Ben de öyle düşünüyorum ama bizim yönetim düşünmüyor işte santrafor almayı:).
Printable View
Ben de öyle düşünüyorum ama bizim yönetim düşünmüyor işte santrafor almayı:).
Kalli zaten daha ilk geldiginde solemedi mi haketmeyen hicbir kimseye forma vermeyecegim diye... Fevzi zaten bunu biliyordu. Bence gitmesi cok da iyi oldu. Tamam yonetim Orkun'u almis olabilir ama Kalli calisana formayi veriyor. Formayi ya Aykut kaparsa ne olacak? O zaman Fevzi'nin halinin dusunemiyorum iste. Kafalarini taslara vurur o zaman. Calismadan hicbisey elde edemezsiniz ben bunu bilir bunu solerim.
Müthiş hamle
Yıldız oyuncu için ısrarını sürdüren yönetimin, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a cazip bir öneri yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi.
F.Bahçe, Kayserisporlu Mehmet Topuz ısrarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin, yeni sezon hazırlıklarının başlamasına az bir süre kala yıldız oyuncunun transferini bitirmek için tekrardan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bağlantıya geçtiği öğrenildi. Sarı- lacivertlilerin son bir hamle daha yaparak, Mamur'a "Mehmet Topuz'un bonservisi için 5 milyon dolar vermeye hazırız" dediği belirtildi. Şimdi sarı-kırmızılıların cevabı bekleniyor.
BİR ZAM DAHA...
F.Bahçe'nin, böyle cazip bir teklif yapmasına rağmen Kayserispor'un bunu kabul etmemesi halinde 5 milyon doların biraz daha üstüne çıkabileceği de gelen haberler arasında. Günlerdir sarı-lacivertli kulübün gündeminden düşmeyen Mehmet Topuz'un da F.Bahçe'ye sıcak baktığı biliniyor. Sarı- lacivertliler, Kayseri'den gelecek olumlu habere kilitlenirken, bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.
FotoMaç
Orkunda kendine oldukça güveniyor ve iyi de bir kaleci G.Saray'ın kalesi bu sene 2 yetenekli Türk'ün elinde olacak...
Sivasspor kadrosuna katmak için uzun süredir uğraştığı Ze Kalenga ile prensip anlaşmasına vardı.
Pazartesi günü İstanbul’a geleceği belirtilen Angolalı oyuncuyla tüm şartları konuşacak olan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Azerbaycan’ın Khazar Lenkoran takımında forma giyen Ilgar Kurbanov’u da renklerine bağladı. Sivasspor, 100 bin dolar bonservis bedeli ödenen genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalarken, Gençlerbirliği’nde oynayan Sedat Yeşilkaya için de çalışmalarını sürdürüyor.
Beşiktaş Nasıl Oynayacak?
1 Rüştü ile kale emin ellerde. Sağ beklerinde de Serdar var. Geçen sezon orta saha yeterli olmadığı için her hızlı topta rakiple karşı karşıya kalıp düzenleri bozulan ve Tigana'nın garip ofsayt taktiği yüzünden şaşkına dönen Toraman-Zan ikilisi bence bu sene daha iyi performans gösterecekler ama oraya 1 takviye daha gerekli olacak. Sol kanadın arkasında Üzülmez, onun önünde Tello iyi bir ikili oluşturacaklar.
2 Orta alanın ortasındaki Cisse ve Rico da birbirlerini iyi tamamlayacaklar. Delgado'ya bu düzende yer bulmak zorlaşacak. Delgado-Rico aynı anda oynayamayacak. Orta 4'lünün sağ kanadı ise bence Mehmet Yozgatlı'nın olacak. 2 kanat, Nobre ve Bobo'ya yağmur tarzında ortalar yapacaklar ve bence Kartal bu sene maç başı ceza alanına orta sayısı bakımından 25'in altında kalmayacak. Bu sayede de, Türkiye'nin Fener'de oynadığı sırada kaleye 6 metre mesafe içinde en çok gol atan adamı olan Nobre, ligimizde iç saha maçlarının en çok gol atan adamı olacak.
Dr. Gürkan KUBİLAY
G.Saray Nasıl Oynayacak?
1 Kaleyi sanırım Aykut alacak. Orkun da iyi kaleci ama ben Aykut'u daha şanslı görüyorum. Sağ bek yok .Sol beki aylar önce kimsenin haberi yokken yazdığım Volkan kaptı. Stoperlerden biri kesin Servet olacak. Diğeri tamamen EUROduygusal!!! bağlantılardan sonra belli olacak. Ama görünen o ki; Bouzid ile Servet ikiz kuleler olarak görev yapacaklar. Bu durum da G.Saray; Lincoln, Servet, Bouzid, Hakan Şükür 4'lüsü sayesinde serbest vuruşlar ve kornerlerden en çok gol atan takım olacak.
2 Orta alanın ortası muhteşem oldu. Bence Linderoth-Lincoln ikilisi bu sezonun en iyi orta alanın göbek taşı ikilisi olacak. Forvette ise 2 yıldır Türkiye'nin en çok gol pozisyonuna giren oyuncularını barındırdığından zaten sorun yok. Orta sahanın sağ tarafına kesinlikle Sabri yerleştirilmeli. Adam alınmayacaksa sol kanat da Arda'nın olmalı. Dolayısı ile Cimbom bu sayede hem 4-4-2 oynayacak hem de Linderoth'u tek ön libero kullanıp 4-1-3-2 taktiğine kolayca dönebilecek.
