Servetin Bursayada deilde avrupaya gitceğini düşünüyorum
Printable View
Servetin Bursayada deilde avrupaya gitceğini düşünüyorum
City'den Bursa'ya!
Bursaspor, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'nin serbest bıraktığı 32 yaşındaki Zimbabweli Benjani'nin transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor...
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...unda.widec.jpg
Türkiye'yi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Bursaspor, golcü transferinde ince eleyip sık dokuyor.
Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Manchester City'de çok fazla şans bulamayan Benjani Mwuruwari'yi Bursa'ya getirme peşinde.
Tecrübeli golcü özellikle 2007-2008 sezonunda Premier Lig'de sezonun ilk yarısında Portsmouth'da başarılı bir performans ortaya koymuş ve ligin ikinci yarısında Manchester City'ye transfer olmuştu. Benjani o sezon ligde 15 gol atmayı başarmıştı.
Manchester City'nin yaptığı flaş transferlerin ardından pek fazla oynama şansı bulamayan golcü futbolcu, son iki sezonda Manchester City'de toplam 18 maçta forma giydi.
Bursaspor, bir diğer ilgilendiği futbolcu Arjatinli German Denis ya da Benjani'den birisini kadrosuna katacak.
Timsahlar, ayrıca bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Zapotocny için Beşiktaş ile pazarlıklarını sürdürüyor.
Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray'ın stoperi Servet'i de kadrosuna dahil etme çabasında...
kaynak: ntvspor.net
Türk takımlarının son dönemlerde transfer politikaları gerçekten olumlu...
Dün Benjani'nin boşa çıktığı haberini okur okumaz "Bursaspor" belirdi kafamda...
Özellikle Avrupa'da tecrübesinden yararlanılacak kaliteli bir forvete ihtiyaç var takımda,cuk oturur...
Olası bir Volkan Şen veya Ozan İpek'in takımdan ayrılması durumunda Petrov'u bile alabilirler bence. Olumlu işler yapıyor Bursaspor. Benjani doğru bir seçim olabilir...
Yeşil beyazlılar, Arjantinli golcü ile 1 milyon Euro karşılığında anlaştı.
Bonservis konusunda 4 milyon Euro’da direnen Napoli Kulübü, Bursaspor’a “Yüzde 50’sini 2 milyon Euro karşılığında size verelim, yarısı da bizde kalsın” diye haber gönderdi.
PÜRÜZLER KALKIYOR
Yeni sezona güçlü girmeyi planlayan ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, günlerdir transfer piyasasını meşgul eden İtalya’nın Napoli takımının golcüsü German Denis’de mutlu sona yaklaştı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği German Denis ile prensipte anlaşan Bursaspor Yönetimi, oyuncunun bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri halletmeye çalışıyor.
YÜZDE 50 YÜZDE 50
Arjantanli golcüyle yıllık 1 milyon Euro’ya anlaşan yeşil beyazlılar, Napoli Kulübü’nün istediği 4 milyon Euro bonservis ücretini aşağıya çekmeye çalışıyor. Napoli Kulübüne 2 milyon Euro öneren Bursaspor’a İtalyanlardan da ilginç yanıt geldi. İtalyan ekibinin Bursaspor’a “Denis’in bonservisinin yüzde 50’sini 2 milyon Euro’ya size verelim, yüzde 50’si de bizde kalsın” teklifi yaptığı öğrenildi. Yeşil beyazlıların bu teklifi düşünmek için zaman istediği gelen haberler arasında.
Olay
Kirita 1 yıl daha Bursaspor'da.
GOLCÜ BAKACAKLAR
Milli formayı giyen listedeki birçok ismi son bir kez daha izleyecek olan Yazıcı ve Sağlam ikilisinin son kararı Dünya Kupası sonrası vereceği iddia edildi. Yakın bir zamanda Afrika'ya gidecek olan ikilinin özellikle forvet mevkiine transfer edecekleri ismi buradan bakacakları ve bulamadıkları takdirde ise alternatif isimlere yönelecekleri gelen haberler arasında.
CAVENAGHİ GÜNDEMDE
Bu arada şu ana kadar Vederson ve genç kaleci Harun Tekin'i renklerine bağlayan Bursaspor'un son olarak Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen Fernando Ezequiel Cavenaghi ile ilgilendiği iddia edildi.
1983 doğumlu Arjantinli golcü geçen sezon takımında 14 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Cavenaghi hakkında Sağlam'ın bilgi toplattığı öğrenildi.
Bursa Hakimiyet
Cavenaghi bence çok yararlı olur Bursaspor'a...
Bugünkü haberlerde G. Afrikanın kaptanı Mokoena ve Benjani Mwaruwari haberleri vardı..
Kadrolarında bulunan Slovak oyuncu Holosko için Bursaspor Kulübü'nün takas yoluyla transfer önerisinde bulunduğu belirten Adalı, ''Bu teklifi reddettik. İnşallah Holosko Dünya Kupası'nda çıkar oynar da duymak istediğimiz rakamları buluruz'' dedi.
