Video sonuna dogru Ugurun 'kartal pencesi' haraketine ne demeli :D
Printable View
Video sonuna dogru Ugurun 'kartal pencesi' haraketine ne demeli :D
çArşı grubu yaptığı açıklama ile E-Bilet projesini protesto amacıyla maça girmeyeceğini açıkladı.
İşte budur.
Gökhan Töre'nin son durumu nedir? Sırtından vurulmuş sanırım gece kulübünde.
Önemli Bir Şeyi Yok Bugün Çıkabilirmiş Hastaneden
Beşiktaş için ne hafta oldu öyle. Taraftar protestosu, Ersan'ın sakatlığı, Ömer'in trafik kazası derken şimdi de Gökhan'ın silahla yaralanması...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ilahli-saldiri
Geçmiş olsun Gökhan.
Mekanda sadece Gökhan Töre değil,başka oyuncularımız da varmış.Saat 11'de antreman var,bizimkiler sabahın 5'inde gece kulübünde eğleniyorlar.Bu nasıl profesyonellik anlamıyorum.Bazı şeyler kesinlikle tesadüf değil.Yönetimin ağırlığını koyması lazım.Şurada 4 hafta kalmış ve hedef olarak çok önemli bir fırsat var önümüzde.Olacak işler değil bunlar.Ayrıca Gökhan'a geçmiş olsun.Allah korumuş,ya başka yerine isabet etseydi o kurşun?
Büyük geçmiş olsun Gökhan Töre'ye. Anladığım kadarıyla mekanda Gökhan dışında da birçok futbolcu varmış. Yani bu durum, diğerlerinden birinin de başına gelebilirdi. Talihsizlik olarak görüyorum ben mevzuyu; ama bundan sonra tekrarı yaşanırsa da en ağır ceza verilmeli kesinlikle. Futbolcu da biraz dikkat etmeli hayatına.
Bu arada, konusu açılmadan düşüncemi belirtmek istiyorum. Sivasspor maçı çok zor geçecek, bizim onca eksiğimize karşın (Holosko, Sivok, İsmail, Motta, Veli, Jones, Ersan, G.Töre... Kadro dışı kalanları ve uzun süredir oynamayanları saymıyorum bile), hiçbir eksikleri yok bize karşı ve Sivas da hedefi olan bir takım, kaldı ki. 1 puanı ben hanemize kazanç olarak yazarım şahsen, Konya'daki gibi bir facia olmazsa tabii.
Kadro da mecburen böyle olacak sanırım:
Tolga
Serdar - Dany - Pedro - Uğur
Atiba - Necip
Pektemek (Kerim) - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Yedeklerde 3-4 kişi anca çıkarabiliyoruz. Anlaşılan, A2 takviyeli bir kadroyla gidilecek Sivas'a.
NOT: Yazarken içim daraldı. :(
Beşiktaş'tan Türk futbolu adına TFF'ye tarihi bir çağrı geldi... Siyah-beyazlılar, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçındaki cezasının kaldırılmasını ya da ertelenmesini talep etti.
Şu kardeşlik işini biraz fazla abarttığını düşünüyorum kulüplerin.Tabi ki dost olmak,birbirlerine köstek olmamak vs güzel şeyler.Ama sonuçta siz ezeli rakiplersiniz.Son 2-3 senedir yaşananlar kulüpleri bu kadar yakınlaştırmış olabilir fakat elbet bu dönem geçecek ve bu ebediyen sürmeyecek.Şahsen benim kulübüm ezeli rakibimle ilgili böyle bir açıklama yapsa (söyledikleri %100 doğru da olsa) ben rahatsız olurdum.Herkesin düşüncesi farklı tabi 2 takımın taraftarı da bu durumdan memnunsa bize laf söylemek düşmez.
He tabi bir de matematiksel olarak mucize bile olsa Beşiktaş'ın şansı devam ediyor şampiyonluk için.O da ayrı bir konu.
Malumun ilanı olmuş resmen. Büyük talihsizlik.
Bence güzel bir açıklama bizde futbol kültürü olmadığından biraz garipsenebilir ama olması gereken bu. Futbol her zaman var. Bu sene başaramazsın seneye şampiyon olursun sonuçta ölüm kalım meselesi veya Dünyanın sonu değil. Büyüklük de bu kupalarla olmaz yenilgiyi haz etmek ve kabullenmekle olur. Bugün tebrik eder yarın aynı amaçlar için tekrar mücadele edersin her şey aslında bu kadar basittir.