Dr. Gürkan KUBİLAY
Yakın kaynaklara göre bende onların yalancısıyım Martins ile 12 milyon dolara anlaşılmış para vodafone ve d smart karşılaşmış ama dedim ya bende onların yalancısıyım ama bu kaynak güvenilir dedi bakalım önümüzdeki günlerde belli olucak hayırlısı diyelim umarım gelir...
sağ bekte bence uğur var ona şans verilmeli artık şimdi oynamıcakta kim onucak? ayrıca orhanı yollucaklarına sağ beke oynatabilrerdi..
Boumsong diyordu bu akşamki haberlerde Boumsong gelebilir
Song'un yanında Servet kesinlikle oynamamalı..Sağ bekte genç Uğura daha fazla şans verilebilir..Orhan Ak da kadro genişliği açısından takımda tutulmalıdır.
Mantins haberine de sadece iyi niyetle hadi bakalım diyebilirim..:)
bakalım bende pek ihtimal vermiyorum duyduklarımı söyledim ilerleyen günlerde belli olur bizede hayırlısı demek düşer
Arsenal almak için uğraşıyordu Martins'i
hayırlısı Fatih Tekke ile ilgileniyormuş Trabzonspor büyük ihtimal kiralık gelicekmiş
Brezilyalı Lima, İsviçre kampına yetiştirilecek
Santrfor arayışlarına iyice hız veren Galatasaray, Lima'nın transferini mutlu sonla noktalamak üzere... Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Botafogo'nun her şeyi durumundaki 22 yaşındaki Lima ile yaptığı dördüncü görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya vardı. Brezilyalı forvetin, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre kampına yetiştirileceği sızan haberler arasında.
http://img412.imageshack.us/img412/9791/canceleexz8.jpg
Shot at 2007-06-30
collin kazım ve ali bilgin varken sağ açık alınacağını sanmıyorum.sağ bek ve pivot forvet alınmalı
Transfer yabancı kontenjanı netleşene kadar askıya alındı..
Song'a yeni görev
Galatasaray'da Rigobert Song'un görev bölgesi değişiyor. Teknik patron Feldkamp'ın, pazartesi günü İstanbul'a gelerek takıma katılacak olan Kamerunlu futbolcuyu savunmanın sağ tarafında oynatmak istediği belirtildi.
Yeni sezonun kadrosunda düşünülmeyen Cihan'dan boşalacak sağ tarafta Song'a görev vermek isteyen Alman hocanın, tecrübeli oyuncunun daha önce Liverpool, Lens, Metz ve Westham takımlarında başarıyla forma giymesi nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
nıhayet su adamı sag bekte oynatmak birinin aklına geldi
Bu arada saviolada cok büyük gelişmeler varama malesef kontejan dolu federasyon sürekli erteliyor
Bencede sağ bek alınması lazım bir tane
Uğur Kavuk sağ beke alınabilecek en iyi oyuncu şu anda
Servet ilk 11de oynayacak anlaşılan..:)
Mustafa goğan gitti dediler ama adam kampta hala :)
Oynasın.. İşe yarar bence. TSL'den bir takım Sheva'yı getirmedikçe Servet'le devam :D
NavaRRo mu? Boumsong mu?
Son noktaya gelindi
Edouardo Cisse’yi renklerine bağlayıp ön libero transferini çözen Beşiktaş, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine defans oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Yeni sezonda savunmayı sağlama almak istediklerini ifade eden Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. Sevilla’nın kaptanı Javi Navarro’yla ciddi şekilde ilgilendiklerini belirten Kolot, “Ayrıca Juventus’tan ayrılmak isteyen Boumsong da gündemde” dedi.
‘Kampa kadar bitecek’
Stoper transferinde son kozlarını oynadıklarını ve şimdi oyunculardan yanıt beklediklerini dile getiren Kolot şöyle konuştu: İlgilendiğimiz oyuncular; Navarro ve Boumsong çok tecrübeli ve yetenekli isimler. Kısa süre içerisinde futbolculardan yanıt gelmesini bekliyoruz. Hedefimiz yurtdışı kampına kadar transferleri sonuçlandırmak. Şampiyonlar Ligi ön elemelerine tam kadro olarak katılmak istiyoruz...
Navarro daha faydalı olur bence
Bu iki oyuncudan biri alınacaksa kesinlikle Navarro olmalı derim ben.
Servet için Sheva gerek yok Bosna lı bir forvet de yeter... 11'de oynarsa vay haline GS niN...
Song'un sağda oynaması bizi faydalı olur
Forvete Saviola gelse süper olurdu yahu:)Şu fedarasyon kararı bir türlü açıklamadı gitti:(
Kezman Bey uzun forvet istiyor ama Saviolayı bende düşündüm bonserviside elinde yıllık 4 4,5 milyon euroya gelebilirdi
Song ofansa yardımcı olamayacak ama buda sorun olabilir
bence hoca erkan ferini o mevkiye hazırlamalı
bence de saviola gelse süper olur hem hızlı hem de pres yapan bi forvet