Ligtv artik ne haber yapacagini sasirdi :) Bir Ronaldinho diyorlar sonra Hazard diyorlar simdi Sanchez diyorlar hangisi dogru hangisine inanalim kime inanalim biz :) adam gibi dogru dürüst haber yapan yok su koskoca basinda..
Printable View
Ligtv artik ne haber yapacagini sasirdi :) Bir Ronaldinho diyorlar sonra Hazard diyorlar simdi Sanchez diyorlar hangisi dogru hangisine inanalim kime inanalim biz :) adam gibi dogru dürüst haber yapan yok su koskoca basinda..
Ben söylemiyorumki adam zaten kendisi 2001 yilinda kabul etti kokain kullandigini almanca basin toplantisi var anliyorsan almanca veriyim linki bak.. ayrica kendisi sac örnegini verdi kokain cikincada bir yanlislik oldu böyle olacagini tahmin etmemistim dedi sonrada evet uyusturucu bagimlisiydim kokain kullandim dedi hapise girecekken bir miktar para ödeyerek davayi iptal ettirdi sonra bizim ülkemiz bu adama kucak acti kimse sormuyor daum neden bundesligada takim yönetmiyor diye? adami bundesligada hicbir takim istemiyor sadece Köln'e geri gidebildi simdi Köln'de onu istemiyecek gecen sene birakip gitti diye.. adam birazda bu yüzden fenerde kalmakta israr ediyor.
cris diyolla.
Bir Defoe ismi dolaşıyor gazetelerde vs vs..
İnşAllah doğruluğu vardır bu transferin (:
Hazard da geldiği takdirde mükemmel bir hücum organizasyonu olur.
Hazard - Stoch - Defoe :0:
Hepsi bir arada gelmesi bana göre imkansız :) Kaldı ki Defoe'nin Türkiye'ye uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum.
Defoe'nun geçen seneki performansından sonra geleceği yer TSL olmaz,gelirse şimdiye kadarki en iyi transferlerimizden biri olur.
ABD'li Altidore'u FB'ye önermişler..! Bence 20 gol atar..
http://twitter.com/okay_karacan
Yap pazarlığı, getir Altidore'u Mistaa :}
Metin Şen: Daum'un takımda kalması imkansız. Başkanla görüştüm, gerekirse cebinden verir. TV8
daum fenerbahçenin başındayken bir futbol izleyicisi olarak hiç zevk alacağımı düşünmüyorum galatasaraylı olmamı bir kenara bırakırsam daum kesinlikle kalmamalı fenerbahçelilerinde kalmasını istediğini düşünmüyorum zaten.
altidore mükemmel bir yetenek çok güçlü dengeli teknik biri topa vurmayıda öğrenirse drogbanın veliahtı olabilecek biri.
Metin Şen: '' Başkanla görüştüm, Daum gidecek. Gerekirse tazminatını cebinden verecek. ''
Daum'u göndermek için bir plan buldum :D :D
Hazırlık maçı yapalım Saraçoğlunda Daum takımın başında olsun bilet ücretsiz olsun maç ctesi olsun bakın bakalım Daum nasılda topluyor bavulunu kaçıyor Alamanyalara :D
Daum: Tazminat olarak 2.4 m € istedim ama yönetim bedelsiz göndermeye çalışıyor. Fox
Kanaltürk'te de Fenerbahçe 4 m €'ya kadar çıktı ancak Daum kabul etmedi deniliyor.
Güiza gidiyor mu?
Geçtiğimiz sezon kaçırdığı gollerle Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisini çeken Daniel Güiza, sarı lacivertli ekipten ayrılıyor mu? Daha önce Fenerbahçe'den ayrılmayacağının altını çizen İspanyol oyuncu hakkında ortaya atılan son iddiayı Lig TV'nin beğenilen takip edilen programı Transfer Dosyası açıkladı.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74063
Altidore'u alırsak harika olur. Santa Cruz çok formsuz, çok kaliteli bir futbolcu olmasına rağmen formda olan bir isim değil. Formda olan Güiza bile eleştiri oklarına hedef olduysa Santa Cruz için söylenmedik laf kalmaz. En isabetli seçim Altidore olur. Sol kanat için de başka transfere gerek yok, Stoch o kanatta çok iş yapar. Ön libero arayışımız yok gibi, Emana'yı alsak aslında harika olur, hem defansif hem ofansif.
altidore'un ne isi var adam gibi forvet lazim altidore bu takimin forveti olamaz.
Daumun gideceğini bildiğim için rahattım. Yarın açıklanmasını bekliyorum yolların ayrıldığını. Beni Daumun gidip gitmemesi değil de kulübün bu durumlara düşmesi ve Aykut Hocanın bu olaylardan sonra istifa etmek istemesi düşündürüyor.
