Kadromuzda en zayıf bölgemiz savunmayken sakatlıkların ardı ardına bu bölgeden gelmesi..
Printable View
Kadromuzda en zayıf bölgemiz savunmayken sakatlıkların ardı ardına bu bölgeden gelmesi..
Normal futbol takımının yanına bir de olası stoper sakatlıkları için 25 kişilik stoper takımı depo etmek lazım.
şanssızlık beşiktaş da geçen sene böyle başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam :D :D :D :D
durumları, ne sakatlığı olduğu hakkında bilgi var mı
hiç bir spor sitesinde ne hakan ne dany ye dair birşey göremedim de ciddi birşey değildir diye düşündüm
Muslera da sakatlanmış. :-)
Dany için antremanda sakatlandı iddiası var.F.Terim Dany'nin hızına güvenip Cris'i ağır olmasına rağmen istedi anladığım kadarıyla ve o alternatifte artık yok Dany sakatsa şayet.Şu an iddia ama iddia olmasına karşın çok rahatsızm
yalnız işin garibi gökhan zanın omzu bayadır çıkmıyo :D
muhtemel sakatlıklarda eboue'yi ya da gökhan zan'ı oynatacağıma ceyhun'u oynatırdım ben stoperde. trabzonspordayken beğenirdim ama Galatasarayda izleyemedik bir türlü.
Ceyhun denenmeli bence..
Kamerun milli takım kampında sakatlanmış Dany. Stoper mevkiinde çok şanssız bu sezon GS.
Danny sakatlanmış gerçekten. TRT Spor da söylüyor.
Amerikan Bleacher Report sitesi, Şampiyonlar Lig'inde Galatasaray'ın en önemli oyuncusu olarak Nordin Amrabat gösterdi. ( :D )
Ceyhun'un kendisini sorgulaması lazım, onu Milli Takıma alan hocası var takımın başında ama ne Trabzsonpor da ne de Galatasaray'da forma şansı bulamıyor fırsatlar ayağına gelmesine rağmen. Yeterince çalışmıyor demek ki.
Kusura bakma Cihan mizah amaçlı olduğu için koymustum...
Semih ve Cris oynayacak demektir bu. Gökhan Zan'da forma şansı bulur. Dany'nin durumu ne acaba
2 oyuncu da oynayabilecek durumdaymış antalya maçında
http://www.ligtv.com.tr/haber/savunmada-sikinti-var
Oh iyi bari.
Alın size baros :D
GALATASARAY 2-0 Beylerbeyi DAKİKA 25
GOLLER: Aydın Yılmaz 15' - Milan Baros 24'
Bu Guiza, MTK'ya gol atınca spikerin gol makinası çalışmaya başladı demesi gibi bi şey olmuş :D
Yalnız ben bu maça dair başka bilgi bulamadım. Bi face safasında gördüm onu da buraya ekledim ama sonra bulamadım o sayfayı. Twitter'da "Aydın Yılmaz" diye aratıyorum maçla ilgili birşey yok. Aynı şekilde "Beylerbeyi" diye aratıyorum yine birşey yok. Hatta aksine az önce "Beylerbeyi 6 - 0 Mardinspor" maçı bitmiş. Anlamadım ne iş :n:
Beylerbeyi olayı yanlış anons heralde. Çünkü yarın Kartal'la oynayacağız.
Eee abi sen nereden gördün ki o haberi :D
Face'de gördüm işte ama sayfayı yenileyince yok oldu :D
Cihan bi hava al istersen. :D
Yarın Baros oynar umarım.Fatih Hoca aklını başına toplasın hani :icon_mad: :p
Baros falan hikaye Hakan'la Danny iyiymiş ya :D
Hakan Balta ve Dany'nin iyi olmasına sevindim.Zorlu maçlar öncesi büyük sıkıntı olurdu açıkçası.
Galatasaray Official @GalatasaraySK
FUTBOL | Takımımız, bugün saat 17.00'de Kartalspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Maç canlı olarak Lig TV'den yayınlanacaktır.
İnternet üzerinden ücretsiz izlemek mümkün;
http://www.digiturkplay.com.tr/Iceri...r--Galatasaray
Engin Genoa maçında sakatlanmamış mıydı ?
Furkan - Cris- Sercan ve çağlar için izleyeceğim bu maçı. Ne yapacaklarını merak ediyorum. Kendilerini ne kadar geliştirdiler ne kadar hazırlar izleyip göreceğiz.
Lig TV niye açılmıyor yahu ?
Direk Kart Mesajı
E133-4
Diye kırmızı uyarı çıkıyor ekranda. Varmı şuan bu hatayı alan başka kimse ?