Arjantinli değilse almıyoruz biz ;;)
Pivot santrafor lazım bize Hakan Şükür ara vermediyse çağırmak lazım. . .
Printable View
Arjantinli değilse almıyoruz biz ;;)
Pivot santrafor lazım bize Hakan Şükür ara vermediyse çağırmak lazım. . .
Steinert imzayı attı!
http://www.sporx.com/images/1/29/5900_B_steiner002.jpg
Bursaspor, Vederson ve Insua'dan sonra Arjantinli Damian Steinert'i de renklerine bağladı. Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık olarak gerçekleştirilen imza töreninde, Steinert kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Şampiyon Bursaspor, Vederson ve İnsua'nın transferlerinin ardından, Arjantin takımı olan Racing Club'ta forma giyen 24 yaşındaki Damian Steinert'i renklerine bağladı. Yeni sezonda tango şovu yapmaya hazırlanan yeşil beyazlı kulüp Özlüce Tesisleri'nde basına açık olarak gerçekleştirdiği imza töreniyle Steinert ile 3 yıllık anlaşma yaptı. İmza törenine gelen taraftarlar yeni transferi alkışlayarak tezahürat yaptı.
STEİNERT: "BURSASPOR'A GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUM"
İmza töreninde konuşma yapan genç oyuncu Steinert, şampiyonluğu Bursaspor'da yaşamak istediğini söyledi. Steinert, "Hocamıza, başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum, bana bu şansı verdikleri için. Daha önce Newell's Old Boys'da bir şampiyonluk yaşamıştım, burada da şampiyonluğu yeniden yaşamak istiyorum. Bursaspor'a gelmekten çok mutluyum. Buradaki atmosferi de daha önceden söylemişlerdi. Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Buraya alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır" dedi.
MESUT MESTAN: "KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ"
Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Steinert'i renklerimize kattık. Kendisi gelecek vaadeden, hocalarımızın da izlediği, takımda da çıkış yakalayacağını umduğumuz genç yetenek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Bonservisi ile birlikte 3 yıllığına renklerimize bağladık. İnşallah Bursaspor'a ve Bursaspor'u sevenlere hayırlı olur bu transferimiz. Bundan sonraki transferlerimiz de devam edecek. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız. 24 yaşında sağ kanat, sol kanat ve forvet mevkiilerinde oynayabiliyor."
03.07.2010
Kaynak : DHA
aynen bence bu transfer tam bir piyango (Sergen yalçın :D )
herhangi birisi fm profili koyabilir mi ? Sadece kaynak olsun diye..
Açıkcası daha çok ismi duyulmuş isimler beklerdim Bursa'dan ama belli olmaz daha çook var transfer döneminin bitmesine..
10.3 Datasında CA 119 , PA 141 olarak girilmiş
Datada neredeyse tüm özellikleri 0 olarak girilmiş sadece Pace 17, Acceleration 17, Dribbling 15 olarak bulunuyor.
Arkadaşlar sürekli ŞL'den bahsediyorlar ancak bu ca ve pa aralığında bank asyanın yıldızı olur seviyede.
bu damian steinert, tam bir kapalı kutu.
Bana şu Fm'ye göre oyuncu kıyaslama işi mantıklı gelmiyor tabiyki sizinde kararınıza saygı duyuyorum :)
Şimdi adam'ın Ca Pa ' sı atıyorum 1000 olsun ne fark eder ? 100 olsun ne fark eder ?
Sonuçta Yaser Yılıdız 08 de Mehmet Batdal 09 da Adu 05-06 da ve böyle birçok örnek verebiliriz coşan patlayan falan ama reel'de alakaları olmayan.
Fm'ye göre kıyaslama yanlış olacakdır bence.
Fm'ye göre arkadaş bu :)
http://www.yukleresim.com/images/103...9256081652.jpg
Sercan ın yerine düşünüyor sanırım ErtuğruL hoca bu adamı :)
TR'de iş yapması için fazla bir özellik gerekmiyor biraz hız biraz dribling ile bu işi götürüyorsun zaten sonra akbabalar üşüşüyor takımdan koparmak için. Mesut Mestan zaten alternatif oyuncu olduğunu belirtti. . .
