Kewell icin Dünya Kupasindan sonra karar verilcekmis.Kewell bni dünya kupasinda izleyin Gs de futbolu birakmak istiyorum ne kadar para verirseniz verin demis gercekten helal olsun ins tekrar formamizi tekrar giyer.
Printable View
Kewell icin Dünya Kupasindan sonra karar verilcekmis.Kewell bni dünya kupasinda izleyin Gs de futbolu birakmak istiyorum ne kadar para verirseniz verin demis gercekten helal olsun ins tekrar formamizi tekrar giyer.
Kewell geri alınırsa çok sevinirim valla..
2 senedir basında adı çıkan yabancı oyuncu almadık, süprizler hep gece oldu sabah kalktık transferleri gördük. Adnan Sezgin yabancı oyuncu işine el atmazsa yine iyi transferler gelecektir.
el attı bildiğim kadarıyla :D Haldun Üstünel artık yurt dışında görüşme yapmayacak diye haber okudum :D
Görev Sezgin'in!
11 Haziran 2010 Cuma * 08:34
Başarısız geçen sezonun ardından özellikle yabancı futbolcuların performansları yüzünden operasyon kararı alan ve kadroda yeniden yapılanmaya giden Cim-Bom’da, Üstünel’in artık yurt dışında temaslarda bulunmayacağı bildirildi
O zaman yandık işte. Yaşasın Bouzid...
Allahım yarabbim ..
Yaptığı transferlerde başarılı olduğu görülmüş mü bu adamın..Başarısızlığın faturası Haldun Üstünel'e kesildi .. Hele ki bu son Stoch olayı..
Adnan Sezgin çok yanlış bir tercih çok...
Kaleci de alınmayacakmış.Her maç gol yeyen bir takım zaten bu.Güzel bir kaleci şart bence.Haldun da yapmayacakmış transferleri.Oh ne güzel oldu.
Kimse bu kadar cabuk umitsizlige kapilmasin , bu sezon transfer konusunda iyi is cikaricaklarini dusunuyorum , Rijkaard'in ilk seneside degil artik ona danisilmadan hic bir oyuncu alinmiycak , ruhu olan savasicak 3-4 adam yeterlidir bu takima
Sezgin hancı ,Rijkaard yolcu olduğu sürece değişmeyecek gibi görünüyor yanlış transferler zinciri..
Avustralyalı oyuncuyu satış listesine koyan Blackburn Rovers ile görüşmelere başladığı ileri sürülen sarı-kırmızılı kulübün, Emerton için 2.5 milyon avro'yu gözden çıkarttığı ifade edildi. Galatasaray, sağ kanatta süratli futbolu ve müthiş enerjisiyle dikkat çeken oyuncunun transferini bitirmesi halinde Neill ve Kewell'dan sonra 3. Avustralyalıyı kadrosuna katmış olacak.
Kaynak : Spor iks
B Avustralya'lı sevgisi de nerden çıktı anlamıyorum. Adam gelmiş 31 yaşına. Sen git genç ve potansiyelli oyunculara yönelsene. Hayret bişey ya.
Sağ kanatta gücü tükenmeyen bir Keita var.Artık sol tarafa oyuncu düşünseler.
Şimdi şöyle de bakmak lazım olaya Haldun Üstünel devre arasında 2 tane yanlış transfer yaptı.Biri kesinlikle JO ALVES'tir ki bu oyuncu o kadar da göze batacak bir oyuncu değildi.Sonuçta CSKA Moskova dan Man City ye 17 M EURO YA transfer olmuş.Tek sorun UEFA da oynamayacak olmasıydı.Diğer yanlış sayılabilecek transfer ise,Giovanni Dos Santos'tur.O da ne zamandır oynamıyordu ve yeteneğini zaten biliyoruz.Herkes biliyor.
Değişik bir açıdan bakarsak bu olaya,bu iki transfer Linderoth ve Nonda nın sözleşmelerinin feshedilmelerine neden oldu.Linderoth a tamam;ama Nonda gidince takımdan Atletico Madrid maçına forvetsiz çıkmak zorunda kaldık.Böylece Uefa dan elenmiş olduk.
Nonda güzel oynar mıydı bilmem;ama en azından hava toplarını alırdık.Hadi o da olmadı hiç forvette oynamamış bir oyuncu koymak zorunda kalmazdık.
Hepsini bir kenara bırakırsak,geçen sene yaz dönemindeki transfer sezonunda Haldun Üstünel son gün bir yabancı forvet oyuncusuyla anlaşmıştı.(Hatırlarsanız 7 yabancı futbolcuyla bitirmiştik o transfer sezonunu)Fakat bu transferi Frank Rijkaard istememişti.Bunun nedeni de bu transferi gereksiz görmesiydi.Yani Atletico Madrid maçında forvetsiz oynamamızın bir nedeni de buydu.
Şimdi Adnan Sezginden bahsediliyor.Adnan Sezgin Thomasları,İnamotoları gibi oyuncuları yıldız transferler olarak gösterilmesinin yanı sıra Skibbe gibi bir teknik adamı da Galatasarayın başına getirmişti.Tamam çok kötü bir hoca değil kabul ediliyorum,ama Ali Sami Yen de alınan 5-2 lik mağlubiyetle nasıl gönderildiğini ve Bülent Korkmaz ın gelip,ligi nasıl 5.bitirdiğimizi hatırlayın.Zaten bu yanlışlardan dolayı yabancı transferlere Haldun Üstünel bakmaya başladı.
