Zaten Tuncay son vuruşlarda biraz daha iyi olsa Boro yerine Chelsea'da oynardı abi. :)
Printable View
Zaten Tuncay son vuruşlarda biraz daha iyi olsa Boro yerine Chelsea'da oynardı abi. :)
http://www.p2parea.com/tnys.gif
Deco'ya Chelsea forması yakışmış.
http://www.ntvspor.net/modules/pl/
Zidanenin yeri dolmaz zaten nasride ayrı bir süper zaten
belki arsenal'in yeni pires i olabilir tabi daha çok yolu var henüz çok genç.zidane ise imkansız,merak etme nasri sana zidane diyen yok fransız medyasının benzetmesi sadece.
Tuncay ne yapmış öyle yahu.Süper dönmüş gerçekten.
Zidane yeşil sahalardan geçmiş en iyi 10 isimden biridir bence. Nasri yerinde olsam burnum havadan inmezdi :zuhaha
Matterazzi'ye kafa atsın o zaman Zidane'a benzetirim.:) Tarzı Zidane'a benzemiyor ama.
daha çok yolu var zidane olmak kolay değil . zaten boyle ülkelerde kim çıksa benzeticek birini bulurlar . bence zidane'a benzeme kendin ol ;) zidane olunmaz tabi o da ayrı
Ben hiç bi zaman Nasri'yi sevmedim.. Yani oyun tarzını sevmedim ve oyun içinde çok fazla etkin olduğunu düşünmüyorum.. Buna binaen diyorum ki bu adam zizou'nun yanına yaklaşamaz bence..
Golcüsü Berbatov'u kadro dışı bırakan ve yolları ayırmaya hazırlanan Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'un, Euro 2008'in en dikkat çeken oyuncularından olan Rus Milli golcü Roman Pavlyuchenko'nun transferini bitirdiği açıklandı.
Spartak Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, Uefa'nın Rus internet sayfası uefa.ru'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Moskova'ya geri döndüm ancak Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'le oynanacak maçta yer almayacağım. Tottenham'a gideceğimi doğruluyorum. Herşey çok hızlı gelişti ve Spartak'taki takım arkadaşlarıma elveda deme zamanını bile bulamadım. Umarım, Kiev'den döndükleri zaman bu isteğimi gerçekleştirebilirim. Şu an vize işlemlerinin bitmesini bekliyorum ve gerekli prosedürler tamamlandığında İngiltere'ye gidip resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Henüz teknik direktör Juande Ramos'la görüşmedim ancak en yakın zamanda beni arayacaktır. Benimle ilgilendiğine çok eminim.İngilizce öğrenmek için özel bir öğretmen tutacağım ve zaten eşim az da olsa bu dili konuşmayı biliyor. Benim için fazla bir problem olmaz."
Spartak Moskova kulübü basın sözcüsü Eduard Nisenboim ise yaptığı açıklamada, "Şu anda transferin bitmesine çok yakınız demeyi tercih ederim. Şu an için resmi imzalar atılmadı ve sadece İngiliz kulüple prensipte anlaşma sağladık" dedi.
Bu arada, Bulgar yıldız Berbatov'u Manchester United'a satmaya hazırlanan Tottenham'ın, Pavlyuchenko'nun bonservisi için Rus kulübe 12 Milyon Pound'luk bir ödeme yapacağı iddia edildi.
Euro 2008'in flaş takımlarından olan ve yarı finale kadar yürüyen Rusya Milli takımının en dikkat çeken oyuncularından olan Pavlyuchenko, turnuvadaki 5 maçta da görev almış ve 3 gol atmayı başarmıştı.2003 yılından beri Moskova temsilcisinin formasını giyen Pavlyuchenko, 2006 yılında kaydettiği 18 golle Rusya Premier Lig'i gol kralı olarak tamamlarken, ertesi sezonda da 14 kez fileleri havalandırarak, FC Moskova'lı Roman Adamov'la birlikte zirveyi paylaşmıştı.Spartak'ta toplamda ise 145 maçta 75 gol sevinci yaşayan Pavlyuchenko, Milli takım forması altında ise 21 maçta sahaya çıkmış ve 9 gol atmıştı.
maçkolik.com
Bomba transfer gerçekten.
Berbatov'un performansını yakalayamaz Tottenham büyük kumar oynuyor
İyi transfer gibi gözüküyor. Rus ligi ve İngiltere ligi benziyor birbirine, çok uyum sorunu yaşamaz...
Zaten futboL stiLLeri oLarak hemen hemen Berbatov iLe aynı gibiLer. Roman sadece Berbatov un biraz daha hızLı versiyonu diyebiLiriz.
Kesinlikle Keane'i aratmayacak, hatta ondan kesinlikle daha etkili olacak bir oyuncu. Çok uzun, topsuz alanda çok hareketli, üstüne bir de hızı çok iyi. Tottenham bence yılın en iyi santrafor transferini gerçekleştirdi.
çok güzel transfer.Berbatov ile iyi ikili olabilirlerdi ama güzel fiyata o da satılsın gitsin.
Çok iyi bir transferde Berbatov'un yerine olmasaydı daha iyi olurdu..
Shaun Wright-Phillips açıklanmayan bir bedelle City'e geri döndü. Oyuncu 4 yıllık kontrat imzaladı.
İngiliz milli oyuncusu, Robinho'nun takıma katılmasıyla eski takımına geri döndü. Wright-Phillips ile sabahleyin yapılan sağlık kontrolünden sonra 4 yıllık sözleşme yapıldı. Futbolcunun ücreti konusunda bir açıklama yapılmadı.
Wright-Phillips 3 yıl önce 30 milyon avroya Stamford Bridge'e gelmişti. Takımın resmi sitesine konuşan oyuncu, “Açıkçası geri döndüğüm için mutluyum. Yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi.
