`Heves` daha uygun gelmez mi
Printable View
`Heves` daha uygun gelmez mi
istek şevk heves niyet onlarca kelime türetilebilir...ama önemli olan mesajın doğru yere ulaşması...
ooo Beşiktaş'ım Bursa'yla oynarken olay çıkar artık :) A.Gücü'de gelirse Murat Özdemir ne yapar :D tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar dilerim..
İlk Yarının Ardından Fenerbahçe Değerlendirmesi
İlk yarıda ligde oynadığımız 17 maçın 6’sından beraberlikle ayrılırken 11 karşılaşmada galip geldik. 11 golle en az gol yiyen takım olurken, 29 golle Galatasaray’ın ardından Bursaspor’la birlikte en fazla gol atan takım olduk.(GS 30 gol) En golcü oyuncumuz 12 golle Kezman. Kezman bu 12 golün 6’sını ligde, 6’sını da Avrupa maçlarında kaydetti.
29 resmi müsabakaya çıktığımız bu dönemde, tek yenilgimizi, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rovanş karşılaşmasında, Levski Sofya’dan aldık. Geride kalan 28 maçtan 18’ini kazanırken, 10’undan da beraberlikle ayrıldık.
Takımımızda en uzun süre alan oyuncumuz 28 maçta sahaya ilk 11’de çıkan Rüştü oldu. Rüştü’nün ardından Önder, Lugano, Ümit ve Appiah 27 maçta sahaya ilk 11’de çıktılar. Tuncay Şanlı ise 26 maçta 11’de yer aldı.
Kadromuzda bulunan, genç kaleci Necati Yılmaz, sezon sonunda Beşiktaş ile anlaşan Deniz Barış ve orta saha oyuncumuz Selçuk Şahin hiç forma şansı bulamadılar. Ayrıca Kemal Aslan sezon başıda, Olcan da kısa bir süre önce Kayserispor’a kiralandı.
Biliyorsunuz yakın arkadaşım Coşkun ÖZDEMİR Bursaspor’un başına geçti. Bursaspor’da oynayan oyuncumuz Mateus konusunda onunla da bir anlaşma yapmak üzereyiz. Kiralık oynayan oyuncumuzu bedelsiz olarak Bursaspor’a vermeyi düşünüyoruz. Böylelikle ara transfer döneminde 1 yabancı daha alabiliriz. Ayrıca yönetimle yaptığımız görüşmede devre arasında transfer yapabilmemiz için yönetim 18 Milyon YTL bütçe ayrıldığını söyledi. Yabancı oyuncunun yanında 1-2 Türk oyuncuyu da kadromuza katabiliriz.
Gelecek yabancı oyuncu defans olacak, büyük ölçüde anlaşma sağladık ama şu anda açık kontenjanımız olmadığı için transferi sizlere açıklayamıyoruz. Mateus gönderildiği anda oyuncuyu İstanbul’a getireceğiz.
Önümüzdeki sezon için Vela ile anlaştığımızı Ağustos ayında duyurmuştuk. Vela’nın yanında eski oyuncularımzdan Murat Hacıoğlu ve Ankaragücü’nden Ayhan Devran’la önümüzdeki sezon için anlaştık. Ayrıca yine önümüzdeki sezon için Zoltan Gera ile görüşmelerimiz devam ediyor.
Alex ile sözleşme yenilemeyeceğiz, şu anda satılık listesinde, eğer teklif gelirse hemen satabiliriz. Gelmezse de sezon sonunda yollarımızı ayıracağız. Vela’nın gelmesiyle birlikte Kezman’ı da göndermeyi düşünüyoruz, gelen teklifleri değerlendireceğiz. Devre arasında alacağımız defans eğer takıma uyum sağlarsa, sezon sonunda Lugano ile de yollarımızı ayıracağız.
Türk oyuncular arasında da henüz kimin gidip, kimin kalacağına karar vermedim. 2. devre sergileyecekleri performansa göre geleceklerini belli edecekler.
2. yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, daha da artan performansımızla, 100. yılımızda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Ayrıca UEFA’da da hedefimiz öncelikli olarak çeyrek final. İlerisini çeyrek finale kalırsak düşünürüz.(1.Tur’daki rakibimiz PSG, geçersek Feyenoord ya da Schalke)
Bravoooo :) 1.Eray abi 2.Serkan abi..
Forza Eray Dengiz..! Gururumuzsun abi :)
Şampiyonluk için tek aday sensin zaten abi..%99.9 şampiyonsun..:)
Serkan abiyi hiçe sayıyorsun aygün
Bir dakika Tarık abi..:) Ben bir gaza getireyim Eray abiyi sen o zaman görürsün onu.Takım tanımaz valla ezer geçer.Dimi Eray abi ? :)
şimdi de ezip geçiyor zaten bana göre de en iyisi o şu an ama serkan abi de yabana atılmaz şansları %60 %40 bence
Siz BEŞİKTAŞ'tan bahsetmeyin bakalım.
2.Yarı nasıl geri döneceğimi herkes görecek...
Ben Türkiye'de hedef koymuyorum.UEFA'da koyuyuorm
Tamam abi şiddete gerek yok.:D Seni sahada tutmayalım biz şovunu göster.(Pek göstereceğe benzemiyo ama neyse) :)
1.Galatasaray
2.Fenerbahçe
3.Kayserispor
4.Beşiktaş
5.Bursaspor
6.Trabzonspor
8.Ç.Rizespor
Ne oluyor yahu, namağlup lideriz, 4 puan fark var GS ile ve ligde oynayacağımız maç Kadıköy'de. Bu kadar avantaj varken şampiyonluğu bırakmayız biz...;;)
Olsun Serkan abi..İçimden bir ses 2.olacaksın diyor.:)
Bence Serkan Abi kazanıcak...
Buradan tüm ÖSS'ye girenlere başarılar diliorm Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın AMİN :)
ÖSS'de bitti Allahın izniyle oyuna tam gaz devam edecez...
Serhat doğru söylüyor geçti ÖSS :D
Serkan Özışık'lı Fenerbahçe şampiyon olur ;)
çağrı abi şampiyonluğu alır :D
Evet Çağrı seneye kesin şampiyon ama Lig A'da :D
Eray abi 1. olur
Hadi bekliyoruz..
Rüştü Reçber adlı oyuncumuz, alınan yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılıp satılık listesine konmuştur.
İlgilenenlere duyurulur. Kulüp olaral gelecek resmi teklifleri bekliyoruz...
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ne oldu da birden konuldu acaba? :D
Gerçek hayatla oyunu karıştırmayalım.. :) :D :D Olsun bir işine yarayacağını sanmıyorum zaten..Volkan daha iyi oyunda..
Murat nerelerde kesin teklif yapar şimdi ona.:D
Tarık istersen her oyuncuda olduğu gibi öncelik senin, teklif yapman yeterli.:p
Tabi benim de yedek kaleci bulmam lazım, Serdar'ı da gönderdim...