Rica Ederim. Abi Yamada TürkCe SpikerLe Medya Adamı Gülmekten Öldürüyo
Ve Basın TopLantılarıda TÜrkce.. :) Hayrını Gör Ne Diyim :)
basın toplantısına girdim ama ingilizceydi? :D
Kardeş türkçe yamayı banada atabilirmisin rica etsem sorun olmazsa linkini :)
belki bizim de öyle olur bundan sonrakiler :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img14.imageshack.us/img14/531/adszkr6.jpg
İnş. Abim Bu arada iyi Gidiyon. :D
abi takım süper
Geçen yıl Barça 89, Real Madrid 92, ben 93 puanla ligi tamamlamıştık... Şu anda sezonun bitimine 7 maç kaldı ben 77 puandayım... yani geçen yılki puanın 16 puan gerisindeyiz... 7 maçtan 6 sını alırsak şampiyon olma şansımız yüksek :D tabi Real madrid 7 de 7 yapmazsa!
http://img13.imageshack.us/img13/3104/adszqo8.jpg
Kadro çok iyi abi şampiyonluk biraz zor gibi sanki ama inş olur :)
valla kadro iyi, takım ruhu da çok iyi şu anda.... geçen sezon son hafta kıl payı kaptık elinden Real Madrid'in şampiyonluğu! bu sezon tekrar neden olmasın? zaten olursa da La Liga'da devrim yapmış oluruz! 2 sezon üste üste Real ve Barça'yı alt edersek tarihe geçeriz :D
TR yama sakatlık verdi... oyunu tekrar açtım...Allah'tan sadece Valladolid maçı gitmiş... onu da şimdi yapıyorum... tekrar SS koymaya gerek yok...yine yendim...maçta yinepenaltı kaçırdım.... ama bu sefer skor 5-1 :D
deportivo niye bu kadar kötü ki
bilmem...zaten normalde de bir düşüş içindeler eski yıllara göre...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tam düşündüğüm gibi... national pool'a girdiğimde oyun atıyor ve hata veriyor...Allahtan tam o gün kayıt ettim durumu anladıgım için... nasıl kaldırabiliriz TR yamayı ?
Harikasın abi:)
insallah alırsın La Ligayı
tamamdır...kaldırdım TR yamayı... national pool'a giremiyordu... ispanya ile hazırlık maçımız var...Asistan yönetecek takımı....
keske yuklemeseydın abi ben oyunu kaldırıp yenıden kuracan dıye bılıyorum ama bılmıyorum tahmın ettıgım yamamı
Yahu ne güzel bir kariyer, La Liga'yı bekliyoruz :)
Abi İnan. Simdi ye kadar Bi Hata Almadım :S Ama Orasında Hata Varsa bilmiyom Yanılttıgım İçiN Özür
abicim aman sakata gelme yamadan..walla dedigin gibi sampiyonlar ligi icin bencede man utd favori icimden oyle geliyo en azindan :) ama senin kazanmanda surpriz sayilmaz orasi kesin.ligide merakla bekliyoruz ozellikle madrid maciniii..
http://img14.imageshack.us/img14/9060/adsznb8.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevilla 1-0 Real Madrid!!!! ben At. Madrid deplasmanına çıkıyorum.yenersek kafa kafaya son düzlüğe gireriz yine !! :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyunda yamayı sildim ama "options" seçeneği silik görünüyor desem ne dersiniz? :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir fikir verin! bu maçtan sonra oyundan çıkmayı düşünüyordum ama options seçeneği silik...yani oyundan çıkma seçeneği yok :(
o zaman cıkma abi bılgısayar pes edene kadar oyna
Liderliği alman iyi oldu abi artık bırakmazsın inş şampiyonluk gelir, iyi geceler abi.
Olursun inş gene şampiyon ...
Bu arada arkadaşlar bir şey danışıcam .. Elimde bir sürü genç yabancı var , bunlar benim U19'umda filan oynar mı yani orda yabancı kısıtlaması var mı ?
orda yabanci kisitlamasi olup olmadigini bilmiyorum ama bazen alt takimlardan genc regenler cikiyor ya hem turk hem baska vatandasli.onlar oynuyorlar cunku turk vatandasligi oldugu icin.o yusden senin genclerde turk vatandasligi yoksa oynamaz gibi geliyo bana sanki..
kıyasıya mücadele var desene abi inşallah şampiyon olurki olucak sın.
alt+F4 ile çık abi save de yapabilirsin bu arada lider olman güzel olmuş
Ne biçim kariyer ya sürekli sorunlarla dolu :D
süper gidiyorsun abi aynen devam.
abi ctrl + Q seçenegini kullan ben hep öyle yapıyorum :)
Hashüs Hocam Menejer Profilini Koyarmısın Buraya. Merak Ettim :D
Yok Türkiye liginden bahsediyorum zaten haklısın söylemeyi unutmuşum :)
Real madrid ensende farkı aç bir an önce belli olmaz madridin sağı solu:)
:( arkadaşlar sizlere üzücü bir haberim var...bu akşam eve geldiğimden beri bilgisayarla uğraşıyorum... windows bir türlü açmadı... en son çareyi D sürücüsündeki ghost'ta buldum fakat onu da alalı 15 gün olmuştu... zaten ona da önce ulaşamadım ve PC'ye yeni windows kurdum.Sonra D sürücüsündeki ghostu attım, fakat PC haliyle 1 şubattaki aldıgım kopyaya döndü... oyunun save dosyası da o güne döndü... yukarda milli maçın tarihi 2015 yılı ... fakat bendeki şu anki save dosyası 2013 :D yani 2 yıl geriye gittik... üzülerek kariyeri sonlandırmak zorundayım... Zaten ilerisini gördükten sonra Betis ile ben de devam edemem...tekrar tekrar aynı maçlar falan bayar yani... muhtemelen yeni bir kariyer açarım... bundan 13 sene evvel CM 97-98 ile başladıgımda sürekli italya ligi oynuyorduk arkadaşlarla... 2 senedir hemen hemen hiç italya yapmadım :) özledim baya Serie A'yı... Büyük ihtimalle İtalya ligi düşünüyorum... Takımım da büyük ihtimalle mor menekşeler olacak... Tam emin değilim ama kararım yarın öğleden sonra netleşir... beni takip eden herkese teşekkürler... cidden betis kariyeriyle en az 15-20 sezon gitmeyi düşünüyordum fakat PC izin vermedi :) Yönetici kardeşlerimiz konuyu "biten kariyerler" bölümüne taşıyabilirler... herkese teşekkürler.... :) üzgünüm....
http://img9.imageshack.us/img9/633/theendwk0.jpg
Tüh Be SAnsa Bak Be...
Abi Napoli Kariyeri yap Bence NapoLiyi Eski Günlerine Sen Döndürebilirsin. :D
sağlık olsun olur böle vakaalar zaten kariyerin başına bi iş geleceği belliydi göze geldi nazar bu nazar:D
harbi resmen nazar oldu :p zaten dünkü yamadan sonra oyunda sorunlar çıktıgı için şu anda oyunu tekrar kuruyorum ...