Menajer Mark Hughes da oyuncunun gelişinden son derece memnun.
“Onu oldukça beğeniyordum. Takıma geldiğimden beri onu istiyordum. Eminim taraftarlarımızda en az benim kadar heyecanlıdırlar”
Wright-Phillips yarın basın toplantısına çıkacak.
Bi sn Robinho CheLsea mi gitti :S
PES'te az gol atmazdım Wright'la :D City iyi bir transfer yapmış.
FM'de sürekli olan bu transfer Chelsea en iyisini yaptı satmakla
Robinho ne ara gitti Chelsea'ye ya:S:S:S
Transfer döneminin en sessiz takımlarından biri olan Everton Manchester United'ın şu an sakatlık problemi yaşayan Fransız forveti Louis Saha'yı kadrosuna katıyor.
Kulüpten yapılan açıklamada Saha'nın sağlık kontrolünden geçirileceği ve şartların uygun olması durumunda 30 yaşındaki isim 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Everton kulübünün bu transfer için Manchester United'a ne kadar bir bonservis bedeli ödeyeceği açıklanmadı.
Saha'nın imzası Everton'un transferin son günlerinde kadrosuna kattığı 3. isim olacak. İngiliz kulübü daha önce Lars Jacobsen ve Segundo Castillo'ya imza attırmıştı. Manchester United'da kariyerini bir türlü üst seviyelere çıkaramayan Saha yaşadığı sakatlık problemleri ile akıllarda kalmıştı. United'a 2004 yılında ayak basan Saha geride kalan 3 sezon içinde oynadığı 86 maçta 28 gol kaydetmişti.
Espanyol'un kanat oyuncusu Albert Riera'nın Liverpool'a transferi tamamlanmak üzere. İspanyol oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye uçtu.
İki taraf 26 oyuncunun transferi konusunda anlaştı. Artık Riera'nın Liverpoollu olması için tek yapması gereken sağlıklı olduğunu ispatlamak.
Oyuncunun bonservis bedelinin 10 milyon avro olduğu tahmin ediliyor.
2005-2006 yılının ikinci yarısını Manchester City'de kiralık olarak geçiren futbolcu, Premier Lig'de şansını bir kez daha deneyecek.
15 kez City forması giyen Riera, bir de gol atmıştı.
Everton da futbolcuyla ilgileniyordu fakat İspanyol oyuncu, ezeli rakip Liverpool'u tercih etti.
Arjantinli sağ kanat oyuncusu Pablo Zabaleta, Premier Lig ekibi Pablo Zabaleta ile anlaştı.
BBC'nin haberine göre; Manchester City, Zabaleta'nın kulübü Espanyol'e 6. 45 milyon poundluk bir bonservis bedeli ödeyecek.
23 yaşındaki oyuncunun, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüne imza atması bekleniyor.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Hönk ! Robinho ne zaman Chelsea'ye gitti yav...
Transfer döneminin gözde oyuncularıundan biriydi City defansa bu sene süper transferler yaptı
Saha umarım Everton'da kendisini tekrardan gösterecektir.
Harika futboLcu ama bizim eksiğimiz forvette değiLki.AnLaşıLan Vaughan yine yedek goLcü oLacak.Umarım katkı sağLar ne diyeyim.
Everton için elbette faydalı bir transfer olacaktır
Everton'a Hayırlı olsun
Transfer döneminde ismi bir ara Fenerbahçe için de geçmişti.Daha önce hiç izlemedim,nasıl oyuncu bilmiyorum.Ama Liverpool aldıysa vardır bir bildiği.
Ya of be Rafa sen transfer yapma ya. Hiç anlamıyosun.
Liverpool'un seviyesinin biraz altında olduğunu düşünüyorum
Hayırlı olsun
Liverpoolun şampiyon olması için daha üst düzey isimleri kadrosuna katması gerek
ya bu hafta da Digi Tv'den Premier Lig Maçı var mı ?
Digi-tv nedir yahu ?
spormax veriyor maçLarı.
Evet türksattan izleyenler digi tvden izleyecek maçları
http://www.sporx.com/images/1/33/3048_B_berbatov008.jpg
İngiltere Premier Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon kupayı kaldırma başarısı gösteren Manchester United, Premier Lig takımlarından Tottenham'ın yıldız futbolcusu Dimitar Bertbatov'u transfer ediyor.
İngiliz basınında çıkan haberlerde, Tottenham forması giyen 27 yaşındaki Bulgar futbolcu Dimitar Berbatov'un Manchester United'a transferinin an meselesi olduğu iddia ediliyor. The Guardian Gazetesi, Berbatov'un takımının dünkü idmanında arkadaşlarıyla ve teknik heyetle vedalaştığını ve resmi sözleşmenin her an imzalanabileceğini okurlarına aktardı.
Bu arada Manchester United'ın Fransız yıldızı Louis Saha'yı Premier Lig ekiplerinden Everton'a satnayı kabul ettiği de ifade ediliyor. Louis Saha'nın maliyetinden de kurtulmayı planlayan Manchester, boşluğu da Berbatov'la doldurmak istiyor.
Berbatov'u satarak büyük bir güç kaybedecek olan Tottenham ise Rus yıldız Roman Pavlyuchenko'ya imza attırmanın peşinde. Aylardır süren pazarlıklarda sona gelindiği ve ufak pürüzlerin ardından Tottenham'ın Pavlyuchenko transferinde mutlu sona ulaşacağı vurgulanıyor.
Kaynak : İHA
Arkadaşlar size güzel bir haberim var. :)
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=42209
Şu an Digi TV veriyor Boro-Stoke maçını.