Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.
Printable View
Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.
Önyargını bırakıp açıp ''Google'' yazarsan görürsün.
Burada kimse Emre Çolak'a bişey demiyor.Ben burada medyaya söylüyorum lafımı birine yapıp birine yapmamakla saçmalıyorlar.
Bana kalırsa böyle şeyler sorun değil yani olan şeyler bunlar ama bizim ülkemizde abartılıyor yoksa kime ne Emre'nin özel hayatından..
Bizde oynadığı dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapılmıştı burada haberler adam Atletico'da olmasına rağmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanıyor deniyordu.
Şimdilik aklıma gelenler.
Ben de karşıyım bu duruma.Yani basın hakikaten iyi iş yapıyor, Emre'yi yolladılar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kızgınlığımın asıl sebepleri bunlar açıkçası, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuştu bundan adım gibi eminim.Burada size bir laf söylemiş olmuyorum.Yine tekrarlayayım da basına kızdığımı .
İşte sorun burada direk takımıma giriyosun sen :)
Sen benim dediğimi anlamıyosun anlamayada çalışmıyosun kusura bakma da bende anlatmaya çalışmayacağım..
Ben yolunu söyledim sana merak ediyorsan girersin.Ortada örnek verilecek durum yok 2 gece dışarda yakalandı diye adı kötüye çıkanlar bile var çok örnek istiyorsan..
Son 2 sezondur tersine döndü benim derdim o. Bizden yana olsunlar demiyorum , eşitlik istiyorum :)
Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
Katılıyorum Özgür.
Bu haber olay yapılmadı, herhangi bir futbolcumuzla ilgili böyle bir haber yapılsın olay çıkartırım artık :zuhaha
Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.:)
Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.
Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...
Samimi değilsiniz.
Ya allah aşkına Giovani, Jo, Arda dillerden düşmedi senelerdir. Keza Kazım da öyle. Bazı arkadaşlar Kazım o zaman Fener'deydi vs demesin, biliyorum. Sadece örnek veriyorum.
Emre sadece bir bayanla görüntülenmiş, çapkınlık peşinde mi ne olduğu umrumda değil. Somut birşeyle yakalasalar sizin yorumunuzu kalmadan medya çeker ipini. Fazla çırpınmayın anlatmak istediğim bu.
Braga resmi sitesinde Şampiyonlar Ligindeki rakiplerini değerlendirirken Galatasaray'dan ''Türkiye'nin en büyük kulübü ve sembolü'' diye bahsetti. Ayrıca dünyaca ünlü yıldızlarından da bahsettiler.
http://img545.imageshack.us/img545/8718/98741734.jpg
Beşiktaşa göre daha simge bir klup Türk futbolunda diyor Galatasaray için, en büyük klubü gibi bir ifade de koyduğun fotoda yok belirteyim
Tam çevirisi Braga Beşiktaş ile deneyim ettiği İstanbul'a Galatasaray sayesinde tekrar gelecek diyor. Türkiye'nin en sembol takımı diyor.
Düzgün bir şekilde belirtilirse hiç birşey olmaz :) Bazıları laf sokarcasına hata düzeltiyor o zaman problem oluyor işte. Yazı kısmı da alıntı facebook sayfasından. Resme bir göz attım amblem, referans felan yazınca doğrudur heralde diye fazla incelemedim :)
Takım İtalya'da bu arada. Yarın Genoa ile maç var. Yayın yok.
Türkiye'nin en sembol takımı demiyor.More ifadesi var daha fazla anlamında kıyaslamalarda kullanılır ki burda da bir önceki rakibi Beşiktaş ile kıyaslayor.Çok önemli bir konu değil en büyüğü Galatasaray başka büyük yok da yazabilirlerdi umrumda olmaz da oradan yazan bu değil.
Avrupadaki basarilariyla en buyuk denilse bile sorun olmaz.
En sembolik anlamina gelmiyormus.Sanirim Besiktasla karsilastirip Turkiyenin daha sembolik kulubu ifadesi kullanilmis.