Ben güvendiğimi söylemedim zaten, değerler bunlar dedim.
Türkiye ligi için yeterli kapasitede bir oyuncu Avrupa'da da yedek olarak iyi iş yapacaktır.
Ertuğrul Sağlam, "Sezon devam ederken 'şampiyon olacağız' dediğimizde birçok insan içten içe gülümsüyordu, şimdi aynı şeyi Şampiyonlar Ligi ile ilgili söylüyoruz" dedi.
TRANSFERLER
Şampiyonlar liginde kadrolarının yeterli olup olmadığına yönelik bir soruya Sağlam, şu yanıtı verdi:
"Transferde öncelikle stratejimiz elimizdeki değerleri kaybetmemekti. Bunda da başarılı olduk. Cazip teklifler gelmesine rağmen hiçbir oyuncumuzu bırakmadık. Eksiklerimizi tespit edip onları gidermek için transferler yapıyoruz. Dün Arjantin'den genç bir oyuncu aldık. Bundan sonra geri ve öne 2 kaliteli oyuncu alıp, transferi tamamlayacağız. Onların da katılımıyla çok iyi takım olacağımıza inanıyorum. Bu kadronun lig, şampiyonlar ligi ve Türkiye Kupası'nda yeterli olacağına inanıyorum."
Ertuğrul Sağlam, "Sercan Yıldırım büyük kulüplere gitmek isterse hangisini tercih eder" sorusunu, "Büyük kulüplerden Bursaspor'u tercih ediyor zaten" diye cevapladı.
"AVRUPA'DAN TEKLİF ALDIM"
Avrupa'dan teklif alıp almadığı sorulan Ertuğrul Sağlam, "Avrupa'dan teklif aldım, ama şu anda çok önemli bir başarıyla beraber önümüzdeki sezon önemli kulvarlarda mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli, orada ülkemizin göğsünü kabartan Bursaspor'u izlettirmeye çalışacağız. Hiçbir antrenör ve futbolcu şampiyon takımdan ayrılmayı istemez" dedi.
Haberin tamamı : http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
Ertuğrul hoca toparlar onu :) takımın oyun tarzına uygun bir oyuncu olduğu belli oluyor yorumlardan. Ufak korkularımda yok değil, topluyoruz Arjantin vatandaşı oyuncuları, gruplaşma olmasa bari kulüpte :)
Birde bu dikkatimi çekti :) Iglesias'ı saymamış, yoksa gitti mi Iglesias?Quote:
Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Buraya alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır"
Olay şöyle gelişiyor.
Şuradan töreni izleyebilirsiniz, soru 04.01-04.05 arasında soruluyor.
Soru şöyle, soruyu soran kişi basın mensubu "Bursaspor'da 2 tane daha Arjantinli oyuncu var, kolay anlaşacak mı onlarla."
Soru Batalla ve Insua yönünden soruldu, o da ona göre cevap verdi.
Iglesias'ın sözleşmesi zaten Mayıs'ta bitiyordu sanırım.
İsa'da beklenen patlamayı yapamadı, A2'de fena değildi ama.
Ivan Ergiç'de sorunlu bir kişiydi. Hatta raporu var deniyordu. Ama geçen sene müthiş oynadı. Bu yeni ArjantinLi de böyle olabilir.
Ne olursa olsun sorunlu kişileri almak risktir. Gerçi Ertuğrul Sağlam aldıysa bir planı vardır.
hadi hayırlısı..
yani o zaman bu kalecinin iyi olabilmesi tamamen kendisine bağlı.
