Zewlakow stoperde oynamiyormu niye sol beke koydun? kanat olmaz o adamdan cok agir bir oyuncu
Printable View
Zewlakow stoperde oynamiyormu niye sol beke koydun? kanat olmaz o adamdan cok agir bir oyuncu
A.Gücü bu şablonla oynasın yirler A.Gücü'nü gol atmakta zorlandığı her maçta. :p
Ümit Özat Zewlakow'u kanatta düşünüyo. Dün Zewlakow sağda Uğur solda oynadı ilk yarı. 2. yarıda Özgür Çek sol kanada geçti Uğur sağa geçti.
Emre geçen sezon bu şablonla oynadı. 15 gol yedi takım. 3 GS 3 FB 3 Sivas attı zaten. Takımı oturtursa gol yemiyo. Süper Ligi anlamaya başlamış zaten savunma kendi yarı sahasında hareket etmiyo. O yüzden adamda kaçırmıyolar.
Ben biraz uzaktan takip edince. :)
Tabii ligde gol atmayı düşünen yok pek zaten. :p
Ama sağlam olur Tello Holosko falan da katılırsa.
tello , holosko , delgado 3 ude giderse Ankaragucune , tam pilot klup gibi olucak yahu , halbuki bu adamlarin G.Antepe gitmesi gerekmiyormu :D
Gaziantep ile ipleri kopardık. O bir tane santrforları vardı ya Cesar mı Santos mu ne. Onu vermediler diye. :zuhaha
Delagado ve holoskonun ankargücüne geleceğini pek sanmıyorum bjk kiralamak yerine satmayı düşünür heralde satmaya kalksa taliplisi çok olacaktır zaten
Biraz Önce Kagan Söylemezgiller'le Konustum Koray Çölgeçen Takımdan Ayrıldı Apar Topar Tesislere Geldi Vedalastı Morali Bozuk Sinirli Stresli Bi Hali Vardı Dedi.
Hadi diyoruz Gökçekler yapar birşeyler. Ama Koray gibi bir adamı takımdan yollamak saçmalık. Gideceği takımda inşAllah parlarda Gökçekler kafalarını vursa. Tabi vuracak kafaları varsa.
Koray nereye gidiyormuş peki bizdende hangi mantıkla yollandığını çözemedim hala
Bursaspor'a gitmiş sanırım. Sivasspor maçından sonra Gaziantep çok iyi para veriyo ama ben gitmek istemiyorum demişti. Yönetim zorla satmış Koray'ı..
Bizdende aynı durumda ayrılmıştı çok beğendiğim bir oyuncu üzüldüm
Aynen Coşkun Theo Weeks. Adam eşşek gibi koşuyo ya. Biraz tekniği geliştirse çok iyi topçu olacakta boş koşuyo işte.
Zaten bu takımıda bozdular. Koray gitti. Kağan'ıda yollarlarsa taraftar yürüyecek söz verenlere.
http://u.goal.com/41700/41739.jpg
Delgado'nun takıma gelmeyi kabul etmemesinin ardından Paraguay'lı Edgar Benitez'le görüşmeye başlamışlar..
Sapara yolcumuki once Delgado olmayinca Benitez?
Sapara ve Vittek'in durumları belli değil.
Koray için'de çok karıştı ortalık. Rant-X doğru karar deyip yönetim şakşakçılığı yaparken. Gecekondu Koray'ın gitmesine çok büyük tepki gösteriyo. Hollanda kampına gitmeden önce antrenman tesislerine gidebilir taraftarlar. Ümit Özat içinde çok güzel düşünceler var herkeste.
Delgado , Holosko ve Tello A.Gücü'ne gitmiş ama Beşiktaşın haberi yok henüz demekki. :zuhaha
Gecekondu
Sol Kapalı
Genç Güçlüler
Büyük Ankaragüçlüler
İhtiyarlar
Anti-X
Sokak
Tunalı
Şu anda aklıma gelen gruplar. Eryaman ve Demet bu sene Anti-X'ten ayrıldı. Onlarda yeni grup kurarsa rekora doğru gidiliyo tribünlerde. Anti-X dağıtmazlar. Yoksa kim 90 dakika el salla başkan el salla diye bağıracak !
Bu dedigin ''el salla başkan'' diy bagıran grup , yönetimin adamlarının taraftar toplulugu gliba ?
Vittek ile Sapara'yi elinde tutamazsa Ankara seneye küme düser. Ümit Özat ile olacak is degil zaten bu daha dünden belli ellerindeki en iyi 2 adamida tutamazlarsa isleri cok zor.
Robert Vittek resmen Ankaragücü'nde
Ankaragücü'nün anlaşma sağladığı Slovak yıldız Vittek, Lille ile tüm bağlantılarını kopardı.
http://u.goal.com/102100/102174_news.jpg
Robert Vittek resmen Ankaragücü'nde. Dünya Kupası'nda Slovakya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri çeken Vittek, kupadan önce Ankaragücü ile anlaşmıştı.
Golcü kulübü Lille ve Ankaragücü arasındaki resmi işlemler bugün itibariyle sona erdi ve Slovak yıldız Ankaragüçlü oldu.
Ankara temsilcisinin Vittek için Fransız kulübüne2 milyon avro bonservis ücreti vereceği açıklandı.