Ha daum ha aykut aynı şey ya elalemin takımının başında dünya yıldızı hocalar var offf
Diyorlar, bakalım bekliyoruz.Quote:
Milos Krasic'in menajeri Vlado Borozan, Juventus'a transferi suya düşen Sırp yıldızın hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
Fenerbahçe 'nin transfer listesinde yer alan Krasic'in, kendisine talip olan Manchester City'ye sıcak bakmadığını belirten Borozan, "Juventus'a katılamadığı için çok üzgün. CSKA Moskova, Krasic'in transferine izin vereceğini açıklamıştı, ancak sadece fiyatını artırdılar. Manchester City'ye gitmesi de zor görünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra durumu belli olacak" dedi.
Bu gelişmenin üzerine tekrar Krasic'in transferi için girişimlere başlayan Fenerbahçe, gelen haberle morallenirken yönetim, bu transfer için fedakarlıktan kaçırnmayacaklarını belirtti.
Daum'u yalancı durumuna düşürmek hedef, yapacağı yalanlama bekleniyor, onu verdikten sonra gönderecekler, gönderildikten sonra çamur atmaya başlayacağı için, şimdiden o yazılı yalanlamayı alarak, ileride söyleyeceklerinin önüne geçmiş olacak yönetim, Aykut takımın başına geçerse daha rahat edecek.
Bu cadı kazanında Aykut'un harcanmasını istemiyorum. Onu her şart altında TAM YETKİYLE futbol takımının menejeri olarak görmek istiyorum. Yetersiz kalacağı için değil... Ama bu takıma daha uzuuuun yıllar hizmet etmesini istediğim için... Özellikle BU SEZON... Aykut teknik adamlık görevini asla ama asla üstlenmemeli... Olacakları ve konuşulacakları tahmin edebiliyorum.
Aykut... Yeni hocayı kendin seç ve bulunduğun yerde kal... Daha aktif olarak...
Altidore gol atabilme dışında her şeyü üst düzey olan bir oyuncu , gelirse iyi olur çünkü genç ve gol atabilme özelliğini de geliştirebilir zamanla.
altidore gelirse bence mukemmel bir transfer yapmis olur Fenerbahce , bu adam surekli oynarsa bu fizigi bu hiziyla son vuruslarinida bir sure sonra gelistirmeye baslayarak Turkiye'ye gelmis en iyi yabanci forvet olur cok iddaaliyim bu konuda
Altidore'a gerek yok bence onun yaptığını Kazım da yapabilir.Gol yüzdesi yüksek bir golcü lazım Fenerbahçeye.
Daum: "Alacağımın yüzde kırkına razıydım"
Fenerbahçe'nin takımdan göndermek istediği teknik direktör Christoph Daum, oğlu Jean Paul'un doğum gününde Kandilli'deki villasının kapısını Fox Tv'de yayınlanan ''GÜNDEM FUTBOL'' programına açtı.
Her hareketinin takip edildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, samimi ve çok özel açıklamalarda bulundu.
İşte Daum'un Fox Tv'den Elvan Arat'a yaptığı çarpıcı açıklamalar.....YÜZDE KIRKINA RAZIYDIM
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle defalarca konuştum. Benim için her fırsatta paragöz yakıştırmasında bulundular fakat ben alacağımın yüzde kırkı olan 2.4 milyon euro'yu vermeleri halinde ayrılabileceğimi söyledim. Aziz Yıldırım teklifimi reddetti çünkü beni bedelsiz göndermek istiyorlardı.
KOLUMU KANADIMI KIRDILAR
Yardımcılarımdan Ayhan Tumani ve Holgher Gerke'nin gönderilmesi tamamen beni yıpratmak ve üzerimde baskı oluşturmak için yapılan bir operasyon. Tek kelimeyle kolumu kanadımı kırdılar. Her ikisi de Fenerbahçe için varını yoğunu ortaya koydu. Yapılanlar çok büyük bir saygısızlık.
BAŞ ANTRENÖR AYKUT KOCAMAN'DIR.
Evet kabul ettim. Fenerbahçe'nin baş antrenörü artık Aykut Kocaman'dır. Ama hem ben hem Aykut takımı aynı anda yönetemeyiz. İlk günden beri söylüyorum Fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın 2 hocası olmaz. Yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.
YALNIZCA FB ZARAR GÖRÜYOR
Aziz Yıldırım ile yaşadığımız bu süreçte Avrupa'daki dostlarımdan birçok telefon aldım. Fenerbahçe'de neler olup bittiğini sordular. Açıkçası Fenerbahçe gibi büyük bir markanın imajı yurt dışında fazlasıyla zarar gördü. Bu karmaşalar ne bana, ne Aykut'a ne de Aziz Yıldırım'a zarar veriyor. Zararlı çıkan tek taraf var o da Fenerbahçe.