Salcido es pretendido por el Bursaspor de Turquía
http://www.record.com.mx/2010-07-06/salcido-es-pretendido-por-el-bursaspor-de-turquia
Meksika basınında bugün böyle bir haber çıkmış. . .
http://www.milliyet.com.tr/saglam-ki...38/default.htm
Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları.. Linkte çok daha fazlasını bulcaksınız
Bursaspor'un yıldız oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek'in transferi ile ilgili de açıklamaları yapan Ertuğrul Sağlam, "Ne Sercan, ne Volkan ne de Ozan İpek ile ilgili bize hiçbir kulüpten resmi teklif gelmedi. Sadece başkanımız İbrahim Yazıcı Galatasaray ile görüştü ve Beşiktaş'ın yüzeysel bir teklifi oldu. Ciddi anlamda bir teklif gelmedi. Biz bu transferlerin olabilirliği ile alakalı şartlarımızı belirttik. Bizim şartlarımızdan dolayı birçok takım bu transferlere yanaşamıyor. Transfere bakış açımız bu. Bu tarnfsferin olabilmesi için nasıl durumun olması başkan da bende söyledik" dedi. Sağlam, Holosko ve Zapotocny'nin Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki söylentiler için ise şunları söyledi: "Holosko ve Zapo benim eski öğrencim. Elbette ki takımda olmalarını isterim. İkisini de çok istiyorum. Ama böyle bir girişimimiz olmadı."
Bursaspor cok kaliteli bi kadro ile gelecek anlasilan onumuzdeki sezon. Citayi yukselttiler artik. Elinde varolan kadro zaten superlig icin kaliteliydi, takviyelerle avrupada neler olur hic kestiremiyorum.
Superkupa maci aciklaninca Bursanin sampiyonlugunu hatirladim gene. Ne cabuk unutuyoruz gecmisi :n::n: Gercekten de dendigi gibi sezon biter bitmez yine Isyanbul takimlarinin transferleri gundeme oturur, Bursanin sampiyonlugu mazide kalir gerceklesiyor. Bizim medyamiz iflah olmaz. Ne var ne yoksa hep fb-gs-bjk, cok sinir bozucu.
Forvet ve defans bölgesine yapılacak olan transferin Avusturya kampına hala daha katılamaması düşündürücü. . .
Altidore ile ilgili Amerikan futbol liginin resmi sitesinde haber çıkmış.
http://www.mlssoccer.com/news/articl...tions-altidore
Bir anda Türk üye sayısı 4-5 kat artmıştır o sitenin :) bütün yorumlar Türklerden :) Bonservisini almak mümkün değil, kiralık olarak ta takımımızı tercih edeceğini hiç sanmam, hele ki onu izleyen Ajax, Celtic gibi takımlarda varken.
üyelik gerekmiyor ya.
Facebook'un açık ise oradan yorum atabiliyorsun..:)
Timsah, Balta'nın peşinde
Ertuğrul Sağlam savunmaya takviye yapılmasını istedi, yönetim harekete geçti. Yeşil-Beyazlılar Galatasaray'ın başarılı sol beki Hakan Balta'yı kadrosuna katabilmek için düğmeye bastı.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere birbirinden zorlu kulvarlarda mücadele edecek olan Bursaspor transferde durmak bilmiyor. Gol bölgesinin ardından defansa da takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine Yeşil-Beyazlı yöneticiler harekete geçti. Galatasaray’ın başarılı sol beki Hakan Balta için çalışmalara başlandığı belirtilirken, Sağlam’ın yardımcısı Mutlu Topçu ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da Hollanda’ya gitti. Galatasaray ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki Hakan Balta’nın transferinin iki kulüp başkanının önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmenin ardından netleşeceği ifade edildi.
Fanatik
Rijkaard hayatta satmaz :) Ayağı top yapan adam lazım.
Hakan Balta Frank Rijkaard'ın gözde oyuncularından.Galatasaray'ın Bursaspor çok uçuk bir teklifle gelmedikçe bu transfere izin vereceğini sanmıyorum.
5 milyon euro ya birakir GS balta'yi
Valla şu an en çok transfere Bursa'nın ihtiyacı var bence ŞL için..Ama hala pek ses yok..Balta'nın gideceğini sanmıyorum en iyi oyuncularımızdan birisi..
Bursaspor ŞL'de 0 çekmek istiyor sanırım.Bu oyuncularla nasıl o rakiplerle mücadele edecekler anlamıyorum.Çok daha kaliteli isimler alınmalı.
Bursaspor'un kadrosunun okadar da kötü olduğuna inanmıyorum. Kontra ataklarla çok başarılı olacaklardır. Stoper ve sol bek eksiklikleri var.