Barca altyapısından yetiştirdiği oyuncuyu Real'e vermez bence
Printable View
Barca altyapısından yetiştirdiği oyuncuyu Real'e vermez bence
Bu konu daha önceden açılmıştı sanırım, biliyordum bunu sen yine de sağol:)
İniesta'ya değil 60 Milyon euro,20 milyon euro vermek deliliktir yahu.
İyi bir transfer olmuş.Gabriel Milito'nun yerini ne kadar kapatır bilinmez.
Barcelona başkanı Joan Laporta, Real Madrid´in istediği iddia edilen Andrés Iniesta´ya bırakmayacaklarını ve genç futbolcunun kariyerine Barcelona´da nokta koyacağını söyledi.
Real Madrid´in oyuncu için 60 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti.
Söz konusu söylentilere yanıt veren Laporta, "İniesta satılık değildir. O Barcelona´nın bir parçası ve en önemli oyuncularımızdan biri. İnanılmaz yetenekleri olan bir oyuncu ve takımın temeltaşlarından bir tanesi. İniesta kariyerini burada bitirecektir. Onun Barcelona´da ayrılması söz konusu bile olamaz," diye konuştu.
Marca gazetesindeki haberde, Barcelona´da ilk 11 garantisi olmadığı için oyuncunun Real´e geçmeyi düşünebileceği de iddia edilmişti.
Bunun söz konusu olmadığında ısrarcı oplan Laporta, "Iniesta burada çok mutlu ve ona çok değer veriyoruz. Sözleşmesiyle ilgili de hiçbir sorunu yok," dedi.
Gudjohnsen ayrılmakta serbest
Barcelona, Eidur Gudjohnsen’in kulüpten ayrılmakta serbest olduğunu açıkladı. Oyuncuya Premier Lig’den birçok talip var.
Gudjohnsen, iki sene önce Chelsea’den Barcelona’ya geçmişti. Eto’o, Ronaldinho, Lionel Messi ve Thierry Henry ile beraber top oynamıştı.
Katalan ekibine geldiği günden beri Premier Lig’e geri döneceği yönünde spekülasyonlar olan 29 yaşındaki yetenek abidesinin, Jose Mourinho’nun yönetiminde yıldızı parlamıştı.
West Ham United’in bu oyuncuyla çok yakından ilgilendiği öğrenildi. Bunun yanında Gudjohnsen’in de Londra ekibine gitmeye sıcak baktığı iddiaları var.
Barcelona’nın Gudjohnsen’i göndermekte pek aceleci olmadığı, fakat gelecek planlamasında bu oyuncunun yer almadığı öğrenildi.
Bu oyuncunun barcelonaya alınması bence hataydı zaten..!!!
Büyük Klüp Oyuncusu Olamadı Hiç Bir Zaman..
man city'nin yolunu tutar.
Bu adamı İglseiasa değişmem:D Hiç beğenmiyorum nedense
Daha önceden okmuştum.Güzel bir olay:)Deportivoya sempatim oluşmuştu bu yazıdan sonra:)
Bende o anlamda söylemiştim zaten Deniz..
Yavaş yavaş iyi bir takım kuruluyor..
Zaragoza için de Pavon için de iyi olmuş:)
Ivan Helguera Valencia'da...
La Liga'da şampiyonluğa ulaştıktan sonra 'temizlik operasyonuna' başlayan Real Madrid başkanı Roman Calderon'un son kurbanı bu sezon adı sıkça Beşiktaş anılan Ivan Helguera oldu.
Capello'nun istifasının ardından göreve gelen Alman teknik adam Schuster, İspanyol oyuncuyu kadroda düşünmediğini açıklamasının ardından kendine kulüp aramaya başlayan Helguara İspanya La Liga takımlarından Valencia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sergio Ramos ve Fabio Cannovaro'nun arkasında yedek beklemekten sıkıldığını söyleyen Helguera bu transferin herkes için daha iyi olacağını açıkladı.
1999 yılında Espanyol'dan Real'e transfer olan İspanyol futbolcu, 247 lig maçında giydiği ve 19 gol attığı eflatun beyazlı forma altında 3 lig, 2 İspanya Süper Kupası, 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Süper Kupası ve 1 defa da Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.
Manchego, Albacete ve Roma takımlarının da formasını giyen tecrübeli defans oyuncusu, İspanya Milli takımında ise 47 maçta görev almış ve 3 gol kaydetmişti.
Bence iyi transfer oldu.Valencia Ayala'dan sonra göbeği sağlama almalı..
Ayrılmakta serbest olduğuna göre biran önce başa bir klüne gitse iyi olur Kamp dönemleri bitiyor artık
İyi olmuş..:p :D
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Robinho, gelecek sezon takımda kalmak istemediğini açıkladı. Daha önce kesinlikle Madrid'de kalacağını ifade eden Robinho, İspanyol Gazetesi Marca'ya göre gelen tekliflere açık olduğunu ve yeni sezonda Barnebau'da olmayacağını ifade etti.
Cristiano Ronaldo ile takasta kullanılacağı söylentilerinden oldukça rahatsız olan ve Real Madridli yöneticilerin transfer görüşmeleri sırasındaki tavrından hoşnut olmadığını belirten Robinho "Madrid'den ayrılmak istiyorum" dedi.
Brezilyalı oyuncu Robinho'nun menajeri Vagner Ribeiro da, Real Madrid'in tutumunun anlaşılamaz olduğunu, Robinho'ya hak ettiği şekilde davranılmadığını söyledi. Yaşanan bu gelişmelere rağmen Real Madrid Sportif Direktörü Predrag Mijatovic, Robinho için kendilerine şu ana kadar bir teklif gelmediğini ve gelse dahi oyuncularını bırakmak istemediklerini ifade etti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
ben olsam ben de ayrılırdım.madrid'in başına daha neler gelcek bakalım ronaldo aşkı yüzünden
Vay be demek bize geLmedi gitti vaLencia ya.
Beşiktaş'a gelmesini çok istemiştim ama Valencia'ya gitmiş ha. Neyse başarılı olur umarım.
İyi bari iyi bir adam almış olduk...
Valencia adına üzüldüm :)
mert sana katılıyorum.:u:
robinho giderse real madrid onu mumla arayacaktır demedi demeyin.
Sonunda klüpten soğuttular Robinho'yu Sürekli takas haberlerinin içinde yer aldı kim olsa gitmek isterdi
Kulüpten soğuttular değil.Shuster soğuttu.Durmadan oyuncunun yerini değiştirerek moral bozdu.Düzenli oynıyamadı Robinho.