Tottenham Gomes için PSV'ye 20 milyon dolar vermişti.
Printable View
Tottenham Gomes için PSV'ye 20 milyon dolar vermişti.
Eğer bu para adam gibi kullanılırsa bal gibi olur.Bknz.Çelsi.Abramoviç ilk sezon kimi bulduysa aldı.Hiç bir şey yapamadılar.Sonra adam gibi kullanınca parayı şu an durumları ortada.4-5 sene önce esamesi okunmayan Çelsi şu an Dünya'nın en güçlü kulüplerinden birisi..
artık biri bu takımı durdursun :D
Kıskançlığın bu kadarı:D:D
Arap parayı fazla bulunca sıvayacak yer bulamamış herhalde.
Öyle deme Şemsi Bu sezon yaptıkları transfer bedeli 98 milyon euro Zabaleta-Kompany-Robinho-Shaun Wright - Jo gibi adamları aldılar
Moggi döneminde bu paraya satılırdı ama şu şartlarda kendisi gitmek istemezse 100 milyon € ya bile gönderilmez.
Juve Serie B'ye düştüğünde bile takımda kalmış Buffon .. City'e gideceğini zannetmiyorum ..Karakterli bir oyuncu .. Kariyerini Juve 'de noktalar ..
Biliyorum İsmail abi ama bahsi geçen isimlerin (Ronaldo,Buffon) yanında bu isimler sönük kalıyor biraz.Robinho transferi haricinde öyle çok sükse yapan bir transfer olmadı yani.Bakalım bahsi geçen isimleri alsınlar o zaman görürüz durdurulabilecekler mi yoksa durdurulamayacaklar mı? :)
Fotomaç'ta 85 Milyon € yazıyor.:)
Ocak ayındaki ilk iki transfer Giggs ile Carragher oluyomuş bide:D:D:D
Ehehe parasızda olmuyor ama:p
Bunu Giggs'in söylemesi ilginç.
Öyle bir olur ki :D
Bu sözleri diyenlerinde yılda en az 5-6 milyon £ kazanan insanlar olması ilginç...
Endüstriyel futbolda oluyor Gigs'im :D
gigs yavrumn neyine konuşuyorsun sen adamlar 720 milyon $ diyorlar..Chelsea'nin 10 katı bütçe..İstediklerini yaparlar ..Maalesef devir böyle gigs efendi.. :)
Tarihle oluyormuş.Peki Chelsea nasıl buralara geldi.En son lig kupasını 20-30 sene önce kazanmışlardı..
http://xs231.xs.to/xs231/08366/55885119.jpg.xs.jpg
Transfer dönemine damgasını vuran 32.5 milyon poundluk Brezilyalı yıldız Robinho, yeni kulübünün adını şaşırdı!
Chelsea'ye gitmesi beklenirken bir anda kendini Manchester City'de bulan 24 yaşındaki futbolcu, henüz duruma alışamadığını gazeteciler önünde gösterdi. Robinho ile gazeteciler arasında yaşanan diyalog şöyle:
Robinho: "Son anda Chelsea, Real Madrid tarafından kabul edilen bir teklif yaptı. Ben de bunu kabul ettim."
Gazeteci: "Chelsea değil Manchester City demek istedin herhalde."
Robinho: "Evet evet Manchester'a pardon"
(LigTv.com.tr)
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
Buffon bu takımın en vefakar oyuncularından..Juve 2.lige düştükten sonra bile takımı bırakmadı..Gitmez abi gitmezz..
Fakat beni şaşırtıp giderse de çok üzülürüm bir Juve taraftarı olarak ..
Onlar da tarihi yazarlar yavaş yavaş yahu.:p
Şöyle bir şey duymuştum, Manchester'da aracına benzin alan Manchester United taraftarları City'e katkı yapmış olacak. Onlar benzin aldıkça bu City'e transfer olarak dönecek.:n:
Juventus ve İtalya Milli Takımı'nın başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 60 milyon Pound karşılığında Manchester City'ye gideceği haberlerine güldüğünü ve Juve'yle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek varken bunun imkansız olduğunu ifade etti.
