Nefret Edilmekten Hoşlanıyorum
http://www.yazete.com/pics/news/1506...00350204_2.jpg
Rekor transfer Ronaldo, nefret edilmekten hoşlandığını söyledi.
Real Madrid’in, transferi için yaklaşık 94 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Cristiano Ronaldo’nun çok yakında dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını alması bekleniyor. Ronaldo, bu kadar büyük bir bedelle transfer olmasının kendisini nefret nesnesi haline getirmesinden de çekinmiyor.
24 yaşındaki kanat oyuncusu, Fransız So Foot dergisine yaptığı açıklamada, "Seyircilerin beni yuhalamasından hoşlanıyorum. Gözlerindeki nefreti görmeyi, kötü sözlerini duymayı seviyorum" dedi.
Sadece istediği gibi oynayamadığında kendisini kötü hissetttiğini, bunun da pek nadir olduğunu belirten 24 yaşındaki oyuncu, kariyer hedefini de, "Futbol tarihini baştan yazmak istiyorum. Şimdiden en başarılı futbolculardan biri olduğumun farkındayım ama güzel sayfalar yazmaya devam etmek istiyorum" şeklinde açıkladı.
Ronaldo ayrıca, Şampiyonlar Ligi finalinde yenildikleri Barcelona'dan Lionel Messi ile karşılaştırılmasına da değinerek, "Lionel'i kıskanmama gerek yok. Kendimi başkalarıyla karşılaştırmam. Ben Cristiano Ronaldo'yum. Diğer herkesten fazla madalya kazanabilirim" dedi.
Diğer yandan, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in danışmanlık görevine getirdiği Zinedine Zidane, Ronaldo'nun Bernabeu'daki yıldızlardan herhangi biri olmaya alışması gerekeceğini söylüyor.