Burak ben seni kastetmedim ki :zuhaha
Dave Jones 'a dedim :n:
Printable View
Olsun DaveJones da Rize macını kast etmis nepcez simdi :n: aynı kapıya cıkıyor ...
Kapıyı kıralım o zaman zaten şampiyonsun :D
ALİCAN BU SENE DE ŞAMPİYON YAPAMAZSAN BİZİ GÖRÜNME BURALARDA:D:D:DADAM NELER YAPIYOR FENERLE:)
Şampiyonluk için son 4 maçtan hepsini galibiyetle kapatırsam oluyoruz ama zor gibi duruyor :)
Hacettepe , Kocaeli , Ankaragücü ve İ.B.B maçlarım kaldı sonumuz hayrola :)
OHOOOO GALATASARAY'IMIZ SON HAFTALARIN TAKIMIDIR...4'TE 4 BEKLİYORUZ:D
İnşAllah kardeşim , İnşAllah :D
Alican 4 'te 4 yaparsın sen yeter ki inan :p
ülen 1 kerede biz çıldıralım yeter yahu ..
uefa'da tam eledik dedim feneri nolmus öyle . .
hepsi şans olamaz bunlarn mazeret arama :D:D:D:D
ama çoğu maçlara hükmettiğin halde kazanamıyorsun o büyük şanssızlık ..
kır zincirleri az kalmıs 4 hafta ne ki . .
şu 4 haftada yallah cinler yallah :D
BEŞİKTAŞ'ımaz bol başarılar ondan sonrada size:D
Beşiktaş zaten beni yenmişti :D
noldu lig yaa:)
Burak gelsin devam edicegiz :D
Şampiyon olacaksın yaa gelmez o :D:D:D
Yok yahu öyle huyu yoktur gelir :D
woooooooooooooooooooooow süper kariyerrrrrrrrrrrr
Biraz dısarda takıldım yahu kac gündür dısarı cıkmıyordum:D
kactığım falan yok...Nefes aldığın sürece ayaktasındır :n:
3'ünden de :D
ya mesela 10 şut çekmiş bunlardan 4 ü isabetli diğer maçda 10 şut çekmiş 6 sı isabetli daha göze hoş gelen futbol mu oynamış oluyor böylece
hayır sutlar ile degil ki topla oynama yüzdesi ve pas yüzdeleri korner vs , hep üstünüz maç motorundada hep biz hükmediyoruz oyuna.
Adaş elendin mi Uefa'dan
Ya Kariyerin takip edilmesi Rekabatin olmasından ve insanlarda ne olacak merakı uyandırmasından...Göze hoş gelen futboldan başka şeyler anlıyoruz galiba.Bana göre göze hoş gelen futbol taktik ile tekniğin birleştiği futboldur. Bol verkaçın olduğu santraforun defansın gerisinden gelip topu alarak gol attığı futboldur.Kalecinin degajı nasıl kullandığı bile buna girer.Boştaki oyuncuyu görmek , uzun derdinlemesine paslar atmak dar alanda hızlı oynamak göze hoş gelen futboldur.Atıığı korner sayısının fazla olması topa daha fazla hakim olması vs göze hpş gelen futbolla alakası yokdur