Ya seversin ya da nefret edersin no 2. Basketbol versiyonu da var bunun. İkisindende nefret ederim arkadaş.
Printable View
Ya seversin ya da nefret edersin no 2. Basketbol versiyonu da var bunun. İkisindende nefret ederim arkadaş.
Adamımsın Ronaldo. (::)
Messi ile kıyaslanması için de fikirlerini açıklayan Cristiano Ronaldo, kendisini başkalarıyla aynı kefeye koymadığını ve Messi'nin kıskanılacak bir tarafının olmadığını belirtti. Son olarak ise "Ben Cristiano Ronaldo'yum ve herşeyin en iyisini ben yapabilirim" dedi. :0:
"Futbol tarihini baştan yazmak istiyorum. Şimdiden en başarılı futbolculardan biri olduğumun farkındayım ama güzel sayfalar yazmaya devam etmek istiyorum"
Miss büyük iskender ronaldo bakalım dünya kupası ve la ligada neler yapacak :D
bakalım çakma manchester taraftarları sayısında azalma olacak mı,bence kesinlikle olcak.
şampiyonlar ligi faciasından sonra ingilterede kalsa kudururdu zaten manchesterı fazla sevmiyordu ait olduğu yere(paraya,reklama) geldi hayırlı olsun.
Neden bahsediyorsun ?Quote:
çakma manchester taraftarları
Ayrıca Şampiyonlar Ligi faciası falan yok ortada. İki kere üst üste alan takım zaten yok, tarihe geçecektik, olmadı.
sence?yazdığım kelimeler türkçe ve gayet açık, anlamak istemiyorsan beni ilgilendirmez.
ronaldo için diyorum final onun için faciaydı kesinlikle.daha geçen hafta madritte olanlar beni ilgilendirmeyor diyordu maçtan sonra koptu manudan.dediğim gibi ingilterede kalsa kesinlikle kudururdu.barcelona ve messi ye her konuşmasında laf atacak bundan sonrada.fazla mesaj yazmak istemiyorum bu konuyada bazı şeyleri tartışmak yersiz herşey ortada zaten.
Evet Türkçe, açık ve bir o kadar da mantıksız bir itham. Kime, niye söylediğin bile belli değil.
Adamın Madrid'e gitmek istediğini dünya alem biliyordu 2 senedir. Final maçından önce kim gideceğim diye konuşur ki ? Kim hedef olmak ister ?
reale savunma lazımdı 1 tanede forvet .
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...&ssbinary=true
Portekiz ve İspanya gibi ülkelerde bir sürü çingene vardır Cristiano Ronaldo'da onlardan biridir gerek karakteri gerek giyim kuşamı olsun her tarafından çingenelik akmakta ama severim yani Ronaldo'yu iyi futbolcudur.
Kaka'ya bakın hele asalet yüzünden okunuyo yahu adamın konuşmaya bile gerek yok :D
Kaka'ya bak koçum benim :D
Kaka daha yakışıklı. :icon_cool:
Adamin mazoşist bir yapisi var. :D
acaba bu adamlar trafik kazasında ölseler ne olur :n:
Düşünsene gidiyorlar Madrid'e, uçakları düşüyor :o Ağlar o kulüp başkanı , oturur çocuk gibi ağlar.
ağlasa yine iyi :D
o kadar paraya karşı kalbi tutulup oda gitmezse kârdır :A
Perez'e koymaz ki bi şey.Perez'in ne kadar serveti var.Kaka ve CR için verdiği para servetinin kaçta kaçı eder kim bilir (:
Real Madrid çıldırdı
http://www.yazete.com/pics/news/1706...97834277_2.jpgManchester United ve Chelsea Frank Ribery için resmi teklifte bulundu.
Fakat, Real Madrid İngiliz futboluyla savaşa hazır halde beklerken müthiş bir teklifle oyuncuyu renklerine katmaya hazırlanıyor.. Yeni teklif tam 70 milyon pound...
Karl-Heinz Rummenigge, dün yaptığı açıklamada Fransız oyuncu için devreye Chelsea ve Manchester'ın da devreye girdiğini söyledi.
Fakat Real Madrid bu transferi bitirmekte kararlı görünüyor.. Kaka'yı 62 milyon, Ronaldo'yu 82 milyon pounda rekor ücretlerle alan ispanyol devi Ribery'i bırakmak istemiyor..
Rummenigge, Chelsea, Manchester ve Barcelona'nın transfer tekliflerini sunduklarını söyledi.
Bayern Münich yöneticisi, olaya sakince yaklaştıklarını çünkü bu kararı vercek kişilerin kendileri olduklarını söyledi.
Bayern Munich'in yıldızını tutması imkansız gibi görünse de İngiliz kulüplerinden ve Barcelona'dan gelen teklifleri reddetmişlerdi.
26 yaşındaki Ribery'nin tercihi ise Real Madrid.
İspanyol devi 40 milyon poundluk para teklifi ve yanında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart'ı önerdi.
Real Madrid İspanyol bankasından borç olarak 70 milyon pound borç kredi aldı..
Yeter da Perez daha ne yapacan :D
Bunlara miras mı kaldı noldu ya :D loto moto bişey olmuş R.Madrid e :D
Müthiş bir teklif. Hatta Perez böylesine çıldırmışken Van der Vaart veya Sneijder yerine Robben'i de verebilir. Ribery kaliteli oyuncu ama Real Madrid ciddi manada abarttı.Quote:
İspanyol devi 40 milyon poundluk para teklifi ve yanında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart'ı önerdi.
Gerçekten abarttı Madrid..
Bence saçmalıyo Real.Eğer böyle bir teklif gerçekse Bayernin hiç düşünmeden kabul etmesi lazım.Bence o iki oyuncu Riberyden daha iyi.Yani bu kadar da abartmamak lazım.Ribery tamam iyi bir oyuncu takımını da kurtarıyor ama çok yetenekli bir futbolcu değil.Kafasını kullanarak oynuyor bir de hızı var başka bir özelliği yok.Yani Bayerndeki performansının üzerine çıkabilecek bir oyuncu değil.Oysa Ronaldo ve Kakanın yetenekleri , oyun zekası herşeyi yani sınırsız.ÜStüne koyulabilecek şekilde.
Perez kendi parasını değil kulübün parasını harcıyor, çoğunlukla kredi alma yoluna başvurarak. Olası bir sportif başarısızlıkta(Ligde Barcelona'ya geçilme,Şampiyonlar Ligini alamama) çok kötü patlayacakları aşikar.
Bu transferlerden sonra takımda uyumsuzluk sorunu halledilirse seneye tüm kupaların en büyük favorisi madrid olacaktır.
Play-Station da kimse Reali seçmiyordu ama seneye herhalde herkes Real için kavga eder :D
Süper olur cidden:) Villa'yı da alsınlar,
Ronaldo-----Kaka-------Ribery
------------Villa--------------
Gerisini boşver:)
David Villa barçalıymış galiba onun transferi zor bence.
Bankalar şu Real Madrid'e verdigi kredileri işletmelere verseydi şimdi ekonomik kriz olmazdı :D. Ribery iş yapar Madrid'de ama Robben çok iyi bir sezon geçirdi ve bence Ribery'den aşagı kalır yanı yok.