beyler deneme olarak gelen bernard a ne oldu????
Printable View
beyler deneme olarak gelen bernard a ne oldu????
şu transfer olayı beni sıktı .... nedir bu ya her sene aynı şey bu sene a.polat geldi farklı olur dedik yine aynı .... şimdi dünya kupasını bekliyoruz ... daha çok para vermek için ucuza oyuncu almak bize göre değil ....
bernard gitti galiba
arkadaşlar dk yi beklemeden oyuncu alamzsınız çünkü hiç bir oyuncu dk öncesi gelmez adam fiyatını arttırmak için uğraşır tabiki bu normal
20 Haziran 2006 Salı
Doğruyu söyleyin artık...
Galatasaray yaklaşık 1 aydır Gravesen'in peşinde koşuyor ya da basına koştuğunu gösteriyor. Ancak benim bildiğim kadarı ile Galatasaray Zokora ile ön protokol imzaladı.
Dünya kupası için Almanya'da olan bu futbolcunun menajeri ve kulübü ile tüm görüşmeler yapıldı ve anlaşmaya varıldı. Bu arada Gravesen'e de bir teklif yapıldı ama şu anda Avrupa'dan Gravesen'e önerilen paraların yanında bu teklif biraz komik kalıyor.
Galatasaray yönetiminin neden hala Gravesen'i bekleyip Zokora'yı açıklamadığını anlamak mümkün değil. Zira zaten önümüzdeki sezonun kombineleri satıldı yani hiçbir taraftar "aaa Gravesen gelmiyor, ben kombinemi geri vereceğim" demeyecek.
Zaten Galatasaray taraftarı da büyük yıldızın gelmeyeceğini bile bile kombinelerini aldı ama buna rağmen Galatasaray yönetimi hala sanki bu futbolcunun peşindeymiş gibi görünüyor. Tabi ki burada hoş olmayan bir başka tablo çıkıyor ortaya. Gravesen sanki Galatasaray'la oynuyor. Galatasaray'la kimse oynayamaz, kimsenin de oynatmaya hakkı yoktur.
Siz eğer isimsiz Zokora'yı Gerets istiyor diye aldıysanız kimse hayal kırıklığına uğramayacak. Tam tersine artık büyük yıldız beklentisi olmayan ama Gerets'e güvenen taraftar, yerine ve isabetli transfer yapıldı diyecek.
Bir başka konuda Heinz meselesi. Bildiğim kadarı ile Heinz için bir takımla ön anlaşma yapıldı. Ama yönetim hala Heinz'ın kupada oynayıp fiyatını yükseltmesini bekliyor. Bu arada Heinz daha kupada forma yüzü görmedi. Ve Çek'lerin elenme ihtimali çok yüksek. Robert'in Istanbul'a getirip adama kalacağı evi, alacağı parayı anlatıp neden gönderildiğini anlamak mümkün değil.
Siz hiç Barcelona'nın bir futbolcuyu şehrine getirip, dolaştırıp bir akşam yemeği yedirdikten sonra geri yolladığını gördünüz mü? Ya da Manchester United'ın bir futbolcuyu Manchester'e getirip " bak kardeşim burası Manchester, Londra'ya bilmem ne kadar mesafededir, balık-patates kızartması meşhurdur, kışları da yağışlı geçer" deyip geri yolladığını?
Galatasaray yönetimi bazen komik işler yapıyor. Ve bu kulübün adının Galatasaray olduğunu unutuyor. Siz Galatasaray olarak talip olduğunuz futbolcuları ve şartlarınızı açıkça o futbolcuya,menajerine,kulübüne ve sonunda da basına bildirirsiniz, gelip gelmemek artık o futbolcuya kalır.
Avrupa'da büyük diye nitelendirilen hiçbir kulüp bizde ki gizli transfer politikaları yapmaz. İhtiyacı, isteği neyse açıklar ve yapar. Ama biz de bir gizem olayıdır gidiyor. Tele-vole kültüründe gördüğümüz şu sanatçının bir birlikteliği var ama hayranlarını üzmemek için açıklamıyor gibi şark mantıklarının neden bu kulüpte olduğunu anlamak mümkün değil...
Kaynak:internetspor(Selim Benezra)
Not:arkadaşlar bu adamı pek sevmem ama dedikleri genelde dogru cıkıyor
sanırım yönetimde tanıdıkları var
(öncedende ribery nin gidecegini 2 hafta önceden yazıp yönetimi uyarmıştı )
umarım dogrudur bu haber Zokora müthiş olur!!!