Tabi sözün başında söylediğim gibi Futbol Kültürü varsa bunlar oluyor lakin mevcut Kaos Kültürü çoğu şeyin önüne geçiyor maalesef.
Bence Beşiktaş art niyetli,bundan önce ki kutlama rezaletlerini bildikleri için bir rezalet daha çıksın diye böyle bir öneri sunmuşlar :n:
Valla umrumda değil isteyen istediği gibi davranabilir,bana göre güzel de bir hareket ancak ve ancak Beşiktaş'tan beklenebilir bir hareket.Ne Galatasaray Fenerbahçe için ne de Fenerbahçe Galatasaray için böyle bir öneri de bulunmaz.
Bu konuda egolarım ya da ön yargılarım yok. Dostluktan kimseye zarar gelmez, düşmanlıktan ve laf dalaşından gelir ve antipati doğar. Mesela GS bizim açıklamamıza cevaben bi açıklama yapmış. gsli bi ynetici daha doğrusu. Ne alaka? :)
Çarşı ve UltrAslan'da tepki göstermiş.
Harbiden o Gs'li yöneticinin acıklaması nasıl bir sacmalıktır.Talimatlar neticesinde verilen bir ceza yoksa gündemimize alırdık filan demis.Federasyon baskanı mı bu adam gündemine almak ne alaka ? Futbolu kızıstıranlar kendini belli ediyor işte.Tebrik ediyorum Bjk'yi umuyorum böyle acıklamaları daha çokca görürüz.Sacma sapan yönetici atısmalarına alıstıgımız Türk futbolunda böyle acıklamalar insanın yüzünü güldürüyor.Buna tepki gösteren de art niyetlidir.Bjk'nin sampiyonluk sansı var nasıl böyle bir acıklama yapıyor deniyor adamlar Fb sampiyon olacak dememis ki oynanacak maç sampiyonluk maçı kazanır veya kaybeder ama seyirci olsun demisler.İlla farklı bir noktaya cekilmeye calısılıyor.
Buna destek verip neden derbide az seyircimiz vardı diyen Beşiktaşlılar olması garip. Dönem dönem bu şekilde "yancı" gibi takılan başkan ve yöneticilere destek verip sonra da Beşiktaş 3. büyük olarak gösterilmek isteniyor demek daha da garip.
Ayrıca dostluk elbette olsun da bu açıklamada ciddi mantık hatası da var. Diyelim ki Fenerbahçe'nin cezası ertelendi, Fenerbahçe hem o maçı hem de deplasman maçını kaybetti ne olacak, yine mi ertelenecek?
Bizim hangi yönetici ne demiş bilmiyorum, ona ne oluyor ve gereksiz lafınıza ise peşinen katılıyorum. Tıpkı Beşiktaş'ın yaptığının gereksiz olması gibi.
Yönetime geldiği günden beri taraftarına bir gram destek vermeyen başkan, kalkıp fenerin şampiyonluk kutlamasını düşünüyor. Yakında aziz'in yerine ben yatarım derse şarşırmam..
Gerçekten Beşiktaş'ta art niyet arayanlara şaşıyorum.Ortada 100 yıllık dostluk adına ne zamandır göremeyeceğimiz bir açıklama yapılmış siz hala bunun altında bir bit yeniği arıyorsunuz ya helal olsun size !
"The Fellowship Of The 3rd July"
Melo olayında ortalığı ayağa kaldıranlar, biz olsak affetmeyiz kovarız diyenler şimdi göstermelik para cezasıyla olayı geçiştirmenin peşindeler. Hani niye kovmuyorsunuz alemcileri? Nerede o etik değerleriniz?
Kimse kusura bakmasın, Süleyman Seba sonrası Beşiktaş'ın ne duruşu kaldı ne tutarlılığı. Tribünlerde ırkçı hareketler, sahaya inmeler, engelli basketbol maçında saldırmalar ve daha nicesi...
Üstüne şu son açıklama da tarihi bir çirkinliktir başka bir şey değil. Dostlukla, fair play ile uzaktan yakından alakası yok. Zorunlu bir şekilde kendiliğinden oluşan 3 Temmuz kardeşliğinin sonucudur.
