Boşversinler Krasiç'i Hazard'ı almaya baksınlar..
Printable View
Boşversinler Krasiç'i Hazard'ı almaya baksınlar..
Fenerbahçe'de, pazartesi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde teknik direktör belirsizliğinin sona ermesi bekleniyor.
Yönetici Cihan Kamer, Samandıra'da mesaisini sürdüren Christoph Daum ile tesislerde bir görüşme yaptı. Aynı saatlerde asbaşkan Şekip Mosturoğlu da Daum'un avukatlarıyla biraraya geldi. Toplantıda taraflar, sarı-lacivertlilerle 2 senelik daha kontratı bulunan Alman teknik adama ödenecek tazminat konusunda anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe yönetimi, aradaki bir kaç ufak pürüzün de giderilmesinin ardından Alman teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini resmen açıklayacak.
Teknik direktör sorunu nedeniyle transferde de sessizliğe bürünen yönetim, Alman hoca ile yolları ayırdıktan sonra çalışmalara hız verecek. Sarı-lacivertli yöneticiler önümüzdeki hafta görüşmeler için yurtdışına gidecek.
ntvspor.net
daum simdi gider ayak primlerinde bir kismini talip eder.. sanirim böyle bir hakki var o yüzden is uzun sürüyor..
Daum fesih için kulübe gelmiş.
Daum sözleşmenin feshi için klüp binasında.
Rıdvan Dilmen, Daum'un gönderileceği belliydi, Daum'un gönderilmesiyle de Aykut Kocaman takımın teknik direktörü olacak dedi.
Rıdvan Dilmen dediğine göre kesin olarak Aykut Kocaman gelicekmiş zaten o garanti gibi bir şeydi birde Aziz Yıldırım Rıdvan'la konuşurken tazminatın yarısını cepten ödücem falan demiş
http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Teknik direktörümüz Sayın Cristoph Daum ve yardımcısı Sayın Roland Koch ile yapılan görüşme neticesinde kendilerinin kulübümüz ile olan sözleşmeleri karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Sayın Daum ve Sayın Koch'a bugüne kadarki çalışma ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ohhh Bee !!
En büyük transferlerimizden birini yaptık böylelikle.
Yılın transfer haberi :D
Hayırlı olsun takımımıza, çok katkı sağlayacaktır :D
2.4 M Euro Tazminat olarak verilmiş
Gönderileceği zaten ilk gündem beri belliydi, 1 haftadır açıklamalar yapan, 24 değil 25 saat bu kulüp için çalışırım diyen, herşeyimi Fenerbahçe için veririm diyen Daum, yarından itibaren neler diyecek çok merak ediyorum?
Aykut Kocaman'ın takımın başına geçeceği kesinleşti, Rıdvan diyorsa boşa değildir. Acaba Sportif Direktörlük kaldırılacak mı yoksa Aykut Kocaman'ın bu görevini başka birisi mi alacak? Bir diğer ihtimal de İngiltere modeli, tüm yetki Aykut Kocaman'a mı verilecek, bekleyip göreceğiz, Aykut Kocaman da sanırım tatildeymiş, 1-2 güne netleşir herşey.
Koch gitmeseydi keşke.
transfer bekliyorum gözlerim kapalı.
Daum kalsaydı en ufak kötü dönemde tribünlerden hem takım hem Daum hem yönetim aleyhine büyük tepki olurdu ve o ortamdan sonra toparlamak çok zor olurdu, kötü gidiş sürerdi. Bu açıdan sırf yeni sayfa açmış olmak adına Daum'un gidişi iyi oldu. Tazminatının da baş ağrıtmadan çözülmesi ve büyük maddi zarar vermemesi de sevindirici. Beklenen gelişmeydi, iki taraf için de hayırlı olsun. Yolun açık olsun Christoph Daum.
Bihterin vermiş olduğu üzüntüyü bir nebze olsun dindirdi :) :)
Ben şimdiden özür diliyorum, ilk açıklamasında sallamıyor, hatta güzel konuşuyor. Yanıldım, tabi Almanya'ya gidince çark etmezse yine de ben şimdilik özür dileyeyim kendisinden.