Tartıştığınız konu da konu olsa. :5:
Emre'nin çıkıp dolaşması gayet normal, abartmamak gerek. Ben daha çok siyahi kadına takıldım. Emre sahaların büyük topçusuymuş meğer. :D
Hüseyin Tokmak ?? Yoksa yeni bir yıldız mı doğuyor :DQuote:
Galatasaray Cenova'da
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Genoa CFC takımı ile dostluk maçı yapmak için İtalya'nın Cenova kentine gitti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanının ardından öğleden sonra Cenova'ya hareket eden Galatasaray kafilesi, yaklaşık iki buçuk saat süren bir yolculuk sonrası kente ulaştı.
Galatasaray, Eylül 1893'ün yedinci gününde kurulan Genoa CFC'nin 119. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşecek olan karşılaşma için 17 kişilik oyuncu kadrosuyla İtalya'ya gitti.
Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Ufuk Ceylan, Eray İşcan - Cris, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Hüseyin Tokmak - Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Albert Riera, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Mertan Caner Öztürk, Nordin Amrabat - Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal.
Stadio Luigi Ferraris'deki mücadele, yarın akşam TSİ 22.30'da başlayacak.
Baros'un olmaması saçmalık.
Elmander felanda yok. Belki artık ciddi ciddi takımda düşünülüyor olabilir. İkinci bir fikir ise belki özel sebepleri vardır.
Elmander milli takımda diye biliyorum.
Bir ekleme daha, Elmander gol atmış bugün. :DQuote:
Milli takımlarda bulunan Emmanuel Eboue, Johan Elmander, Dany Nounkeu, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Semih Kaya, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Hakan Balta antrenmanda yer almadı.
Futbolcu ya da herhangi bir sporcu yapması gerekenleri yerine getiriyorsa gerisi boş. Gece çıkmış, kadınlarla gezmiş, sigara içmiş, alkol almış idarecileri hariç kimseyi ilgilendirmez. Bizde tüm taraftarlar idareci olduğu için herkes hesap sorma derdinde. Emre'yi ilk 16 yaşında izlemiştim. Çok yetenekliydi. Çoğu genç sporcunun bulamadığı kadar şans verildi kendisine. O da iyi kullandı, kullanıyor. Zamanla daha iyi de olacaktır. Saha dışında ne yaptığı, çok uç şeyler olmadığı sürece beni hatta kimseyi ilgilendirmez. Bu konuların büyümesinin asıl nedeni de QTM'den başkası değil. Rahat bırakın adamları da kazandıkları parayı harcayabilecekleri en güzel yaşlarda keyiflerine baksınlar.
aynen kimseyi ilgilendirmez , engin baytar'ın arabasını kız arkadaşına vermesi konusunda da söylemiştim , istediğine verir , bir hata olur , bir daha yaparsa kızılır , onun dışında sahada topunu etkilemediği sürece isterse sabaha kadar gezer 10 tane kızla takılır kimseyi enterese etmez.
bu arada çeviri konusunda daha önceki konuşmadan kimseye laf sokmak istemedim , uzun uzun çevirmediğim için yanlış anlaşılmasına rağmen çok ofansif bir dille karşılaştım , nedvedmania için söylemediğimi de ondan belirttim.
addolorato tekrar belirtmek gerekirse , gebzeli'nin dediği gibi more daha anlamında eğer most deseydi senin dediğin anlam çıkardı , kaldı ki avrupa başarısı konusundan öyle de dense sorun yok , pekala denilebilir.
burası bir forum , hepimiz de karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz , bunun için bildiğimizi söylemezsek , yazmanın ne manası kalır , o zaman sadece girip birbirimize laf atar , bir şey katmayız.bizim de ileride yanlış bildiğimiz olur siz veya başkası gelir söylersiniz , böyle güzelleşir ve biraz da soğur umarım ortam.
Berk İsmail Ünsal'dan beklentilerim var fazlasıyla, umarım karşılar. Yarın ki maçta da iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Eğer gol de atarsa ve tabi a2'de başarıyı sürdürürse seneye muhakkak 18'de yer alır.