Gelin ikisinin aldığı adamların bazılarını karşılaştıralım
Adnan SEZGİN-- İnomoto , Thomas , Skibbe
Haldun ÜSTÜNEL-- ELANO , NEILL,RİJKAARD
Peki ikisininde yaptığı hataları karşılaştıralım.
Haldun Üstünel,devre arasında gereksiz iki transfer yaparak Uefa da elenmemize neden oldu.(O penaltı pozisyonunu saymıyorum...)Ligi 3.bitirdik.
Adnan Sezgin,kalitesiz yabancı oyuncuları alarak ligi 5.bitirmemize neden oldu.
VE DE ŞİMDİ YAŞANAN STOCH VAKASI...
Adnan Sezgin Stoch un bonservisini düşürmeye çabalarken,aradan Fener geliyor 2 günde bitiriyor transferi kamuoyunu hayırlı olsun hadi bakalım deniliyor.Haldun Üstünel baksa bu genç oyuncuyu kesin alacaktık.Eminim bundan.Şu örnekten bile Galatasaray'ın ne kadar büyük bir yanlış yaptığı ortada...
İyi günler dilerim...
Haldun Üstünel kafasına göremi yaptı o transferleri? Yanlış yapmışlar eğer Haldun Üstünel'e boykot koydularsa :D
Galatasaray, Grella'dan vazgeçti!
Yıllık 1.5 milyon Euro da indirime gitmeyen Avusturalya'lı oyuncudan vazgeçildi. Sık sık sakatlanması ve aşırı sert oyunu tercih etmesi Galatasaray'ı geri adım attırmak zorunda bıraktı.
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...usu-elano.html
31 yasındaki oyuncuya 1.5 Milyon Euro fazlaydı zaten , Stoch'da bu parayı vermedik diye Fener'i tercih etti.
Daha uygun daha karlı transfeler yapacaktır Galatasaray yönetimi.
Adnan Sezgin yabancı transfere el attı diye korkmayın, Galatasaray'ın artık hataya tahammülü kalamadı hem yönetimin hem taraftarın..Bu doğrultuda yıldız değil de daha çok takıma faydalı olacak adamları alacaktır yönetimimiz kimsenin kuşkusu olmasın..
Yahu benim anlamadığım tamam Haldun Üstünel devre arasında 2 yabancı getirdi, Joao Alves en büyük yanlış oldu tamam ama bu adamları Haldun Üstünel Florya'ya gelip "Size 2 adam getirdin alın" demiyor ki.. Haldun Üstünel'e oyuncular söyleniyor o da gidip görüşüyor. Haldun Üstünel Galatasaray'ın yapılamaz denilen transferlerini yapmıştır Türkiye'ye de üst düzey oyuncular getirilebileceğini ispatlamıştır.. Şimdi çıkıp biz bu adamı günah keçisi mi yapıyoruz? O zaman bize yazıklar olsun...
Yabancı sınırlamasının da etkisiyle Kewell takımda kalacak şeklinde haberler görmeye başladım. Umarım doğrudur, Harry futbolu Galatasaray forması altında bırakmalıdır.
Yarım saat sonra sözleşme imzalasınlar Kewell'la..
Ya şimdi ha Haldun Üstünel ha Adnan Sezgin kafasına göre almıyorlarki admaları? teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer yapıyorlar..Yoksa bizmi yanlış biliyoruz? açıkcası kim alırsa alsın görevi adam gibi bi adam getirsinler onu istiyor taraftarımız..
Yıldız istemiyoruz artık, gelen oyuncu faydalı olsun da. Capone 90'lı yıllarda geldiğinde kim tanıyordu? Savaşçı bir defansif orta saha lazım. Fakat Galatasaray transfere Topal'ı sattığından daha fazla para vermeyecek. Sözleşmesi bitmiş oyunculardan da kaç tanesi kaliteli bilmiyorum. Ribery'de olduğu gibi biz her zaman az para ödeyerek veya para ödemeden yıldızları alacak güçteyiz. Bir çok ülkede lobimiz var. Transferde sabırlı olmamız lazım. Rakipler iyi transferler yapabilir ama bu bizden iyi olacakları anlamına gelmez. Birbirine uyumlu oyuncular alabilirsek ve kafası rahat bir Arda ile çok iyi oluruz. Adnan Polat Arda'yı satmayacağını söylüyor zaten. Avrupa'nın büyük liglerinin büyük takımları dışında hiç kimseye satmam diyor. Büyük klüpler de henüz bir teklif yapmış değil.
Rota Kazım Kazım
12 Haziran 2010 Cumartesi * 09:42
Stoch’u ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasarayımız, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle temasa geçti.
http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif Stoch'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasarayımız, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle temasa geçti. Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kazım Kazım'ın peşinde olduğu iddia edildi
Webaslan.com
Rövanş nasıl oluyor bu yahu, verir 5 milyon bonservis bedeli, alır Kazım'ı. Fenerbahçe'den bonservisiyle oyuncu almayı rövanş olarak düşüneni hiç görmemiştim.:p
Haberin sallama olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna yorum yapmaya gerek yok bence Seko..
Aman diyim sakın! :(
Delinin biri taş atmış yine kuyuya.