Anladıım mı? Hımm evet anlayabiliyorum.:n:
Printable View
Anladıım mı? Hımm evet anlayabiliyorum.:n:
madem okadar başarılısın şu bizim ts yi al onu şampiyon yap gözünü seveyim doğduğumdan beri bi tane şampiyonluk görmedim :(
:n: o da işin ayrı komik tarafı bence.. Serkan bak bu güzel teklif. açıkçası ben de doğduğumdan beri trabzonun şampiyon olduğunu görmedim. eğer trabzonun teknik direktörlük koltuğu boşalırsa trabzona geç de bakalım neler yapabilecen görelim. en azından gerçek hayatta lmasa bile ounda trabzonu şampiyon göreyim bi kere. ben de doğduğumdan beri hiç görmedim çünkü. :0:
Serie A ya git veya chelseayle devam.
GAZZETENİZ
ŞİMDİ HABERLER!!!!!
1-Bazı kötü adamların Chelsea'nin teknik direktörü Serkan'ı öldüreceği belirtildi. Bunun kanıtı olarak ise Milli takımın başına geçmemesi olduğu kamuoyuna duyuruldu.
Bizce Serkan hocayı hep beraber savunalım ama milli takımın başına geçirelim...
2- Gazzetemiz yazarlarından "Dost Düşman" Abrahamoviç'in sezon sonunda Serkan hocayı kovacağını iddia etti. Buna kanıt olarak ise taraftarlarla olan diyaloğunu öne sürdü. Acaba Serkan hocamız bu konuda ne yorumlar yapacak!!!
...HEPSİ GAZZETEMİZİN YARINKİ SAYISINDA...
oldureceklerini niye kamuoyuna duyuruyolar ki :D
Serie A'da Milan'ın başına geçmeni isterdim.
Boş tehditler bizi korkutamaz, ayrıca Abraam ile araamızda herhangi bir sorun yok, ayrıca kimse beni kovamaz, ben istifa ederim.:p
:icon_cool: Milli takım çalıştırmalısın :icon_biggrin:
GAZZETENİZ
Haberler!!!
1- Sevgili Chelsea tek direktörü Serkan Bey "Boş tehditler bizi korkutamaz" diyerek kendisini öldürme girişiminde bulunacak olanlara sert bir mesaj gönderdi. Dileriz ki öldürülmez öldürür.....ve bir son gelişme geldi şu anda gazetemize;
Eğer bize 1 M verirse basından özür diler ve onu öldürmekten vageçeriz diyor Serkan hocayı öldürmek isteyen adamlar.
2- Sevgili Serkan Bey yazarımız "Dost Düşman" ı "Abraam ile araamızda herhangi bir sorun yok, ayrıca kimse beni kovamaz, ben istifa ederim." sözleri ile yalancılıkla suçladı. Bu suçlamadan dolayı onu İngiltere 5.dereceden Ağır Sulh ve Ceza mahkemesine dava edeceğiz...
3- Gazzetenizin yaptığı anket sonucunda 15 oy ile sevgili Serkan Hocamızın bir MİLLİ TAKIM ÇALIŞTIRMASI okurlarımız tarafından rica olunmuştur..
...Acaba Serkan hoca kendisini öldürmek isteyen adamlara ve diğer haberler cevap verecek mi? Verecekse de ne cevap verecek gelişmeler yarın GAZZETENİZDE...
Serkan Abi Milli takımla Dünya Kupasını kazanıp Teknik Direktörlük hayatına son ver :p
Yıpranmış gördüm seni :p
Bence de Serkan abi bir değişiklik yapıp Milli takım çalıştırmanı öneririm.Dünya Kupası heyecanı yaşamalısın :)
Dünya Kupası'nın bir esprisi yok ki. Ha lig şampiyonu olmuşsun ha bir milli takımla dünya şampiyonu. Bu oyunda en zevkli şey bir yıldızı transfer etmek bence. Bir de oyuncuyu yıldız yapıp satmak. Bunlar dışındakiler çok zevkli olmuyor. Çünkü 4 tane yazı çıkıyor.
1. "X" takımı şampiyon oldu.
2. Takımın favorisi "Y" teknik adamını övdü.
3. 3-5 tane istatistik
4. Para gelirleri
Yani hepsi bu kadar. Hiçbir görsel içerik yok ve yazılar da çok az. Ya sen koskoca İngiltere Premier liginde şampiyon ol, ondan sonra 4 tane cümle çıksın hepsi o. Bence bu büyük bir eksiklik. Tabi biz zafer sarhoşluğundan bu eksikliği pek göremiyoruz. :) Çok uzattım, kısa keseyim. Bence lig takımlarına devam etmelisin ve İtalya'da büyük bir takımı öneririm. AB dışından transfer ederken biraz gıcık oluyorsun ama olsun İtalya ligi FM'de iyidir. :D
Bitsin artık yahu.. :p
Ankete bak hizaya gel. 7. numaralı şıkkı okumdan işaretledim. :zuhaha
bence milli takımdan önce bir seri A ya uğrasaydın ada dan doğru çizmeye :D
Öncelikle bu kadar senedir çalışıyorum, sözleşmeye dayalı kazandığım, kayıtlı miktar 6 buçuk milyon dolardır. Bunun birini de size veremem hiç kusura bakmayın.