İnşallah böyledir gerçekten iyi bir oyuncu Zokora...Quote:
Galatasaray Zokora ile ön protokol imzaladı.
zokora istediğimiz gibi defans önünde soldada ze roberto çok iyi işler yapacaklarını umuyorum...
G.Saray'dan Delgado misillemesi
Beşiktaş, uzun süredir transferini bitirmeye çalıştığı Delgado konusunda Basel'le pazarlıkları sürdürürken, sürpriz bir rakiple karşılaştı. Daha önce İstanbul'a getirdiği Laurent Robert'ten, Beşiktaş'ın araya girmesi nedeni ile vazgeçmek zorunda kalan Galatasaray, Arjantinli oyuncu için devreye girdi. Sarı-kırmızılı kulübün Delgado'ya karşılık Basel'e Marek Heinz ve üstüne para teklif ettiği bildirildi. Bu durumda Beşiktaş'ın işi biraz zora girecek gibi. Çünkü Basel ile ilişkiler eskisi kadar iyi değil.
BASEL TUZAĞI ÖĞRENDİ
Bunun nedeni ise Kartal'ın, Delgado transferinde uyguladığı politika. Gelen haberlere göre Beşiktaş, Arjantinli oyuncu ile yıllık 1 milyon 250 bin euroya 3 seneliğine anlaştı. 5 milyon dolar isteyen Basel'e de rest çekmesini istedi. Bonservisi 3 milyon euroya indirmesi halinde ekstradan yıllık 250 bin euro daha vaat etti. Ancak İsviçre kulübü yetkilileri, bir şekilde bu anlaşmayı öğrendiler ve çok kızdılar. Daha önce bir miktar indirim yapan Basel yönetimi, yeniden 5 milyon euroya çıktı ve tavizsiz bir tavır takındı.
21.06.2006
Kaynak : Sabah
za robeto başka bi takımla anlaşmış
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21...D9B2FEAC5b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifMendez Aslan'a
Galatasaray'ın, Ekvador Milli Takımı'nın 8 numarası Edison Mendez için harekete geçtiği öğrenildi. Eric Gerets'in, Dünya Kupası'nda izlediği Mendez'e hayran kaldığı ifade edildi.
Ortaya Mendez
Almanya'ya giden Adnan Sezgin'in Edison Mendez'in menajeri ile görüştüğü belirlendi.
Ön libero arayışını sürdüren Galatasaray'ın son gözdesi Ekvador'lu Edison Mendez. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcuya Eric Gerets'in de onayı ile teklif yapıldığı ileri sürüldü. Önceki gün Almanya'ya giden Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in burada Mendez'in menajeri http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dile bir araya geldiği ve şartları konuştuğu öğrenildi...
66 MAÇTA 10 GOL
Ülkesinde Deportivo Quita'da forma giyen Mendez, hem takımının hem de Ekvador'un orta sahadaki beyni. 1.75 boyundaki oyuncu, 66 milli maçta 10 gol kaydetti. Dünya Kupası'nda da Ekvador'un ikinci turu garantilemesinde asistleri ile büyük payı olan Edison Mendez'in Alioum Saidou'nun boşluğunu rahatlıkla dolduracağı belirtiliyor.
GRAVESEN ZORA GİRDİ
Öte yandan Gerets'in listesinde ilk sırada yer alan Gravesen'den kötü haberler geliyor. Real Madrid'in Gravesen'i takımda tutmaya karar verdiği ve 4 milyon euro önereceği öğrenildi. G.Saray'ın 1 milyon euro'luk teklifinin bu şartlarda Gravesen tarafından kabul edilmesinin zor olduğu belirtildi.
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21...BA401A173b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifZe Roberto kaçıyor
Cimbom'un istediği Ze Roberto'ya Olympiakos'un talip olduğu belirtildi. Yunan takımı, Brezilyalı futbolcuya 2 yıllığına 5 milyon euro teklif etti. Ze Roberto'nun "G.Saray beni oyalıyor. Olympiakos'a gidebilirim" dediği belirtildi.
Ze'yi komşu kapıyor!
