisinin de olumlu ve olumsuz özelliklerini karsılastırırsan bu kadar büyük bi fark oluşamayacagını farkedebilirsin sende.
-Servet'in ca-pa farkını düşük tutmak daha gerçekçi olur.
-Orkun'a 140 pa verilecegini düşünmüyorum,dogrusu da bu zaten.
-Ferdi için mütevazi yaklaşmışsın ne kadar izledin bilmiorum ama genelde çok fazla izlemedigimiz bir oyuncu,şu an ne desek yalan.Yaser de aynı şekilde..
Nonda Karan'dan daha iyi bir forvet. Teknik olarak olmasa bile fizik ve mental açıdan daha iyi. Oldukça soğukkanlı. Hızı ortalama seviyede ama gücü, jumping ve heading değerli mutlaka tekrar gözden geçirilmeli. Ayrıca Mental değerli çok düşük geldi bana. Teknik bakımdan en fazla bitiricilik normal zaten gollerin çoğunu kafa ile attı. Ayrıca sezgileri de bir kaç kademe yükseltilebilir çünkü golü çok iyi kokluyor.
tayfuncb kızma ama ozelıklerı belırtmeden ca konusunda karar kılmak ımkansız....
Ayrıca uçmuşsun Tayfun arda 16o CA falan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha da önemlisi ben seni bu konuda ilk kez görüyorum..
Bi de yaser Yildiz Kartalspor arastirmasindan gelicek onu yapan El-Hadji olucaktir. O topige de bakarsan CA 120 ve PA -8 olucagini gorursun. Zaten 19-20 yasinda olup daha henuz Super Lig'de kendisini kanitlamamis birine 120'dan fazla CA verilmez. PA olarak da 140 vermisin yani sadece 12 puanlik gelisme gostericek oldugunu dusunmen de cok ilginc...
Licentia zaten yeni üye daha alışacak buralara :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İdman Raporu: 1 Temmuz 2008 Salı
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2008 – 2009 sezonu hazırlık çalışmalarını bu sabah ikili gruplar halinde Acıbadem Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrollerinin yanı sıra, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında basın ve taraftara kapalı olarak yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
Teknik ekibimiz Michael Skibbe, Edwin Boekamp, Ümit Davala, Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 10.30’dan itibaren yapılan antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.
Antrenmanın ana bölümünde topla dayanıklılık çalışmalarının ardından teknik çalışmalar yapılırken kaleciler dönüşümlü olarak Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir kaleci antrenmanı yaptılar.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenman ertesinde oyuncular öğle yemeği için merkez binamıza geçtiler.
Semih Kaya ve Uğur Uçar‘ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2 Temmuz Çarşamba gününü dinlenerek geçirdikten sonra çalışmalarını Perşembe sabahı saat 10.30’da basın ve taraftara açık bir antrenmanla sürdürecek.
öncelikle yeni üye deiğilim sadece yazarlığımı yeni aldım yoksa yaklaşık 2 senedir siteyi takip ediyorum
hasan şaş konusanua gelince hasan ın oynadığı maçlarda barış kadar etkili olamadı o yüzden böyle bir ca düşündüm
bence kezman a 145 ca veriliyorsa ( 8.0.2 de baktım ) nonda için 150 bence çok değil
volkan yaman defansif özellikleri düşük bir futbolcu ofansif anlamdada eksiklikleri var haklanında ofansif anlamda eksikleri var ama defansif anlamda volkandan kat kat iyi bir oyuncu bence
servet konusunda haklı olabilirsin...
arda için ca yüksek olabilir ama bence en az 155 civarlarında olması lazım sabrinide pası bence gayet normal
orkunu tartışmaya gerek yo kaleci konusunda gs bu kadar ısrarcıysa orkunu gönderirler
ferdi için ajax alt yapısında yetişmiş bir futblcu verdiğim değerler gayet normal :0:
Pardon abi kusuruma bakma :)
6 Temmuz 2008 tarihinde yapılacak olan freekick masters turnuvasında frikikçiler arasında çiçegi burnunda gs'li harry kewell ile kaleciler arasında mondragon'da yer almakta..
turnuvayı saat 21.00 da ntvspor'dan takip edebilirsiniz..kewell abimizin frikiklerini bi görelim bakalım :p
Ömer abi ayrıca Kewell'ı siz mi yapacaksınız?
Sanıyorum ki Taylancığım,Ömer abi Kewell'ı yapmayacak.Çünkü 1 sezon boyunca Kewell Liverpool'da oynadı.E doğal olarak Ömer abi Kewell'in geleceğini bilmediği için bir Gs oyuncusu gibi incelemedi.Kewell ilk datada Liverpool araştırmacısının yapımıyla karşımızda olur gibime geliyor.Ama tabii Ömer abi 1-2 ekleme yapabilir orasını kendisi biliyor :)
kewell'in oyunda frikikler 12 olarak görünüyor.. :D
Daha simdiden mi basladik??? :D
Hayal kirikligi olsun istemem, ancak gecen sezondan sonra Liverpool arastirmacisi Kewell'da bir miktar dusurme yapmis. Bu nedenle ozellikleri de degismis bir sekilde gelecektir. O yuzden simdiden elestiri plani/programi yapmayin...