STOCH 3. SINIF BİR OYUNCU
Stoch'u Aykut Kocaman transfer etti ben kendisiyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadım. Bazı oyuncular vardır Ribery ve Robben gibi bunlara a sınıfı oyuncular deriz. Fakat Stoch c sınıfı bir oyuncu, tamam kötü demiyorum ama daha fazla gelişim gösteremez. Mesela alınmasını istediğim Eden Hazard. Bence b sınıfında ama iyi antrene edilirse a klasmanına zıplayabilir. Kendisiyle telefonda görüştüm ve onu transfer etmek istediğimi söyledim. Menajeriyle birlikte Paris'te tam 8 saat Aykut Kocaman'dan telefon beklediler. Kendisini aradık ama cevap vermedi. Dolayısı ile Hazard'ı Chelsea kaptı.
KOKAİN TESTİ YAPTIRMADIM
Çok güvendiğim doktorum Nişantaşı'nda. Bu yüzden kulübün anlaşmalı hastanesine gitmedim. genel bir kontrolden geçtim. Hiçbir sorunum yok. Benden kokain testi istemediler. Alman basını da beni arayıp olan biteni sordu, yalanladım. Zaten sonrasında kulüpten telefon geldi resmi siteden yalanlama yapılacağı söylendi.
Kaynak: Elvan Arat / Fox TV
Daum ve "samimi" olmak... Drakula ve merhamet kelimeleri kadar birbirine uzak iki kavram...
Tencere yuvarlandı seninki benden kara.
Hadi bakalım Daum'u yollamak için bir haber daha.
Yahu arkadaş bu adam bu aralar konuşamaz.Hangi aklınızla bu haberleri yayınlıyorsunuz ? ( Lafım Gazetecilere )
Bırakın artık bu işleri.
Stoch z sınıf'ında bir oyuncu ama Daum'un elinde ;)
Stoch b sınıf'ında bir oyuncu ama Daum'un elinde olmadığı zaman ;)
Hazard'ı istemiş sen istesen istesen Güiza'nı yanına Güiza gibi bir partner istersin Sir Daum !
Daum'a benden bir şarkı hani demiş ya ; '' KOLUMU KANADIMI KIRDILAR '' diye
O zaman Ceza'dan Kanadımı kurdular uçamadım anne şarkısını dinlesin.Birde Esrarlı gözler diye bir şarkı var onuda dinleyebilir.Gerçi kendisi Türkçe biliyor o şarkıyıda kesin biliyordur :0:
F.BAHÇE'NİN GÖZDESİ EMANA
Hem forvet arkasında hem orta alanın her bölgesinde görev alabilen 28 yaşındaki oyuncu için kulübü Real Betis ile pazarlıkların yapıldığı öğrenildi. Emana'nın gönderilmesi hesaplanan Christian'ın yerine düşünüldüğü kaydedildi. İspanya 2. Ligi'nin son haftasında La Liga'ya yükselme fırsatını Hercules'e kaptıran Yeşil-Beyazlılar'ın maliyeti yüksek ve aynı zamanda piyasası olan yıldızlarını satarak, finansal darboğazı aşmayı planladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin bonservisine 5-6 milyon Euro ödemeyi hedeflediği Kamerunlu yıldız için İspanyollar 8 milyon Euro talep ediyor. Milli Takım'da 10 numaralı formayı giyen Achille Emana'nın kulübüyle 2013 yılına kadar sürüyor. Takımının 2. Lig'de kalması nedeniyle Emana'nın da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe'nin formasını giymeye sıcak baktığı, Aurelio'dan sürekli bilgi aldığı ifade edildi.
FANATİK
Bu adamı hiç canlı izleme fırsatım olmadı.Ama bildiğim kadarıyla çift yönlü bir oyuncu.Bence yeni oluşumumuz içinde bize çift yönlü değil, tek yönlü bir oyuncu lazım.Örn: Diarra gibi.Eğer bir ön libero 2 orta saha ile oynayacaksak Emre-Topuz ikilisi ileriye yeteri kadar destek olur.Onların arkasına "Çapa" diye tabir edilen savaşçı bir oyuncu gerekir.Emana'da tam bu tarz bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Transferlerde ve takımın yeni patronunun kim olacağı konusunda geç kalınan her günün bize çok büyük zararı var.Ben şimdiden Şampiyonlar Liginden umudu kestim açıkcası.
Daum kalırsa ben Lig'den bile ümidi keserim.
Lisandro Lopez'in ismi de geçiyordu son zamanlarda. Az önce Lig Tv'de de adının Fenerbahçe için geçtiği yönünde haber verildi.
Lyon Lopez'i çok yükseğe bırakır , yanlış hatırlamıyorsam 25 milyon €'ye getirmişlerdi .