Galatasaray'ın sol kanat için düşündüğü Ze Roberto yine elden kaçıyor. Uzun süredir gündemde olan Brezilyalı oyuncunun, Olympiakos ile anlaştığı bildirildi. Daha önce Rivaldo'yu Cimbom'un elinden kapan Yunan ekibinin, Ze Roberto'ya iki yıl için 5 milyon euro garanti para önerdiği belirtildi. Yıldızın, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DDünya Kupası'ndan sonra Olympiakos'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Ön libero ve sol kanatta görev yapan 32 yaşındaki Ze Roberto, Almanya'da oynadığı futbolla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı.
arda ile 2011 yılına kadar anlaşılmış.... sonunda güzel ve sevindirici bir haber çıktı .... hollanda kampına da katılacakmış ....
valla ze haberini selman doğrulamadıkça hala bize geliyor gözüyle bakarım
"Ze Roberto gelmiyor" şeklinde cümleler duymadığım için haberin asparagas olması kuvvetle muhtemel...
bunlar benim yorumum değil zaten alıntı yaptımQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
bu transfer haberlerimden bıktım 1 ay dır almadığımız oyuncu kalmadı
Ekvator'a gidelim!Bir oyuncu alalım!Ekvator'dan bir oyuncu alıp napalım?
Mendez:Fotomaç
Kaviedes:Fotomaç&Star
Valencia:STV
Alla alla basına bak yahu....E bütün ekvator'u alsaydık almışken.Valla arkadaşlar konuşamıyorum ööle bi durumda değilim.Yorumlarınızı bekliyorum..
bu arada jan polak icin heinz takası teklif edilmis nurnbergte takasa sıcak bakıormus
Transferle ilgili bir espiride dün resmi bir gazete yapmıştı Konunun Başlıgı Şöyledi 4 Bütük takımlarımız Bir tek Ronaldınhoyu almadılar :) Bence haklılarda öyle isimler geçiyorki hiç kluplerın alakası olmayacak alamayacagı futbolcular bunlar. Bence dunya kupası bitene kadar ne bjk ne fener nede cimbombomumuz gerçek kalıtelı bir yabancı tranfer yapamaz.
wala dunya kupası bitince de kaliteli yabancı almak zorlasıcak cunku kaliteli yabancılar kupadaki performanslarıyla degerlerini katlıycak gs nin isi de daha da zorlasıcak
Bu haber sabah gazetesinde çıktı ve ronaldinho değil pele olucak:)Quote:
4 Bütük takımlarımız Bir tek Ronaldınhoyu almadılar
------------------------------------------------
Cim Bom'da Çek takası
Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Eric Gerets'in transfer edilmesini istediği Çek orta saha oyuncusu Jan Polak'ı alabilmek için Marek Heinz'ı takasta kullanmayı düşünüyor. Nürnberg'te forma giyen Polak'ın, sözleşmesinin devam etmesi üzerine formül arayan sarı - kırmızılılar, Alman kulübüne Heinz - Polak takasını teklif etmeye hazırlanıyorlar.
Taktik değişikliği
Gerets'in isteğiyle başlatılan transfer harekatını yürüten Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Çek yıldız için istenen yaklaşık 3.5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulunca, görüşmeler bir süre askıya alınmıştı. Ancak yönetimin taktik değişikliğine gidip, Heinz - Polak takasını gündeme getirdiği ve temasların yeniden başlanacağı kaydedildi.
Gravesen'den gelen olumsuz haberler üzerine alternatif isimlere ağırlık veren Adnan Sezgin'in, Ekvador'un başarılı oyuncusu Castillo'yu mercek altına aldığı ve transfer durumunu araştırdığı da öğrenildi.
21.06.2006
Kaynak : Milliyet
İyi de ben o mesajı zaten sana yazmadım!Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
G.Saray'ın transfer dosyası
Sevilen yazarı Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:
Transfer var mıııı?
Cevap; yooook!
"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…
Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…
Transferin bini bi para…
Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
İstisnalar hariç!…
Çünkü para yok!
Türkiye transfer yapamaz!
Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
Fenerbahçe dahil…
Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…
Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!
İnanmayın…
Kanmayın!
Gazetelere de kızmayın!
Her gün o sayfalar dolacak.
Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
O sayfalar dolacak…
Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…
Galatasaray hiç transfer yapamaz!
Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
O-la-maz…
Galatasaray bunu yapamaz…
Gravesen’in bir bacağı…
Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
Ya da para ver transfer yapılsın…
Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
Toplanan para 1.5 eski trilyon.
Gravesen’in bir bacağı!…
O zaman sus ve otur, para yok!
Görev; güzel lafla zaman çalmak!
Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
Ben medyanın yalancısıyım;
“Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”
Pes be birader!...
Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
Geçiniz.
Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
Gerçek şudur;
Galatasaray star transferi yapamaz!
Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...
Hayal kurmayın
Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
Alex gibiler…
Anelka gibiler…
Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…
Bir de şu var;
Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?
Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!
Yakın geçmişe bir bakın
Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
Ne yapacağız şimdi?
Bekle gör…
Canaydın’a sabır göster…
Transfer isterük!
Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
Para yok para…
Bulunamadı da…
Seyrantepe uykuda…
Ali Sam Yen kuytuda…
Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…
Şimdi olacak şudur;
Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
“Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
Lafım Adnan Polat’a…
Yönetimde bunlar konuşuluyor…
Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
“Paramız yok alamayız!”
Hani Adnan alırdı?
Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
Ali Gürsoy dedi bile…
Aman Dikkat!
Şampiyonuz transfer istemez!
Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
El hak doğrudur.
“Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”
Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
Yapar mı yapar!
O zaman devam edelim…
Haim Fresco ile de ipler gergin…
Laurent Robert yüzünden…
Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
Yüzüne bakan yok!
Başkan Canaydın dahil…"
İşte manzara;
Devamı yarına…
21.06.2006
Kaynak : Superspor.com Yazarlar
Üzerinde fazla düşünülmeden yazılan bir yazı olmuş. En başında "Araştırdım" denmiş. Eğer buysa araştırılıp yazılan yazı vah ki ne vah. Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculara bakalım:
Ze Roberto: Bonservisi elinde
Zokora: Tavan fiyatı 4 milyon euro.
Gravesen: Tavan fiyatı 6 milyon euro.
Şunu da hatırlatmakta yarar var: Futbolcu alacakları nerdeyse bitti sayılır. Yukarıda sayılan isimlerden 2'sinin gelmesi kuvvetle muhtemel.Yani transfere harcanacak olan tavan para 6 milyon taban para ise 4 milyon euro.Galatasaray gibi bir kulübün de bu parayı bulamama gibi bir sorunu o-la-maz...
Oturduğu yerden sallamak kolay tabi...
tanburacı bunu hep yapıyor .... galatasaray klübünü hep olduğundan daha kötü gösteriyor ... zamanında h.şükür ün en iyi zamanlarında h.şüküre demediği laf kalmamıştı ... çok konuşuyor ama biraz fazla demogoji yapıyor ....
bizim burada selmanımız(demirhan1984) varken osman tanburacıya mı inanıcaz :);)
Galatasaray'ı çok istiyorum
Brezilyalı Ze Roberto, Almanya'daki milli takım kampında Fotomaç'a konuştu. Bayern Münih'ten ayrılmasının kesin olduğunu vurgulayan Ze Roberto, "Galatasaray'dan teklif aldım ve görüşme yaptım" dedi.
Ze Roberto, "Galatasaray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri. Hakan Şükür çok büyük bir golcü. Dünya Kupası'ndan sonra kesin kararımı vereceğim. Ama Galatasaray'ı istiyorum" ifadesini kullandı.
Yeşili yaktı
''G.Saray'dan teklif aldım. Çok önemli bir kulüp, Hakan büyük golcü. Ama daha karar vermedim''.
Kupa bitince belli olur
G.Saray'ın transfer listesindeki Ze Roberto, Fotomaç'a konuştu. Brezilya Milli Takımı kampında yakaladığımız 32 yaşındaki oyuncu, Bayern'den kesin olarak ayrılacağını belirterek, "G.Saray'dan da teklif aldım. Kararımı kupa bitince vereceğim" dedi.
Kimse ile anlaşmadım
"G.Saray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri" diyen Ze, "Hakan Şükür'ün de büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Avrupa ve Ortadoğu'-dan cazip teklifler var. Henüz kimse ile anlaşmadım" diye konuştu. Ze Roberto için girişimler sürüyor.
Yeşili yaktı http://www.fotomac.com.tr/2006/06/22...C8FE9D986a.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_trans.gifArkadaşımız Galip Öztürk’e konuşan Ze Roberto, "Alex’ten Türkiye ile ilgili olumlu bilgiler aldım. Muhteşem taraftarınızı biliyorum. Ateşli ortamları ben de severim" dedi.
ze roberto bence kesin gelcek inşallah 4mn verip zokora yı da alır işi kaparız. tabi 1-2 türk alsak hiç fena olmaz
Aslan'ın son aşkı Maniche!
Transferde önceliği Nantes'a giden Saidou'nun mevkisine veren Galatasaray yönetimi, ön libero arayışlarını dört koldan sürdürürken, Portekizli Maniche için girişimlerin başladığı öğrenildi. Porto takımıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya'nın Dinamo Moskova kulübüne geçen ve geçtiğimiz şubat ayında da Mourinho yönetimindeki Chelsea'ya kiralanan yıldız futbolcu, bir çok maçta yedek bekledi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin sol ayağını raket gibi kullanan Maniche için Dinamo Moskova kulübüyle görüşmelere başladığı ve öncelikli olarak kiralama yoluna gidileceği öğrenildi.
