Bende R. Madrid Sandım. Girip Sövcektim Baptistaya :D
Printable View
Bende R. Madrid Sandım. Girip Sövcektim Baptistaya :D
Liverpool’da forma giyen Alvaro Arbeloa’nın menajerinin Real Madrid ile transfer görüşmelerine başladığı ifade edidi.
Portsmouth’ta forma giyen Glen Johnson’u transfer eden Liverpol’un, İspanyol savunma oyuncusu Alvaro Arbeloa’nın gönderilmesine sıcak baktığı ifade ediliyor.
Liverpool ile bir yıllık sözleşmesi kalan oyuncunun, bedelsiz kaybedilmemesi için satılmasının gündeme alındığı belirtildi.
Marca’nın haberine göre, Ruen De La Red ve Alvaro Arbeloa’nın menajerliğini yapan Manuel Garcia’nın, Real Madrid yöneticileriyle transfer görüşmelerine başladığı ifade edildi.
Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Arbeloa’nın, Geln Johnson’un gelişiyle takımda kalmasının zor olduğu iddia ediliyor. 2006 yılında Real Madrid’den Deportivo’ya transfer olan savunma oyuncusu, eski takımına dönmeye hazır olduğu söyleniyor.
Aynı şekil bende Real Madrid sandım , hangisinden sövmeye başlasam diye düşünüyordum :p
Ronaldo ve Kaka'yı alan Real Baptista'yı alır mı diye düşündüm:D
Atletico için iyi transfer olur...
İnş. Madrid bizi Arbeloa çilesinden kurtarır :)
Roma da bekleneni veremedi mi baptista?
Ara sıra parladı. Bazen süper goller attı bazen tamamen kayboldu, ortası yok.
R.Madrid neden sattı neden alıyo diye düşündüm :n:
Goal'de habere ilk girdigimde Real sandim bende :D
Ben de Real sandım :) Atletico Madrid için iyi olur.
Espanyol Kulübü, Nakamura'yla resmen anlaştıklarını ve oyuncunun Temmuz ayında Barcelona'ya giderek, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacağını duyurdu.
30 yaşındaki futbolcu, bonservis bedeli elindeki oyuncular arasındaydı.
Katalan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Daha önce Celtic'te forma giyen Shunsuke Nakamura artık RCD Espanyol'un futbolcusudur. Kendisi sağlık kontrolünden geçtikten sonra, iki senelik sözleşme imzalanacaktır" denildi.
Chelsea'den Ben Sahar'ı transfer eden Espanyol, bu şekilde ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.
Goal
İyi frikikçidir ha :D.İyi transfer gibi :D
Bonservisi elindeymiş. Nasıl kaçırırız böyle adamı
Ve şöyle birşey var Nakamura'yı alan takım Japon seyircilerden extra gelir sağlıyo.
Fm nedeniyle sevdiğim bir oyuncu.Keşke bize gelseydi..Bonservisi elinde olan oyuncuları alıyoruz hep nasıl kaçırdık Nakamura'yı :D
Aygün'e malesef katılıyorum, hiç sevmem Aygüne katılmayı. :D
Fransız oyuncu Julien Faubert’in Real Madrid rüyası çok kısa sürdü. Başarılı oyuncu bu yaz takımından ayrılmak istiyor. Sezon ortasında West Ham'dan Real'e kiralanan Faubert, İspanyol devinde haksız yere yedek tutulduğunu söyledi.
Julien Faubert, giderayak Real Madrid'e ateş püskürdü. Real'in bu sezon West Ham'dan kiraladığı Fransız sağ kanat oyuncusu, başarısızlığın sorumlusu olarak gösterilmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
France Football derbgisine yaptığı açıklamada, Real'de günah keçisi ilân edildiğini anlatan Faubert, "Real Madrid’de niye yedek kaldığım konusunda bana herhangi bir açıklama yapılmadı. Ben sabırla beklemeye çalıştım. Ancak bu, onların beni günah keçisi olarak görmesine neden oldu" diye konuştu.
Real'e kiralanmasından bu yana yalnızca iki karşılaşmada forma giyme şansı bulabilen Faubert, "Artık kadroya giremeyeceğim bir takımda bulunmak istemiyorum. Yeterince yedek bekledim. Artık daha fazl vakit kaybederek, bir süredir yok olan futbol tutkumun geri gelmesini beklemeyeceğim" dedi.
Goal
Oynamayan adam başarısızlığın nasıl sorumlusu olabilir ki:)
nakamura süper topçu. hiçbirşey yapmasa frikik atar, sert şut çekerdi. bonservisi elindeymiş, vay be.
hayırlı olsun.
Barcelona’nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile transfer konusunda bir görüşme yapmasının imkânsız olduğunu ifade etti.
Barcelona’nın İspanyol orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid’e transfer olacağı söylentilerini, Real Madrid’le hafifçe dalga geçerek yalanladı. Barcelona altyapısından gelen ve bugüne dek başka bir takımda forma giymeyen Xavi, Barcelona forması dışında birformayı tahayyül bile edemiyor.