İngiltere mahkemeleri beni ilgilendirmez, zaten sezon sonu ayrılacağım.:D
Milli takım seçeneği zaten açık ara 1. sırada. Şimdiden takım bakmaya başlayayım. Dünya Kupası başlamadan bulurum inşallah bir takım.
Daha erken yahu.:p
Anketime laf söyletmem. Oraya 25 seçenek ekleyecektim de zor geldi.:n:
Milli takımla birlikte bir takım çalıştırabilirim, bu da Trabzonspor olabilir. Açıkçası heyecanlandırdı beni Trabzonspor ile şampiyonluk düşüncesi.
Sen de haklısın Emrah ama sendeki yaratıcılık bu oyunda ne arasın.:p Biz de bunlarla idare ediyoruz. Ben her sene takım değiştirdiğim için o dediğin al yetiştir sat olayı pek bende olmuyor, ben keyfi her sene farklı takım çalıştırarak alıyorum.:D
Serkan'da genelde al sat değil sadece al oluyor Emrah. :n:
Yahu son sayfalarda hiç kariyer hakkında yazmamışım, ayıp olmuş.:p
Arsenal maçından sonra 12 karşılaşmaya çıktık. 7’si lig, 4’ü Şampiyonlar Ligi, 1’i de kupa maçıydı. Bu 12 karşılaşmadan 11’ini kazandık ve sadece 1 maç kaybettik.
http://www.resim-yukle.com/img01/15/8523991.JPG
Manchester City karşısında 2-0 öne geçmemize rağmen son 10 dakikada yediğimiz 2 golle karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Bu sezon ki tek yenilgimiz oldu;
http://www.resim-yukle.com/img01/15/7274092.JPG
Bu dönemde Arsenal’den sonra deplasmanda Liverpool’u da yendik;
http://www.resim-yukle.com/img01/15/5532453.JPG
15 maç sonunda 11 puan farkla lideriz, Şampiyonlar Ligi’nde de 5’te 5 yaptık.
http://www.resim-yukle.com/img01/15/...puandurumu.JPG
http://www.resim-yukle.com/img01/15/7897824.JPG
Seko gerçektende güzel gidiyorsn. Ama bıkmadın mı be bu kariyerden ? :D
Ben oLsam 2 kariyer daha acmıstım sen bırak abi :D
Serkan abi tebrikler müthiş gidiyorsun.
takipcinim devam et başarılar...
Güzel gidiyorsun...
Sezon sonu milli takım çalıştır sana bu yakışır.
bırak diyenlere aldırma sen kariyer süper devam etmelisin
Şampiyonlar Ligi'de de ligde de mükemmelsin Serkan abi.Aslında Chelsea'yi bırakma,hem Milli Takım hemde kulüp yönet.İki alanda da namını duyur :)
:n: Ama al al nereye kadar, sonra şişkinlik olur. :n: :k:
Serkan ya bu Benfica'ya ben de geçen gün Şampiyonlar Ligi'nde 6 attım. :D Benfica'nın kaderi midir bu? :D Yalnız aramızdaki fark, ben ikinci bitirdim Benfica lider oldu. Puahaha.. :n: :p Sana güzel bir haberim var ayrıca, şampiyonlar ligi finalinde Chelsea ile eşleştim. :n: Senden tüyolar alayım biraz. Sence senin takım nasıl yenilir? :n:
Teşekkürler arkadaşlar, önerilerinizi dikkate alacağım.:)
Emrah benim takımın yenilmesi çok zor, hızlı forvetlerle belki birşey yapabilirsin.:zuhaha Benfica'nın ise kaderi sanırım, gelen 6 atıyor giden 6.:D
Arkadaşlar hastayım zar zor yazıyoreum bunları yatıp dinleneceğim inşallah sende kariyere devam edeceksin Serkan ABi :D
Valla Chelsea'ye 3 attım, şampiyonlar ligi benim Serkan. Çatla patla. :D Bu arada Messi'yi de aldım ayıptır söylemesi. Tabi yani alabilen var alamayan var. Ayıp oluyor böyle ortalık yerde söylemek ama. :n:
Ben takımdaki dengeler bozulmasın diye transfer etmedim, yoksa kesin alırdık.:p :n:
Serkan abi devam edecekmisin?
Evet devam ediyorum. Aksini belirtmedim burada. Finallerim olduğu için pek oynayamıyorum o kadar.
ne zaman yazarsın peki abi?