Barea'nın üçlüğü çok kritikti.
Printable View
Barea'nın üçlüğü çok kritikti.
Az kaldı az geliyor şampiyonluk :)
Lebron zaten seri boyunca ortalamanın altı oynadı ama bu maçta Dirk doğru düzgün oynasaydı herhalde bu seri 3. çeyrekte kopardı.
Az kaldı Dallas. Dayanın. Wade'i durdurun yeter.
Sonunda Kaptan DEVREDE !!!
Az kaldı. Geliyoooor! Wade'e dikkat, Wade'e dikkat! İşte Nowitzkiiii!
Terry attı derken Lebron 3 sayılığı attı.... fark 9 sayı 1.30 saniye
Yalnız Nowitzki bence sayı katkısından çok ribaund katkısı ile dikkat çekti . 11 Savuma ribaund'u almıştı en son baktığımda .
Şampiyonluk geldi Dallas Şampiyon Oheyyyy Ohoooo Obareyyy :D
Nowitzki Nowitzki Nowitzki ............. ŞAMPİYON DALLAS MAVERİCKSSSSSS
Ne Lebron ne Wade hepsi hikaye :D
son 19. saniye fark 13 sayı artık her saniye 1 sayı atıcak halleri yok :D
Bu seriden sonrada Lebron'a adam demem ben maç boyunca arada girip sayı atan ve attığı sayılarda boş pozisyonlar olan son çeyrek gelince Wade'i izleyen adama ben adam demem ama tek söyliyiceğim şey yine Wade oynadı keşke Lebron'u çıkarsaydı en azından giren adam 2 sayılıkta olsa katkı yapardı ama Wade tüm sorumluluğu aldı yine Tebikler Dallas Diyorum başkada bişey demiyorum :(
ŞAMPİYON DALLAS MAVERICKS !! Muhtemel MVP DIRK 'WERNER' NOWITZKI !!
Ve Dallas Mavericks şampiyon oldu.
Sevinmek onların da hakkıydı.
Şampiyon Dallas Mavericks Mvp Yide söliyeyim Dirk Nowitzki...
Dirk başgan noktayı koydu. Lebron'a Miami'ye gidip kolayı seçtiğinden beri uyuz oluyordum. Wade ile beraber Dirk'ün hastalığıyla dalga geçtiğinden beri daha da uyuz oldum.
Dallas her türlü haketti bu seriyi. Tebrikler alayına. Kolaya kaçanlara da ders olsun.
Lebron'a cleveland'lı biri büyümü ne yapmış :icon_biggrin: İyi yapmış diyorum baya etkiliymiş :icon_razz: :icon_biggrin:
Nowiztki'nin etkisiz olduğu bir günde bile LeBron'dan daha fazla katkısı oldu takımına.Tebrikler Dallas'a.
Dirk Werner 'MVP' Nowitzki !!
Seri öyle yerlerden döndü ki, çok garip şeyler oldu.
Miami normal ritminde oynayabilseydi çok daha ilginçleşebilirdi işler, hiç olmazsa Kidd yüzük kazandı bu da bir şey.
Tebrikler Dallas, valla Miami'yi tutmama rağmen Nowitski, Kidd gibi veteranlar bir şampiyonluğu haketmişti, büyük üçlü ilerki senelerde yüzüğü bir ara takar.
Nowitski'nin maçtan sonraki tepkisinden sonra ben bile sevindim Dallas'ı tutmamama rağmen.
Büyük üçlü falan kalmasın, şu Heatles'ı dağıt Pat Riley. Hani Lebron gibi bi' ruhsuz olduğu sürece bu takımda, böyle bi' Loser varken, şampiyonluk hayal ya. Şu adamı takas edin, en azından Wade gibi bi' karaktere sahip ortalama birine bile razıyım. Bu kazma Lebron yerine James Jones oynasın, pivota da takasla iyi birini alabilse Lebron'ı kullanarak Riley, daha mutlu olacağım. Yeter lan yeter, Miami'nin çocuğu olmayacaksın hiçbi' zaman Lebron, git buradan.
Haketmisti Dallas bunu. Nowitzki gercekten ayri bir adam ama Terry'nin de hakkini vermek lazim bu mac :)
İlk maçtan beri Dallas kazanacak diyordum ve kazandı. Hani Mourinho diyor ya ben özel biriyim. Asıl özel olan adam Nowitzki'dir. 39 derece ateşle maça çıkmak üstüne üstlük böyle performanslar gösterebilmek her babayiğidin harcı değil.
Vay be harbi helal olsun Dallas'a. Bu kadar atletik bi takıma karşı 4 maç üst üste kazanmak harbi büyük iş. Gönlümden geçen oldun Dallas kazandı. Yaşları oldukça ilerlemiş oyuncular vardı ve belkide bir çoğu son kez şampiyonluk görmüş oldu. Bir kez daha tebrikler Dallas (:
Şampiyon,Şampiyon,Şampiyon... Dallas,Dallas,Dallas... Nowitzki,Nowitzki,Nowitzki !!! Tebrikler bee :)
Türk medyası bakış açısıyla bakıyorum : James Wade'in MVP olmasını istemedi :D
Şaka bir yana resmen süründü Miami.Dallas'ı tebrik etmek gerek.Son iki maçta Terry ve Barea müthiş oynadılar.Hakettiler sonuna kadar.
Vay arkadaş. Ne attılarsa girdi ya. Mahinmi 3. çeyrek sonunda buzzer attı mesela. Terry'e zaten söylenecek laf yok deli etti adam. Chalmers sağolsun saçma tercihlerle koparttı maçı. Çok büyük mental eksiklikleri var çok. Mental eksiklik demişken Lebronu anmadan olmaz. Gerçekten dedikleri gibi Born Loser bu adam. Seneye Salary cap artacak Miami'nin. Big three devam edecekse eğer tabi.
Seride ki 5 maçıda izledim,bu gecede yorgundum nasıl olsa 3-3 olur son maçı izlerim diye hazırlamıştım kendimi.
Yazıklar olsuz sizlere :D