Real Madrid’e transferinin mümkün olmayacağını belirten Xavi, “Florentino Perez’den gelecek bir telefona dahi cevap vermem. Madrid’de mutlu olamayacağımı biliyorum. Bana bir teklif yapmak istediklerini duydum. Sadece telefon faturalarını arttırmış olurlar” diye konuştu.
"Transferler rekabeti arttırıyor"
Real Madrid’in yaptığı transferlerin rekabeti arttıracağını belirten orta saha oyuncusu, “Gelen önemli oyuncular, İspanyol futbolunun kalitesini arttıracaktır. Real Madrid ile Barcelona arasındaki rekabetin artması güzel bir gelişme olur” dedi.
Barcelona’nın transfer edeceği iddia edilen Ribery ve David Villa’nın, gelmeleri durumunda takıma kolay uyum sağlayacağını belirten Xavi, “Hem Ribery hem de Villa çok yetenekli oyuncular. Gelmeleri halinde takıma kolaylıkla uyum sağlarlar. Ama transfer yapılmasa da kadromuzda çok önemli isimler var” dedi.
Goal
Xavi aç cevap verme yazsın :D:D fatura kabarsın :D:D
Böyle bir şeyin olması düşünülemez ...
Xavi Barça'dan gitmek istemez,Barça da izin vermez..Madrid değil başkası için de geçerlidir bu.Gerrard,Xavi gibi oyuncular transferi imkansız olan oyuncular.
xavi kafasını eğip topunu oynasın, medyatik olmaya gerek yok.
Ukalaca bir açıklama.Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyorum diyebilirdi.
Perez bir lafta benden ''Paranın alamayacıgı şeyler vardır geri kalan herşey için mastercard'' :n:
Xavi,İniesta,Messi gibi oyuncuları alamayacıgını oda biliyor..Barca'nın ruhunu taşıyan bu oyuncular parayı ön planda tutmuyorlar..Barca'dan kazandıkları onlara yetiyor..İşte bende bu düzen yüzünden Barca'yı seviyorum:)
İyi iş çıkarmış Espanyol bonservis ücreti ödemeden kaptılar.
ruhu falan anladıkta, böyle açıklamalara gerek yok. maksat gündem değiştirmek galiba. önce benayoun, sonra xavi. daha önceleri neden sallayan çıkmıyordu hiç real'e ?
Gelen sorular üzerine böyle cevap veriyorlar.
Nakamura nın zaten ben Frikik atmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. Gören varmı.
Real Madrid yeni yıldızı Cristiano Ronaldo’yu karşılamaya hazırlanıyor.
Henüz Real Madrid’in Ronaldo ile anlaşmaya varıp varmadığı ile ilgili herhangi bir gelişme yok. Ancak İspanya’nın başkentinde medya Portekizli yıldızı karşılamaya hazırlanmayı sürdürüyor.
Basında Real Madrid’in 6 Haziranda Balon d’Or sahibi oyuncunu taraftarlara tanıtacağı söyleniyor. AS gazetesinde yer alan iddiaya göre de Bernabeu stadında yaklaşık 25000 taraftar dünyanın en pahalı oyuncusunun imza törenine katılacak. Böylece Ronaldo gelir gelmez bir rekora daha imza atacak.
Eski rekor 26 Ağustos 2005 yılında Robinho’nun taraftarlara tanıtılmasında kırılmış ve 11000 kişi Brezilyalı yıldıza merhaba demek için Bernabeu’ya gelmişti.
Zinedine Zidane Real Madrid’e transfer olduğunda ise imza törenini 400 medya mensubu izlemiş ve bu alandaki rekor Fransız efsaneye aitti. Ronaldo’nun imza törenine ise yaklaşık 25 ülkeden 500 gazetecinin katılması bekleniyor.
Goal
6 haziran??
25.000 azmış yahu =)
Gerçekten az gelecek insan sayısı ..
Transferde David Villa için Real Madrid ile yarışan Barcelona Valencia Kulübü'ne inanılmaz bir teklif sundu.
http://www.sporx.com/images/1/42/206...idVilla001.jpg
İddiaya göre tnasfer bütçesinde kısıtlamaya gidecek olan Barcelona David Villa için yapacağı tekliften vazgeçmeyecek. Katalan ekibinin David Villa transferi için Valencia'ya Samuel Eto'o + 40 milyon euro önereceği iddia edildi.
Barcelona başkanı Joan Laporta ve teknik direktör Pep Guardiola gelecekteki planları için David Villa transferinin çok önemli olduğunu düşünürken David Villa'nın ise Barcelona'yı Real Madrid'ten daha çok istediği söyleniyor. David Villa ve Valecia Kulübü transfer için biraraya gelecekler.
Kaynak: Sporx
Yok artık. Bizde abarttık ama çikolatasını abarttık sonra kekini kabarttık, sonra dankek magmayı çıkarttık.
bu teklife anca bu yorum yapılır.
Oha ya Eto'o + 40 milyyon euro verilir mi? İyi futbolcu ama bu kadar etmez.
Bravaaa Seko :D
Ama hakkaten öyle yahu Eto'o zaten rahat bir 25-30 mılyon euro eder satılmak ıstense, e bunun ustune 40 ver ........ Çok oluyor :D
Hadi Etoo yu elden çıkarmak istiyorsunuz da yanında 40 m euro çok fazla