Galiba tazminatı yüksek aldı o nedenle çok seviyorum Fenerbahçe'yi, cukkayı doldurdum nasılsa diyor olabilir.:p
Daum kaçarr :D
Şimdi konuşmasa bile elbet konuşacak Serkan.
Gerçi gitti ya ister sevsin ister sevmesin.
Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
En başından beri bu kararı biliyordum. Tüm Fenerbahcelilere hayırlı uğurlu olsun. Hep Destek Tam Destek!!!
Fenerbahçe yazılı imzalı bir belge istiyordu, sanırım bunu da aldılar, Daum ileride konuşursa yalanlamak için. Gerçi Daum bunları dedikten sonra çark ederse dediklerini kim ciddiye alır bilmem.
Madem gönderecektiniz niçin millete Fenerbahçeyi güldürdünüz.Biri çıkar orası sirk der biri çıkar profesyonel değil der kulübü küçülttünüz şimdi eski itibarından yükseklere çıkart aziz başkan.Umarım herşey güzel olurr
bu arada antu'da an be an daum'un kulübe gelişini, çıkışını vs aktaran KaYuS bombayı patlattı.
Quote:
Mesajı Gönderen: KaYuShttp://forum.antu.com/images/12sonmesaj.png
İnsanları umutlandırmayalım. Daum olayı‚ başka bir şey değil. Sanıyorum Krasiç hariç Dünya Kupası bietmeden transfer açıklanmayacak
Antu duyumlarına inanmıyorum. Daha geçenlerde Antu admini Lucescu ve Mutu paket halinde geliyor demişti, yalan oldu. Atıyorlar bol keseden.
Daum gitmiş hayırlı olsun.2. kez gelmesi hataydı belki gelmese çok daha iyi hatırlanacaktı ama yine de güle güle Daum :)
daum kalsaydı mutu gelecekti. çünkü mutu'yu daum istemiş. o adminden lucescu+mutu gelecek diye birşey görmedim.
neyse konu dağılmasın.
bu arada aykut kocaman'ın pazartesi günü açıklanacağını düşünüyorum. hafta sonu da olabilir ama en geç pazartesi bence :)
bu ihtimal üzerinde de duruluyor. ama hakkında kimse '' kayus şudur '' gibi bir hüküm getiremiyor. kısacası loran olduğu bile belli değil ama ihtimaller arasında :D
adam resmen efsane oldu. önce mehmet topuz, bugün de daum. söylediğine göre yarın daum 12.30 da ülkeden ayrılacak.
gelen haberler arasında aykut kocaman ile 1+1 yıllık anlaşma imzalanacağı da var.
Pazartesi takımın ilk idmanı var,Aykut Kocaman bugün veya yarın açıklanır artık :)
Dün gece arkadaşlarla konuşurken Falcao gelse bu takımı tutan olmaz dedim bugünde Falcao haberleri çıkmış gelirse çok iyi olur :)
Roland Koch keşke gitmeseydi, 2 sezon Zico + 1 sezon Aragones dönemimde oyuncuları son dakikaya kadar sahada hiç dinç görmemiştim. Hatta son Aragones dönemimde 70 den sonra oyundan düşüyorduk. Umarım yerine onu aratmayacak birisi gelir.
Ben Krasic'den ümidi kestim, kesin olarak Hazard'ı bekliyorum artık. Daum'un da yaptığı açıklamalara bakarsak '' Chelsea ile anlaştı '' ama yönetim '' Chelsea ile anlaşmadı '' dedi. Hazard için ciddi girişimler var demektir bu.
Bilica Bucaspor'a gidebilir. Baroni'nin ülkesine dönmek istediğini biliyoruz. Güiza, Malaga ile görüşme halinde.
Stoper, Ön libero, Forvet. Umarım doğru kişiler seçeriz bu bölgelere.
Ve artık gerçekten komple bir forvet istiyorum. Hiç bir sorunu olmayan. 2003'den (Hooijdonk) bu yana doğru düzgün forvet alamadık :)
Hazard için yönetim Chelsea ile anlaşmadımı dedi ?
Dün akşam ki maçta Alexis Sanchez'i çok beğendim ben,keşke onu alabilsek.Ama çok çok zor gibi :)
Krasiç, Hazard ve Sanchez gibi oyuncular takımı coşturur ama biz FM'de alırız onlar alamaz. :D
Hayat oyun gibi değil. :D