"Juve'yle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak yerine Manchester City'ye gitmek, komik bir iddia. Eğer parayı ön planda tutuyor olsaydım 2 sezon önce Serie B'de oynamazdım. Bu transfer haberi sadece gazetecilerin fantazisi, benim açımdan bakıldığındaysa imkansız."
2001 yılında Parma'dan Juventus'a gelen ve İtalyan ekibiyle 2013 yılına kadar kontratı bulunan başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon; Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 60 milyon Pound karşılığında Manchester City'ye gideceği haberlerine güldüğünü ifade etti.
Ajansspor
Buffon açıklamasını yapmış zaten. Para herşeyi satın alamıyor.
tamam beyler artık seneye fm de en cok secilen takım belli oldu manchester city:D:D
ehehehe olaya bak yahu :D
Bence Man. City süper bir takım olacak.Chelsea sanki çok mu iyiydi Abramovic geldi takım süper oldu ki bu adam Abramovicin 50-60 katı zenginmiş :D Ben mesela büyük bir takımda oynayan oyuncu olsam giderdim(tabii vefa borcu varsa orası ayrı) . Çünkü City zaten gelecekte Premier Ligin 5. büyüğü olacak.Bu gözüküyor hem de bir sürü para :D
Benitez: “Daha çok para, daha çok baskı”
Liverpool menajeri Benitez, yabancı yatırımlar yüzünden Premier Lig’de çalışan menajerlerin eskisinden de çok baskı hissettiklerini söyledi.
Abromovich’le başlayan yabancıların İngiliz takımlarını satın alma furyası devam ediyor. En son Abu Dhabi United grubu Manchester City’i satın aldı ve takıma büyük yatırımlar yapmaya başladı. Robinho’yu 32 milyon avroya renklerine bağlayan Manchester City’de menajer Hughes’un görevi artık çok daha zor.
Bununla ilgili olarak da Benitez, The Guardian’a yaptığı açıklamada “Kulüplerin yeni patronları çok fazla para harcıyorlar. Ve mutlaka başarılı olmak istiyorlar. Ama sadece bir takım şampiyon olabiliyor. Bu da menajerler üstünde baskıyı her geçen gün daha fazla arttırıyor” dedi.
18 yıllık hasrete son verip şampiyon olmak istediklerini söyleyen Benitez, “Biz de şampiyon olmak ve taraftarlarımızı bu hasretten kurtarmak istiyoruz. Ama Premier Lig yatırımlar sayesinde çok zorlu bir lig oldu. Artık şampiyon olmak çok daha zor” diyerek sözlerini noktaladı.
Goal.com
Bilinen gerçeği bir menajer gözüyle anltamış Rafa.
adamın aklı chelsea'de kalmış anlaşılan:p
Karambole gelmiş herhalde City'e.. :D
Kafası hala karışık anlaşılşan :D
Adamin akli Chelseade kalmis ama parayi tercih etmis anlasilan :)
Madrid'ten gideyimde nere olursa olsun mantıgı ile City'e imza atmış son gün anlaşılan .. :)
Robinho'nun aklı hala Chelsea'de anlaşılan.Chelsea Real Madrid'in istediği parayı vermeyince City'e gitmek zorunda kaldı kendisi.Çünkü yaptığı açıklamalardan sonra Real'de kalması kolay değildi..
gigs'in anlatmak istediği ''parayla tarihi satın alamazsınız.''
İngiltere milli takımının Dünya Kupası elemeleri boyunca yaptığı maçları ve sonuçları burada değerlendiriyoruz.
İngiltere'yi Joe Cole güldürdü
İngiltere güçsüz rakibi Andorra karşısında Joe Cole'un attığı 2 golle galip geldi.
2010 Dünya Kupası Elemeleri'nin 6. Grubu'nda Andorra'ya konuk olan İngiltere güçsüz rakibi karşısında fark beklentilerini yerine getiremedi ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.
İngiltere'nin gollerini 49 ve 56. dakikalarda Joe Cole attı.