Bu arada alternatifli olarak ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Brezilyalı Emerson'la da ilgilendiği ileri sürüldü. Brezilya ile Almanya'da kampta olan yıldız futbolcuya teklif yapıldığı da ifade edildi. Tüm şartlar zorlanarak, Emerson'a yıllık 2 milyon 100 bin euro önerildi. Başkan Özhan Canaydın'ın verdiği yıldız sözünden dolayı yıldız futbolcunun alınması için tüm imkanların kullanılacağı öğrenildi. Dünya Kupası'na konsantre olduğunu ifade eden Brezilyalı, 'Maçlar bittikten sonra kararımı verebilirim' dedi.
Galatasaraylı yöneticiler bu transferin gerçekleşmemesi durumunda alternatif isim olarak belirledikleri ve teknik direktör Gerets'in çok istediği Fildişili Didier Zokora ile de bir görüşme yaptılar. Fransa'da Saint Etienne forması giyen 26 yaşındaki Zokora prensipte 'Evet' dedi. Emerson'un olumsuz yanıt vermesi halinde Zokora için kulübü ile pazarlık masasına oturulacak. Ön libero olarak görev yapan Zokora güçlü fiziği ve orta sahadaki dinamizmi ile de büyük dikkat çekiyor.
Kaynak: Akşam
ze roberto gelmeyebilir zokora gelebilir...
Maniche harbii gelirse çok ii olur .
gs eğer istedikleri transferleri yaparsa ligte çok ii işler başarır
Aslan, Javad'ın peşinde
Galatasaray, İran Milli Takımı'nda yer alan Javad Nekounam'ı takibe aldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayan futbolcu, geçen yıl Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti
Saidou'nun gidişinin ardından ön libero arayan Galatasaray, Teknik Direktör Gerets'in istediği Gravesen'den sonuç çıkaramadı. Real Madrid'deki belirsizlik nedeniyle Danimarkalı oyuncunun işini bitiremeyen sarı - kırmızılılar, Dünya Kupası'nda arayışını hızlandırdı ve İran Milli Takımı'nın ön liberosu Javad Nekounam'ın peşine düştü.
Çek Milli Takımı'nda yer alan Polak'tan da somut bir sonuç alamayan Cim - Bom, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Sharjah formasını giyen 26 yaşındaki oyuncuyu takibe aldı.
Mustafa Denizli'nin eski takımı Pas'ın formasını giyen Javad, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmeden önce Beşiktaş ile de flört etmişti. Dönemin teknik direktörü Rıza Çalımbay, o dönemde İranlı oyuncuyu almak istemiş, ancak başarılı olamamıştı.
İran'ın dünkü Angola maçını izleyen Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu oyuncu hakkında bilgi topladığı ve teklif yaptığı öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
yok artık daha neler demek isterim buna
javad ın ismi de komik yani ... rakip takımlar j yerine başka bir harf koysa felç oluruz .... :D
şaka bir yana ben bu tarz futbolcuları istemem bizi heyecanlandırmaz ...
he ya bütün J leri topluyoruz :D
ben süper moderatöre inandım...
diğer sitelerde yer alan ze roberto gelmeyecek türündeki haberlere artık gülüp geçiyorum..
chelsea bu adamı parayla satmaz. mourinho ancak takımdan kovacak ozaman galatasaray alır.dogru degilmi.
chelsea bu adamı ne yapacak ki geçen sezon 8 maç mı ne oynamış ... bu senede çok şans bulamaz bence .... sanırım 30 yaşında bence chelsea bu oyuncuyu bırakır ....Quote:
Originally Posted by kavara
Maniche'mi??? Yapmayın Allah aşkına!
maniche gs ye gelmez diebiliriz ama adam biraz dusunduruo
porto da iken we tum klupler pesindeyken dinamo moskovaya gittiiini dusunursek insanin aklına su soru gelio NEDEN OLMASİN?
Maniche, Mournho'nun guvendigi bir oyuncu. Chelsea'nin orta sahada belki ilk 11'de belki Maniche'e ihtiyaci yok ama ozellikle oyuna sonradan girerek veya kupa maclarinda ve yogun mac trafiginde oynayabilecek bir oyuncu. Makalele'nin artik iyice yaslandigi goz onune alinirsa Mourinho eger orta sahaya bir oyuncu almazsa Maniche'i kadrosunda tutmak isteyecektir.
maniche çok ama çok zor hatta imkansız :D
Ama Galatasaray onun peşinde değilken ve gündemde Maniche'in adı bile geçmezken gelmesi biraz tuhaf ve saçma olur öyle değil mi?Quote:
Originally Posted by gookhan
ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalım