Lütfen bu konulara girmeyelim, tartışma çıkıyor....
Printable View
Lütfen bu konulara girmeyelim, tartışma çıkıyor....
Makalele İstanbul'da
Tatil için geldim demiş
http://www.sporx.com/futbol/superlig/69485/
zuhaha alın bize bi bomba daha:D
Sonunda be helal olsun haydi Beşiktaş bastır alalım şu adamı...
G.Ünal-Rommedahl-Saviola
Bu 3oyuncudadn başka gündemde olan vaRmı...
ali bilginde konuşuluyor.birde trabelsi var ama ne kadar doğru bilemem
Ali Bilgin + Liedson + Elmander + Trabelsi + Nilmar + Lima + Baiano + Tomasson + Maxi Lopez
Bence de bir an önce belli olması lazım bu sorunuN takımlar ona göre rota çizsinm kendileriNe... En çok ta FB bu konuda mağdur belki anlaşılmış oyuncu var ama bu yüzden imza atılamıyoR...
Kimse neden helal olsun dedigini anlamadı
Ali Bilgin iyi bir oyuncu ancak Antalya'dan kaçışı bana pek güven vermiyor...
Yeni hedef Ali Bilgin!
Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman'ın transferiyle ilgili Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Galatasaray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı'dır'' dedi. Başkan Peker, Volkan'ın transferi karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Volkan konusunda Antalyaspor ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, ''Konu bitmiştir. Volkan yarından itibaren Galatasaray forması giyecektir'' diye konuştu.
Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, ''Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe'den de Ali Bilgin için teklif aldık'' dedi.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.
Kaynak : AA 26.06.2007
helal olsun İstanbul a geldi diye... Yani biz getirdik sonunda... 33senedir Tatile gelmeyen adamın tatile gelmesi tutmadıysa Tabi... Alıcaz inş... Makelele yi... Helal Olsun Beşiktaş alsak da alamasakta...
Ali Bilgin gitmemişmiydi yahu...:) Trabelsi süper oyuncuydu Ajax da iyiydi bayağı... Umarım alır GS...
daha ne kadar rezil edicek bizi bu yonetim bilmiyorum...
Yahu AtamaN Abi o klişe sözdür... İşte görüşücek BJK ile anlaşırsa bizde yoksa Güzel Antalya mızda Tatil yapıp Fransa ya gidicek...
Ztn 40' derece İST... ben bu haberi görümüşüm bi BJK li olarak heyecanlandım... Alamıyoz tn kimseyi bari umutlanak...:)
GALATASARAy tek bir Yirtici forvet lazim!!!
Ne farkeder yahu ordada görüşülebilir... Adam hem tatil hem iş... Yönetim alıcak inş... Adam buralara kadar gelmiş kaçırmıyalım elimizdeN...
Ne diyelim inşallah alırlar... Bu sene Lig çok çekişmeli geçeceğe benzyor...
Makelele Türkiye'ye geldi!
İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'da forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele İstanbul'a geldi.
2 kardeşi ve 3 arkadaşıyla birlikte İstanbul'a gelen yıldız oyuncu Atatürk Havalimanı'nda yaptığı ilk açıklamada tatile geldiğini belirtirken, "Şu an nereye gideceğimizi bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle Antalya'da 7 gün tatil yapacağım" dedi.
Fransız futbolcu, Türkiye'den bir takımdan teklif aldın mı sorusuna ise, "Hiçbir Türk kulübünden resmi teklif almadım. Şimdilik sadece yapacağım tatili düşünüyorum" demekle yetindi. DHA'ya konuşan Makelele karşısında büyük bir basın ordusunu görünce de şaşkınlığını gizleyemedi. Bu arada basın mensuplarının ilgisi üzerine kardeşleri ve arkadaşları öfkelenip bağırıp çağırmaya başlarken, Makelele'nin de yüzünü kapayarak uzaklaştırdılar.
Bu arada İstanbul'a inişiyle birlikte Makelele'nin Beşiktaş tarafının yalanlamasının ardından Schalke'nin gündemine giren Appiah'ın gönderilme ihtimaline karşın Fenerbahçe'nin ilgileneceği gelen haberler arasında.
Adam şu an İST.de görüşme olup anlaşılabilir... Bunu neden bu kadar uzattınızki???
Tamam bişey demedik ya inşallah gelir...
:) Yok yok tamam son msjını görmedim... Aynı anda yazdık... Görseydim yazmazdım ztn son msjımı...Hayırlısı OlsuN...
Ya inş gelir ama adam ztn 34 yaşında gelsen de bişe yapabilecegini sanmam
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...liveira002.jpg
Hedefte bir başka Milanlı!
Milan'dan Ronaldo'yu transfer edeceği haberleri Avrupa'da büyük yankı bulan Fenerbahçe, süper bir santrfor için transfer çalışmalarını sürdürürken, ibrenin Milan'ın yıldızı Ricardo Oliveria'da ağır bastığı belirtildi.
LİG TV'nin haberine göre geçen sezon çok çaba harcayan ancak Milan'ın devreye girmesiyle bu transferi gerçekleştiremeyen Fenerbahçe yönetiminin Ricardo Oliveria'nın İtalya'da mutlu olmaması nedeniyle tekrar umutlandığı belirtildi. Eto'o ile Drogba'ya talip olan Milan Kulübü Asbaşkanı Gallianı de geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayarak, bu sezon sadece Ricardo Olivirea'yı gözden çıkarabileceklerini kamuoyuna duyurmuştu.
Fenerbahçe yönetiminin Brezilyalı futbolcuyla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığı, Teknik Direktör Zico'nun da devreye girmesiyle Oliveria'nın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Sarı-Lacivertliler bu futbolcunun bonservisi için Milan Kulübüyle pazarlığını sürdürüyor.
Fenerbahçe yönetiminin ayrıca Henry'nin transfer edilmesiyle Barcelona'da forma şansı azalan Gudjohnsen'le de temas halinde oldukları belirtilirken, bir süredir adı Sarı-Lacivertlilerle anılan Trezeguet, kulübü Juventus'ta kaldı ve 3 yıllık sözleşmeye imza attı
Yurt içinden de çalışmaları sürdüren Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Topuz için Kayserispor yönetimine yeni bir teklif yaptığı öğrenildi. Sarı-Lacivertlilerin bu futbolcu için 5 milyon doları gözden çıkardığı iddia edildi.
Bu arada Schalke'nin Appiah'la ilgilendiğini resmen açıklamasından sonra Alman basını Ganalı futbolcuya sayfalarında geniş yer verdi.
Lig TV
Oliveira yi alacaklarina semihi oynatsinlar daha iyi..
martins gibi bir forvet lazım hızlı ve buldumu atan ;;)
Kayserispor'un son şansı.Yoksa Mehmet Topuz'a bu para ile bir daha talip çıkmaz..