Ben de gerçekten çok isterim, hazır parasal sıkıntıyı da İlhan ağamız sayesinde gidermiş olacağız ama şu dönemde çok zor, bazı özel durumlarım var ama olursa yaza doğru gelebilirim.
Printable View
Ben de gerçekten çok isterim, hazır parasal sıkıntıyı da İlhan ağamız sayesinde gidermiş olacağız ama şu dönemde çok zor, bazı özel durumlarım var ama olursa yaza doğru gelebilirim.
Herkese kapımız açık.
Hayro PaLas ta 3 kişiLik boş yer mevcuttur. Bir tanesi rezerve ediLdi, kaLan 2 yer içinde başvuruLarı bizzat bana yapabiLirsiniz.
Önce hesaba PaLas ücretini yatırmanız gerek tabi :p
kalan 2 yerden birine talip olabilirim :D
Benim de unutamadığım 5 anı arasında Özkan'ı göremeden Özkanların eve gidip orada iki kişi kalışım vardı :D Konu ile alakasız ama, aklıma geldi işte.
Valla gençlik, bizim ev 2 oda 1 salon. Zaten kardeşimle aynı odada kalıyorum. Evimde misafir edebilir miyim, tabii ki evet ama uzun süreli olarak zor. Ama dediğim gibi, Coşkun otelde. O ayarlar bir şeyler, biz de destek çıkarız. :)
Gelin, göremediklerimi göreyim. Eren'i merak ediyorum mesela. Şemsi ve el bart da gelsin (bart'ı bilerek yanlış yazdım bart diyesim geliyor). Bir de Bursa'dan Serkan abimiz gelsin :D
Abi bu fiyatlarda kalmamız imkansız Hayro Palasta :X
Ben anLamam fiyatLar bunLar :p
Hatta EL Parto kaLırsa 300 aLırım ondan :D
Ahahaha hiç hatırlatma Eren :n: Adama verdin coşkuyu verdin coşkuyu :n:
Bart'sın işte abicim bart bart bart. İki Simpson's izleyip nick yazmış genç delikanlı :) Gel Eren'i de alıp. Hayro Palas'a hayır getirin.
Mudanya dan deniz yoLu iLe geLecekLeri ben Metro da karşıLarım.
Geleceğiniz saate bağlı olarak ben de karşılayabilirim. C.tesi günü 1'de çıkıyorum işten.
Ha bir de, el bart'a:
1502005 nickli olduğun günleri unutma arkadaş :)
Bu arada Aydoğan sen ne ayaksın ? İşte değiLmisin sen ?
Forumda feLan geziyorsun. Biz iş yerinde çaLışırken Forumda gezmek için yıLLarımızı verdik bu noktaLara geLdik. İki okuL okudun diye hemen bu havaLar kime ?
şimdi kim geliyor ne tarifesi ne palası :D
Kaan abi sen genç değiLsin artık, sen otur dinLenmene bak. Ben ayarLadım senin durumunu, kaLacak yer, aLınacağın yer vs. Sen sadece geL, yorma kafanı :D
Abi adamlar daha iş vermediler yahu. Öyle oturuyorum ofiste. Birinden bir şey kapabilirsem ne ala. Ama Ford'tan alınacak yeni proje ile gümbür gümbür geliyoruz Beyçelik olarak :)
İşin şakası, yeni gelenler bir süre eğitim alıyor. Ben de 3 tane eğitim kitabını bitirdim. amirimi görev almak için sıkıştırıyorum ama görevden öleceğin günler de gelecek deyince çok da üzerine gitmiyorum :D
İyi hadi kap işLeri de boL boL maL sataLım BeyçeLik`e bizim de şekLimiz oLur firmada hem :p
http://www.ressim.net/upload/0799351b.jpg
Ford proce müendisi :D
Ford'un yeni projesi çok sağlam abi. Fabikanın şu anki geliri kadar gelir getireceği konuşuluyor :D
Sağolasın Hayrocum, eyvallah canım abisi.
Arada genç değilsin lafını ayrıca konuşuruz senle,ben sorun etmem bilirsin :D
Bu arada İlhancım hayırlı olsun canım abisi, dilerim bu istediğin her şey için bir başlangıç olur ve burdan güzel bir geleceğe doğru ilerlersin.
Abi görüyorsun demi sen, ben yıLLarca çaLışaLım anca bu noktaLara geLeLim, Adam okuLdan çıkıyor hop neymiş Proje Mühendisiymiş. YerLer öyLe Proje mühendisini. :D
Abi sen yersin :) Ama yemeden önce birkaç proje yapalım beraber.
Neler oluyor öyle tarihi bir buluşmaya imza atacağız galiba :)
21 Mart'ta Kadıkköy'deyim.20 Mart'ta bulusma olursa dadından yenmez vallahi :icon_razz:
20 Mart yapalım zaten kanka :D 21 Martta bende İnegölde olcam olmam lazım :p
Köfte mi yiyecen canım abisi, İnegöl deyince ve karnım da aç olunca aklıma başka bir sey gelmedi :D
Abi hem köfte hemde hayırlı bir iş :p
İyi hadi bakalım canım abisi çok sevindim.:)
Abi bırak ya her sehirden bi tane buluyor denizci sanki :D
En iyisini yapıyor valla,böyle devam :D
şşşt ayıp ayıp :n: Kimin öğrencisiyiz biz hem :n:
Arkadaşlar şimdi buluşma tarihi 20 Mart Cumartesi midir? Kaan abi o zaman mı geleceksin?
Evet canım abisi ben 20 Mart cumartesi günü sabahtan feribotla geleceğim.
Tamam 20 Mart Cumartesi günü kimLer geLiyor beLirtsinLer madem.
Şu anda;
Aydoğan
Baba Hamdi
eXcitinG
Eren'i de ikna ederiz artık,biraz dinlensin bir kafayı boşaltsın öyle her gün çalış her gün çalış o da kötü :)
Ben kesin durumu ilerleyen günlerde belirteceğim. :)
Bart gelmiyor beyler.