TFF Aziz Yıldırım - Yıldırım Demirören koalisyonuyla yönetiliyor, Beşiktaş - Fenerbahçe birlik olmuş. Bu şartlarda Galatasaray gene iyi mücadele ediyor helal olsun ne diyeyim.
Cok gereksiz bir aciklama olmus.
Rize'nin gunahi ne ? Belki Rize bayan taraftarlar onunde oynadigi zaman baski altinda olmayacak. Niye onlarin puan veya puanlarina engel olunsun ?
Ben bu açıklamadan bizim yönetimin seneye S.Saraçoğlu stadıyla ilgili bir beklentisi olduğu sonucunu çıkarttım şahsen.Yoksa durduk yere bu tarz bir açıklama yapmanın ne gereği var.Bize ne yahu rakibimizin şampiyonluğunu taraftarıyla kutlayıp kutlayamayacağından.Hem de kalkıp resmi siteden açıklamalar falan.Bir demeç esnasında sorulduğunda söylense hadi bir nebze anlaşılır.İşin özü fair-play falan hikaye.Anlarız ileride altında ne yattığını.
Azcık dışarıdan bakayım dedim. Şu an durumumuz 3 çocuktan ikisi yakınlaşıp dost olur da üçüncü onları kıskanır ya; aynı o durumdayız :D
Aynı yolun yolcusu iki takım. Yakınlaşmaları şaşırtmamalı. Biz onları bırakıp kendi yolumuza bakmalıyız. Artık birbirlerine ne söylerler, ne yaparlar bilemem. Ne zaman ligi etkileyecek bir açıklama olur tepki gösterilir ama bize ne Fenerbahçe'nin stadının açılıp açılmamasından. Zaten adamlar şampiyon olmuş ha bu maç kutlayacaklar ha sonraki; açılsa ne olur açılmasa ne olur. Açılmasa boş statta da kutlamayacaklar. Kadın ve çocukları niye kimse saymıyor anlamıyorum. Sanki ikinci sınıf vatandaşlar. Açıklamada Galatasaray'a dokundurulan bir şey de yok zaten.
Bu bir saniye küfür olsa bile saha kapama cezası kulüplerin başını yakacağı belliydi. İşine geldiği zaman 'sene ortasında kural değiştirilmez' diye bas bas bağıranlar keşke bir girişimde bulunsaydı. Ya da bizim yönetim bir girişim başlatsaydı. Ya da koskoca 18 takımdan biri bu cesareti gösterebilseydi. Ancak ara sıra çıkan sesler dışında hiç ciddi bir açıklama/girişim okumadım/duymadım. Ha kötü mü oluyor, bilemem. Bugüne kadar böyle ciddi cezalar vermedik(en azından yakın geçmişte hatırlamıyorum) bir türlü küfür bitmedi. Belki böyle keskin cezalarla biter. Ben şahsen karşıyım taraftarsız maçlara ama belki bu sancılı süreç sonunda küfürsüz maçlar izleyeceğiz. Her şeyin hayırlısı artık bekleyip görelim.
Fikret Orman'ın saçma sapan açıklamalarını değerlendirip Beşiktaş ailesi ve taraftarına laf sokma çabalarında bulunmayın. Gerçek Beşiktaşlılar geçmişi unutmadığından dolayı onların düşüncelerine kafa yorun boşverin fikreti bir kaç yıla gider yine biz taraftar kalacak.
Bu olayı normal karşılayan bir ben varım sanırım :icon_biggrin: Bence fazla büyütüyorsunuz. Gereksiz polemik konusu.
Bu gözler 'kupa sizin lig bizim' diyenleri gördü. Bu açıklama onun yanında hiçbir şey.
Ama tabii bu açıklama aşırı saçma ve gereksiz. Bizim kutlamamız neden Beşiktaş'ı ilgilendiriyor yahu. Saha içindeki dostluk rüzgarları başka bu açıklamalar başka. Saha içinde gerginlik olmaması adına çok güzel de saha dışına varınca gereksiz oluyor. Bu takımlar ezeli rakip, dost olamazlar.
Fenerbahçe'nin diğer kulüplerle dostluk çabalarına anlam veremiyorum. Eskisi gibi olmalıyız, bizi sevmemelililer. Hele ki; 3 temmuzda şampiyon trabzonspor diye açıklama yapan bir taraftar grubunun takımıyla hiç işimizin olmaması gerekir.