Profesyonel futbol kariyerine Bratislava'da başlayan Slovak oyuncusu 2008 yılının yaz transfer döneminde Lille takımında transfer olmuştu.
Vittek, 2010 Dünya Kupası'nda Yeni Zelanda ve İtalya'ya attığı gollerle adından söz ettirmişti.
Burda zeka demostrasyonları yapılmış cevap vermeden geçemeyeceğim.
Biz sizin 2 takımınız gibi o sezon öncesine kadar yıllarca ligde durup 1 arpa boyu kadar ilerlememiş değildik. Lige yeni çıkmış bir takımdık ve ondan bir önceki sezon ligden düşmekten son anda kurtulmuştuk. Ümit Karan gibi bir futbolcuyu transfer etmek o zaman bize müthiş moral vermişti. Çünkü Ümit Karan kariyeri olan, Türkiye'yi tanıyan bir oyuncuydu. Ama ne zaman ki Bucaspor'a haber yolladı beni alın diye işler o zaman değişti. Ayrıca Ümit Karan saha içinde kaptanlık görevini çok iyi yaptı. Saha dışında ise bir kaptan gibi davranmadı. Ayrıca Ümit'in gitmesini istememin 2 tane nedeni var. 1- Takımda yer bulamayacak ve bunun sonucunda huzursuzluk çıkaracak. 2- Takımda en yüksek ücreti alan oyuncu.
Daha laf çarpacak mısınız? :) Onlar içinde cevap yazayım mı? Vassel'inde ne umutlarla karşılandığını gördük. Lafla olmaz bu işler. Transfer icraatınızı görelim. Kimleri aldınız onu yazın hele. Böyle şeyler yormayın siz kafanızı. :) :) :)
Süper Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Ankaragücü, gözünü İtalya'ya çevirdi.
Uğur Uçar, Güven Varol ve Zewlakow'u renklerine bağlayan, Vittek'in bonservisini alan sarı-lacivertliler, İtalyan devi Roma'nın formasını giyen Rodrigo Taddei ile görüşmelere başladı.
Brezilya asıllı olan ve İtalyan pasaportu taşıyan Taddei'nin, Ankaragücü'nün teklifine olumlu yaklaştığı ve imzanın an meselesi olduğu kaydedildi.
Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in 30 yaşındaki yıldız oyuncunun transferini çok istediği ve gerekirse İtalya'ya çıkarma yapacağı öğrenildi. 5 sezondur Roma'da oynayan Taddei, 154 maçta 22 gole imza atmıştı.
Sporx
Valla alırsa süper olur..
Ümit Özat paramız yok diyor adamların yazdıkları isimlere bak..
Basın yazıyor Resmi site yazmıyor ki..
Ümit Özat ne bilecek para olup olmadigini kulübün finansindan o mu sorumlu ? Blöf yapmistir.
Bence yönetimle diyaloğu vardır. Zaten yönetim söyler maddi durumu hocaya.
stanislav sestak'ı kiralamış ankaragücü.
Müthiş transfer Vittek-Sestak çok iş yapar TSL'de.
Süper ikili olmuş gerçekten beğendiğim iki iyi oyuncu.
Slovakya milli takımını topyekün alacak galiba :D
Vittek - Sestak süpürür ligi..
Klukowskı ve Taddei geliyor diyorlar. Hatta %100 diyenler bile var. Doğru mu acaba?
Sestak çok iyi transfer üöit özat takımı iyi oynatırsa ankaragücü tutulmaz
Ankaragücü, Slovak yıldız Stanislav Sestak ile 1 yılı kiralık ve 3 yıllık opsiyonlu sözleşmeyi imzaladı.
Saray Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyeleri Avni Kavlak, Levent Çamur ile genel menajer Ender Yurtgüven katıldı. Başkent temsilcisi Sestak'ın bonservisi için opsiyon hakkını da Slovak oyuncunun kulübü Bochum'dan aldı.İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, "Sestak'ın Ankaragücü'ne büyük katkı yapacak. Sestak ile 1 yıllık kiralık ve gelecek sezondan itibaren 3 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalıyoruz. Diliyorum ki Sestak, bu seneyi de bizimle beraber geçirecek. Sestak'ın Ankaragücü'ne büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Transfer konusuna bazı isimlerle görüşmeler sürüyor. Kulüp tarafından açıklanmayan futbolcu isimlerine rağbet gösterilmemesi gerekiyor" dedi.
Slovak yıldız Sestak ise, "Ankaragücü'ne transfer olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Buradaki tesislerden çok etkilendim. Böyle büyük bir camianın bir parçası olmaktan son derece mutluyum. Takımımın için terimin son damlasına kadar çalışacağım. Milli takımdan arkadaşmlarım Vittek ve Sapara, Ankaragücü'nden övgüyle söz ettiler. Buraya gelince bana az bile anlattıkları farkettim" diye konuştu.
Teknik heyetin raporu doğrultusunda şu anda 3 yabancı sol bek ile görüştüklerinidile getiren Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, "Bu isimlerden birisini kadromuza katacağız. Bunlardan bir tanesi Kanadalı oyuncu Michael Klumkowski. Sol bek transferinin ardından teknik yönetiminin raporu doğrultusunda belki bir transfer daha yapabiliriz. Romalı oyuncu Rodrigo Taddei ile ilgilenmiyoruz" ifadelerini kullandı.