Hangi oyuncuyu takasta teklif ettik acaba ?
Geçen günlerde Gazete Habertürk'te Sercan Yıldırım yazıyordu..
Holosko için Sercan + para istenir. mantıklı olan da bu.
Q7'nin gelmesinden sonra Holosko'nun transfer olma olasılığı arttı bana göre. . .
Duyum aldim falan demiycem ama German Dennis in gelme ihtimali cok yuksek su anda Bursaspor'a
benjani gelse müthiş transfer olur bence cityde cok oynamadı ama kaliteli bi golcü
Mehmet Ayan LigRadyo'da Bursaspor'un Federico Insúa ile anlaştığını söylemiş. . .
Federico Insua hani bir zamanlar Galatasaray'ın istediği forvet arkası oynayan futbolcu değil miydi?
German Denis gelirse çok büyük iş yapmış olur Bursaspor. Onların yanında 1-2 tane daha böyle adam alırlarsa gerçekten süper bir transfer dönemi geçirecekler.
Bir bomba da Bursa'dan
Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, Arjantinli sevdasından vazgeçmiyor. Transfer döneminde Denis, Luna gibi isimlerle ilgilenen Yeşil beyazlılar, daha önce Galatasaray'la anılan Federico Insua ile anlaştı.
Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ın haberine göre, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, dün sabah oyuncunun menajeriyle görüşmek üzere Almanya’nın Münih kentine gitti. Oyuncunun menajeriyle ilk teması yardımcı antrenör Birol Berkem kurdu. Berkem’in Mestan’ı arayıp menajerin tüm şartları kabul ettiğini söylediği bildirildi. Insua ile anlaşmaya varıldığı, transferi Antalya’da PRO-LİSANS kampında bulunan Ertuğul Sağlam’ın onayladığı, mali konularda Başkan İbrahim Yazıcı’nın son sözü söyleyeceği belirtildi. Mali şartlarda anlaşma sağlanırsa, imzalar çok kısa sürede atılacak. Daha önceki sezonlarda adı sürekli Galatasaray ile anılan Insua, Indipendiente ile büyük bir çıkış yakalamış, daha sonra İspanya ve Monchengladbach ile Avrupa macerası yaşamış, Boca Juniors formasıyla da Arjantin'e dönüş yapmıştı. 30 yaşındaki futbolcu 14 kez de Arjantin milli takımının formasını giydi.
Ligtvcom.tr
BattaLa varken İnsua fazLa Lüx oLuyor bence. Aynı mevki de iki tane yabancı oyuncu biLmiyorum ama mantıksız. KaLdı ki BattaLa İnsua dan daha faydaLı bir oyuncu.
6+2+2'nin nimetlerinden bizde faydalanalım. Hep size hep size olucak değil ya birazda bize olsun.
Senede 45-50 maç. 3 kulvar, sakatlıklar-cezalar, alternatif kadro gibi nedenler İnsua transferini haklı kılıyor. . .
Bursaspor, Antalya amatör küme takımlarından Özerspor'un 16 yaşındaki oyuncusu Çağrı Türk'ü almış.Çağrı Türk'le aynı okuldaydık, kendisini geliştirebilirse çok iyi bir oyuncu olur.Bursaspor'a hayırlı olsun.
Senin şu sizin, bizim muhabbetin beni acayip bayıyor ha.
Gereksiz evet. Insua yı hayatınca kaç kez izLedin ? Ben arjantin ve Meksika da oynadığı dönemde 20-25 maçını canLı izLemişimdir. Adam BattaLa kadar etmez ve onun kadar oynayamazda. BattaLa ikiLi mücadeLeye girebiLen ve ayakta kaLan bir oyuncu. İnsua ise teknik kapasitesi çok yüksek oLan ama ikiLi mücadeLeyi sevmeyen, sert takımLara karşı çok etkisiz kaLan bir oyuncu.
ALırsa bizim açımızdan daha iyi oLur :)
Ben beğenmedim transferi gençlik zamanları haricinde hiçbir takıma doğru düzgün katkı sağlayamadı bu adam , bu sene ne durumdaydı bilmiyorum ama Bursa'dan daha kaliteli transferler beklerdim kazandıkları parayla , ama görünen o ki diattayı falan beşiktaş'a getiren sağlam , transfer yapamadığını göstermeye devam edicek
Çok çok büyük oyuncuların Bursa'ya gelmesi zaten mucizeye yakın bir şey.Fakat İnsua'dan,daha kaliteli bir transfer beklerdim ya da eksik olan bir mevkiye adam alınmasını beklerdim.Örneğin;sol bek,ön libero mevkilerine önem verilmesi çok daha iyi olur.
Insua'yı çok beğenirim ayrı da bi sempatim var kendisine :) Gelirse ligimiz önemli bir oyuncu daha kazanır.