3 oldu dk.20.Twente ortasahada kazandığı her topta çok rahat kalemize geliyor.Takım şu anda pas yapmaktan aciz bir durumda.
Printable View
3 oldu dk.20.Twente ortasahada kazandığı her topta çok rahat kalemize geliyor.Takım şu anda pas yapmaktan aciz bir durumda.
Noluyor yahu.
ben diyorum arkadaş ne zaman yeni bi formayla maça çıksak facia:D
Böylesine kaliteli bir takıma karşı yedek kadroyla çıkmanın mantığı nedir anlamadım?
Hatırlatırım geçen sene Köln maçı pek fazla takılmamak lazım.
bence de.
hazırlık maçlarında bu tür sonuçlar çıkabilir.
arkadaş ne takımda ruh var ne seyircide nede spikerde:D
0-3 su an mac erken dagildi fenerbahce ozellikle savunma.
bu arada son üç dört senedir kullandığımız sırt numarası fontumuz değişmiş :)
guiza formunda:D
Antrenman maçında bile daha hırslıdır bu futbolcular bu ne böyle ya. Neyse 3-0dan sonra biraz kıpırtı geldi :D
guizaaaaaa :D
Güiza'dan ibretlik bir vuruş geldi :D Stoch'u kullanamadık şu dakikaya kadar.Orhan sağdan iyi bindiriyor.Biraz daha pres lazım.
pff 4 oldu :)
Semih 4-1 :)
Nihayet geldi gol. :) Güiza'nın Semih'i bekletmeden görmesi iyiydi.Toparlarız 2.yarıya.
Güiza ve Özer'in yerine Dia ve Sezer oyunda :) Bakalım 2.yarı oyun toparlayacak mı biraz?
Yobo alınmayacaksa Şampiyonlar Ligi'ndeki akıbetimizi hiç iyi görmüyorum ben. Serdar Kesimal antreman yapamadı hala adam gibi. Ki formda olsa dahi soru işaretleri olan bir oyuncu. Defans Bekir-Bilica/Lugano olacaksa işimiz yaş .
Emre ve Gökhan Gönül'ün de girmesi ile takım daha da hareketlendi 2.yarı.Semih'in ayağından gelen 2 gol var ve şu an skor 4-3.
3 golü kim attı?
semih atti
Semih attı.
Skor ne olursa olsun maç sonunda penaltı atışları varmış.Amacını anlayamadım ama :)
Penaltılarda 5-3 kazandık :p
Penaltıların nedeni turnuvayı takımların aynı gol ve aynı averajla bitirmeleri halinde şampiyonu belli etmek. @chemedya
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4948684_n.jpg
“SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE” TİŞÖRTLERİ SATIŞA ÇIKIYOR
“Hep destek tam destek”, büyük Fenerbahçe taraftarı için bir slogan değil, takımına sonsuz desteğini anlatan bir ifade, bir yaşam biçimidir. 12. Adam, her koşulda takımının, kulübünün yanındadır. Bizi büyük ve rakiplerimize karşı güçlü, yenilmez ve tek kılan aramızdaki bu güçlü bağdır.
Tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe. Bu slogandan yola çıkarak hazırlanan tişörtlerimiz 15 Temmuz Cuma gününden başlayarak Fenerium mağazalarında taraftarlarımızla buluşuyor. Taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine üretilen "son sözümüz fenerbahçe" tişörtlerini, en yakın Fenerium mağazasına uğrayarak ya da internet üzerinden fenerium.com.tr adresine bağlanarak inceleyebilirsiniz.
Dünkü maçtan en çok Orhan Şam ve Cristian'ı beğendim.Takım genel eksiği aerobik kapasiteye henüz ulaşamaması,o da 1-2 haftaya hallolabilecek birşey.Ayrıca bu sezon birçok maçta Gökhan Gönül'ü sağ önde izleyebiliriz gibi geliyor bana.
Yarın Sevgi Eylem Gerektirir organizasyonunun 4. günü ve Feneriumlara akın edilecekti. Yönetimde taraftarımız için yarın tüm Fenerium ürünlerinde %25 indirim olduğunu açıkladı. Yeni sezon formalarından birini bu yolla almaya çalışıyordum fakat formalar Manisa'ya 19.07.2011'de gelecekmiş.
geçen seneki formalar hala 89 liraymış yeni formalar çıktı diye indirimli olur diyodum:D
biliyorum ben 69 a falan inmesini bekliyodum belki 19 07 de iner:)
Yeni sezon formaları güzel olmuş. Tanıtım resimlerin de Gökhan Gönül'ün üzerinde Çubuklu çok iyi durmuş. Gökhan'ın fotoğraftaki asil duruşu, Mükemmel. İnşallah üzerinde hep Çubukluyu görürüz Gökhan'ın.
Üstte tshirt ve " Biz bize Yeteriz " temalı tshirt için yarın erken saatlerde dayanırım kapıya.
Bence Aykut Kocaman'ın geçen sene ki şampiyonluğa hiç bir katkısı yoktu. Tamamen Alex + takım kalitesine bağlı galibiyetler aldı. Bu takımı Daum yönetseydi açık ara şampiyon olurdu.
18 de 17'yi daum yapamazdı.
tamamiyle ruh ve inanç meselesi.
futbolcuların bütün gollerden sonra gidip aykut kocaman'a sarılması vs.
aykut kocaman = ruh, inanç, mantık.
ayrıca çok önemli birşey olmadıkça aykut yıllardır takımın başında kalabilecek nitelikte.
Daum 8'de 8'le başlamış, son 10 maçın 9'unu da kazandırmıştı. Forvette Guiza'nın savunmada Bilica'nın olduğu, özellikle 2. yarıda rotasyonda çok az oyuncunun olduğu bir kadroyla. Daum bence hem takımı mental hem de taktiksel yönden hazırlamakta bayağı başarılı bir isimdi ve bence hak ettiği değer hiç verilmedi.
Aykut Kocaman gençleri oynatmayı daha çok seven ve hücum futbolunu daha çok seven bir isim ama Andre Santos'u yarım sene kullanamadı, Alex'i sene başında yarım yamalak oynattığı için Fenerbahçe Avrupa'ya gidemedi. 4-4-1-1(kısa vadeli hedef) ile 4-3-3(uzun vadeli hedef) arasında takıldı, bir süre 2 apayrı taktiği oynatmaya kalktı. Alex kaldığına göre Aykut Kocaman da belli ki kısa vadeli düşünüyor, o konuda usta olan Daum'u ise yolladınız.