Abi yani bize transfer oldu diye düzenlemeyi siz yapmayacakmısınız?
Direk ordaki gözlemcinin öngördüğü şekilde mi gelecek?
Umarim sirf Turkiye'ye transfer oldu diye daha da fazla dusurme yapmaz Liverpool arastirmacisi.
Bu arada hakikatden free-kick masters turnuvasina cagrilan biri olarak 12 puan verilmis olmasi free-kicklerine cok ilginc bence izleyebilirseniz su turnuvada iyi olur.
802'de harry Kewell'in Reputation ozellikleri sole:
CA: 152
PA: 167
CR: 144
HR: 168
WR: 130
Bundan daha ne dusebilir merak ediyorum... Bu adam belirli yetenekleri olan bi oyuncu sonucta sakatliklari olmasa su anda 165+ civari CA olur du yani world class oyuncu.
bize gelir gelmez değiştirilmesi çok ayıp olur ayrıca doğruda olmaz yabancı transferlerimiz hakkındaki ilk oynamaları üzerinden en az bir transfer dönemi geçene kadar yapmıyoruz
örnek vereyim kotchoni geldi denizlispora 110-115 ca lık bir adam ama 85 olarak kaldı. Yine oftaşspor a gelenlerde öyle.
ki onların yanlış olma ihtimali çok fazla kim yapmış nasıl yapmış muamma ama bu adamı koskoca liverpool araştırmacısı yapmış yani :D
Ama sakat olduğu için güçsüz yapacaklar :(
Bir de dikkatimi çekti Barış Memiş'den özellik olarak Arda daha kötü umarım Arda hakkettiği özellikleri alır(CA değil özellik :))
benim bir sorum olcak.bizim turk futbolcularımız mental acıdan cokmu zayıf.ne bilem 20li yaslardaki bir moutinho olsun,bir modric olsun,hatta rosenborgdaki skjelbred olsun mental acıdan muhtesem gozukuyolar oyunda.ama nedense bizim turk oyunculrımız genelde 10-15 arasına sıkısıyo.en gencinden en yaslısına kadar.
Abi mentallerde düzenleme yapıldı mı?
Mehmet Düz'ün favori kişilerine Romario ve Sergen Yalçın eklenmeli. (Kaynak: FourFourTwo Ocak 2008)
Galatasaray datasının düzelmesini istiyorum :icon_confused:
İlk önce finans açısından Fenerbahçe ile dağlar kadar uçurum var aramızda biraz saçma değil mi?İlk sene UEFA da Yarı Final oynuyorum Ligde ikinci oluyorum FTK yı kazanıyorum verilen bütçe 875 000 Euro :( Fenerbahçe'nin aldığı adamlar Di Natale ve Gökhan İnler net transfer harcaması 11 MN Euro...
Biraz saçma gelmiyomu sizede?Üstelik o yıl Fenerbahçe UEFA da gruptan bile çıkamadı.Maddi kaynak 0 nerden geliyo bu para?Bana niye gelmiyor(Fener birtek TSL de şampiyon oldu bu arada, Şampiyonlar Ligi ne katılamadı ve FTK dan Çeyrek Final de elendi)?
Gerçekten bu data yüzünden oyundan soğudum :uzgun: Her yıl Fenerbahçe kimleri almış diye hayranlıkla bakıyorum.Tamam Fenerbahçe finansal açıdan bizden daha güçlü fakat bu kadarda uçurum değildir artık...(Üstelik ben o yıl 5.2 MN Euro değerinde 1 yıllık genel sponsorluk ve 2.2 MN Euro değerinde 2 yıllık forma sponsorluğu ayarlamıştım)
Yok kardeşim o para nerden geliyor herkes biliyor :D Bence datada bir problem yoktur.
Gerçekten Galatasaray'ın finasal durumu böyle hatta bence daha da düşük. Oyuncu alım satımları ile Finansını güçlendirebilirisin. Mesela ben öyle yaptım. Fenerin Toplam bütçe 51 M, benim 55 M :)
Maddi kaynagin cogu stattan geliyor. Stat bitene kadar, ve bittikten sonra 1-2 yil seyirci ortalamasini daha ust seviyeye cikartmadan ciddi bir transfer butcesi bekleme.
2013'de benim transfer butcem 43 milyon Euro idi mesela. Herhangi bir oyuncuyu da buyuk bir paraya hic satmak zorunda kalmadim, ozellikle genc ve yetenekli oyunculari takima ucuz fiyata transfer etmek icin ugrastim.
Aksine, beni de daha cok oyuna bagliyor. Ilk bir kac sezonu ucuz ancak yararli transferlerle gecirdikten sonra Galatasaray'in finansal durumu cok daha iyi hale geliyor. Esas isin zevki o zorlu donemleri hem oyuncu satmadan, hem de basarili olmak icin ugrasarak gecirmek.Quote:
Gerçekten bu data yüzünden oyundan soğudum
Parasız zevk mi olur :D Gerçi ben parayı bununca abartıyorum sözleşmesi bitecek genç bi yetenegi alıcam misal serbest kalma maddesi 90 k direk 1 milyon euro veriyorum öyle alıyorum :D bunu yaptıktan sonra gerçekte zengin olsam neler yaparım diye düşünüyorum ve ondan sonra iş fm den başka kulvarlara doğru akıp gidiyor. :D
Zar zor çevirdim zaten finansı yıl içinde 15 MN Euro zarara merdiven dayamıştık...Sponsor falan derken 3 MN Euro ya düştü zarar...Eğer ŞL ye katılabilirsem 0 olcak kurtulcam :) Belki o zaman para verirler diye düşünüyorum...Para vermedikleri gibi Sattığım oyuncuların parasınada el koydular 3 te 1 ine...
Birde kombine sorunu var nedense ilk sene satığğım kombinelerin seneye daha az miktarda satıyotum(Hata bu 1000 falan eksiği oluyo yada 500 750 vb.) :( Buda insanın canını sıkıyor.Taraftar gelmediğindede zaten ne anlamı kalıyoki bir UEFA da önemli maçlarda birde derbilerde doluyo stat.Zaten 2 yıllık kontratım var başarı yakalayamassam sözleşme yenilemiyolar.Yönetimin başarısıda ligde şampiyonluk :icon_eek: Bu sene olabilirsem bakacağım belki birkaç yıl daha kontrat imzalayabilirim...
Son olarak bir temenni inşallah 2013 e gelebilirsem benim transfer bütçemde 43 MN Euro olur :)
Şu Emre Aşık'ın tuttugu takım hakkında net bir bilgisi olan varmı :) Çeşitli röportajlarda Gs'li oldugunu dile getirse de net bir bilgim yok açıkcası !? Oyunda favori takım olarak Gs yazılmalı ama derecesi sempatizanlık ile taraftarlık arasında hangi çizgide olmalı biraz tartışılır.
Emre ozellikle Galatasaray'a geri dondugunden beri bu tip soylemleri oldukca fazla. Bir miktar Galatasaray sevgisi ekli durumda.
Şuan almanya kampında bulunan genç defans oyuncusu Murat Akça'nın fanatik bir galatasaray taraftarı oldugunu biliyorum.Eski bir röportajda kendisi söylemişti.datada favori takımının ekli olmadıgını görünce deginmek istedim.
Buarada Erhan Şentürk geçen seneye oranla daha da bir yol katetmiş.Hazırlık maçlarında dikkatimi çekti.
1. Ligin En Büyük Şampiyon Adayı Rizesporun 2008-2009 Futbol Sezonunda Rize Atatürk Stadyumu’nda ve tamamlanırsa yeni stadyumda oynayacağı müsabakalarda geçerli olacak olan kombine fiyatları aşağıdaki şekilde belirlendi.
Üstelik bu sezon ilk kez Bonus, Maximum, World kart sahiplerine 4 taksit imkanı sağlanacak. Kombine satışları kulübümüz sürmekte olup ayrıca 18 Temmuz Cuma günü itibariyle Cumhuriyet Meydanı otoparkında kurulan satış standından gerçekleşecektir.
TRİBÜN BLOK KISIM ÜCRET
Protokol A Protokol 1.000 YTL
E B Deniz Tarafı 400 YTL
H B Dağ Tarafı 400 YTL
E C Deniz Tarafı 300 YTL
H C Dağ Tarafı 300 YTL
E D Deniz Tarafı 200 YTL
H D Dağ Tarafı 200 YTL
Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereğince yeni stadyuma geçilince kombine kartlar geçerli olacak ve kombine kart sahiplerine VIP hizmetlerle ve sosyal imkanlarla donatılmış yeni stadyumun kombine bölümünden seçme önceliği verilecek.
Oyundak fiyatlar bunlar üzerinden ayarlanabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon yanlış yere yazdım çok özür dilerim :icon_redface::icon_biggrin:
Lincoln Crossing=16 diye hatırlıyorum Corner daha düşük bir değer.Korner kullanmak orta yapmayı gerektirmez mi ? Aynı zamanda teknikte bir oyuncu.Galatasaraydada korner kullanıyor.Ömer abi senin gözlemlerin neler ?Oyunum 8.0.2 değil ama Alexin dribbling Lincolnden üstündü sanırım Lincoln daha iyi dribbling yapmıyor mu sizce ? Son olarak Fm'de yaşlı oyunculardan artık yararlanabilecek miyiz ?
Galatasaray da aynen bu sorunları yaşıyor zaten, elideki borçlar ve borç ödemeleri yüzünden para harcayamıyorlar, para yok çünkü..
Unutmayın geçen sene bazı maçlara protesto için taraftar gelmedi, çok normal düşüşler olması, Gs gel-gitler yaşıyor ve bunun tek sorumlusu kötü yönetimden kaynaklanan borçlar ve hala kötü yönetilmeye devam edilmesi.